adoado je napisao/la: ↑01 nov 2025, 18:07
plisek je napisao/la: ↑31 okt 2025, 19:28
adoado je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:44
Nikad mrzitelj samo realan navijač
prvo tebra slika na profilu ti je smrad pavlovic koji pokazuje srednji prst prema nama na istoku. evo od toga da krenem, kakva objektivnost kod tebe? preletio sam ti zadnje postove, nijedan pozitivan komentar, samo pljujes po klubu. da sve gori, da **** padaju ja ne bi nista lose rekao protiv nas. daleko si ti od navijaca
Kao prvo, mogu ja staviti i sliku Mirze Varešanovića, kakve to veze ima. Drugo, vjeruješ li ti ovom rukovodstvu kluba koji ima sve potrebne dozvole od općine da krene u rekonstrukciju istočne tribine, koja kaže da ima 100 miliona maraka spremnih za ulaganje u infrastrukturu. Upravi kluba koju čine dotična Aylah i drugi sibirski plavci?
Da li ti podržavaš ovakvo vođenje kluba gdje se prodaju ključni igrači, takozvano strateško vođenje transfer politike gdje se borimo za "konkurentnost na tržištu". Jarane, ti si internet navijač, otiđi malo na tribine stadiona i reci nekome ko psuje s istoka da ne trebaju da budu pesimisti pa ćeš takav degenek dobiti djece mi da će ti šećer skočiti na 40, morati će ti stravu saljevati. Haj mi reci koju si ti titulu Sarajeva proslavio na stadionu pa pamtiš ta neka bolja vremena kluba. Samo da te podsjetim da je ovaj klub vodio kriminalac Dino Selimović, Sabrina pa sada opet u klubu imamo krimogenih lica koji nikako da se iskorijene iz struktura.
Čemu bih ja kao navijač trebao da se radujem, partnerstvu kluba sa Turkish Airlinesom od kojih nemam ništa korisno u životu? Samo me čudi kako još nisam obolio od sikiracije za rezultatima i ostalim stvarima oko kluba, a ti meni kažeš da sam pljuvač i da ne bih trebao biti realan...
kakve ti gluposti ja ne vjerujem. Kakva rekostrukcija stadiona koji nije nas???? Evo ovako posto ocigledno ne kontas, zamisli ti rentas kucu u kojoj zivis. Nije tvoja kuca. Da li bi uradio fasadu na toj kuci za 10 milja? Ne budi naivan, nisu Mirvic i Tan glupi.
Ja rukovodstvu ovog kluba vjerujem, covjek je ulozio svoj novac u drzavi u kojoj nikome ne pada napamet da pridje a ne nesto ulaze. Transfer politika je takva kakva prilici jednom velikom klubu. Ti kontas da sve sto radi rukovodstvo ne mora na kraju godine zavrsiti u pozitivnom poslovanju? Logicno da ce se prodat Nidal za 5 miliona ako neko ponudi. Prodaja Jatte je najbolji potez ikad, momka bi sudije ovdje unistile, ne ni igrao svaku trecu tekmu. Sta je problem sa ostalim, jesul zadrzali Gullija kad se oko njega otimalo 15 klubova? Nama niko ne valja, da se mahala pita odavno bi mi bili u rangu celika i slobode.
A sto se tice tvog prozivanja koja sam ja bolna vremena gledao, stas mi ti pricati mrzitelju kluba, moj dedo rahmetli gradio Kosevo, u 4 generacije smo na Kosevu, svaki trofej koji je bio smo vidjeli. Bilo je i boljih i gorih vremena, al na nikad ali NIKAD necu okrenuti ledja ovom klubu, pa da je sve od govana