Championship i Coca Cola League 1&2
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Championship i Coca Cola League 1&2
Ovaj Middle kao da nema ambicije da udju, svake godine ista prica.
Walsall vala nikako nije zasluzio da udje u trecu ligu. Nerealno da od kraja februara pa do zadnjeg kola nisu nikoga dobili 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

A ne znam, plaćaš 13 eura zbog Arena i dobiješ ovakvu sliku, aktivirat ću Arenepremium na Moja tv i pored principa. Smiješna slika.
Dobar intenzitet utakmice. Nadam se pobijedi Ipswicha.
Ne razumijem zasto sse ne uvede VAR u nizim ligama. Evo 2 kataloška penala nisu svirana za Southampton protiv Wrexhama.
Jakir kako stvari stoje remi na debiju.
Jakir kako stvari stoje remi na debiju.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Jel doslo vrijeme da se Boro vrati u EPL,imaju 5 pobjeda ,nerijesen rezultat,sjajan pocetak za njih.Stoke je drugi iako ih ne vidim kao tim sposoban za borbu za EPL.
Leicester WBA I Birmingham uz B'oro ocekujem da se bore za EPL.
Sheffield United svih 6 poraza,bas se negativno na njih odrazio baraz od prosle sezone
Leicester WBA I Birmingham uz B'oro ocekujem da se bore za EPL.
Sheffield United svih 6 poraza,bas se negativno na njih odrazio baraz od prosle sezone
-
Amirutah1988
- Kontakt:
U Ligue One sjajno je krenuo dugoocekivani povratnik u ovu ligu Bradford sa 20 bodova.
Pri vrhu su tu jos ekipe Cardif,Huddersfield,Barnsley od kojih treba ocekivati borbu za sam vrh.Bolton je solidno krenuo ali vec sad zaostaju za top 6 iako bi volio vidjeti njihov povratak u Championship
Pri vrhu su tu jos ekipe Cardif,Huddersfield,Barnsley od kojih treba ocekivati borbu za sam vrh.Bolton je solidno krenuo ali vec sad zaostaju za top 6 iako bi volio vidjeti njihov povratak u Championship
3 asistencije Windassa i perfektan het trik Moore-a za prvi poraz Coventrya ove sezone
Here’s Preston’s Milutin Osmajic:
- 8-match suspension for biting Owen Beck
- 9-match ban last season for racial abuse against Hannibal Mejbri
- Last night, he headbutted Hull's John Lundstram...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Wilshere10
- Kontakt:
Šta radi Jakir jbte. Pa ova njegova ekipa nije ni mid table tim. Plus ima pun kuratz povreda. Veliki respect za ovo što radi.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Sa Middlesbroughom,Ipswichom će to biti velika borba za drugo mjesto što znači direktnu promociju u EPL.Wilshere10 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 21:18Šta radi Jakir jbte. Pa ova njegova ekipa nije ni mid table tim. Plus ima pun kuratz povreda. Veliki respect za ovo što radi.
Coventry je mislim skoro pa sigurno zacementiran na prvom mjestu,mada u Championshipu nikad se ne zna,ima se još dosta igrati.
Boro ima dosta teži raspored utakmica u narednom periodu od Hull-a,dok Ipswich onako medium
Mozda bi cak i Millwall se mogao ukljuciti u ovu borbu za drugo mjesto.
Uglavnom bit će ovo velika borba u narednih 18 kola.
Ja sam za Boro i Coventry da uđu u EPL a Hull eto kroz baraz
-
Amirutah1988
- Kontakt:
U League One Cardiff ocekivano prvi i vjerovatno će tako ostati i do samog kraja.
Lincoln je mini iznenađenje ove sezone na drugom su mjestu i imaju +6 bodova u odnosu na Bolton i Bradford,mada bih ja volio da se Bradford ili Bolton konačno vrate u Championship.
Tu su još Stockport i Huddersfield.
Luton-Stevenage-Peterborough će pokusati da se umiješaju u borbu za play off od 3- 6 mjesta.
Lincoln je mini iznenađenje ove sezone na drugom su mjestu i imaju +6 bodova u odnosu na Bolton i Bradford,mada bih ja volio da se Bradford ili Bolton konačno vrate u Championship.
Tu su još Stockport i Huddersfield.
Luton-Stevenage-Peterborough će pokusati da se umiješaju u borbu za play off od 3- 6 mjesta.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Faraon iz Visokog, Google Adsense [Bot], LenyYoro15, LiverpoolREDS, nerkolfc i 25 gostiju.