**** ti njih a i oni tebe ahhaahah koliko mi **** puca za njima da samo znas.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 nov 2025, 12:54Zasto se ne distancirate od Vuka, Cipeta?Napapijri je napisao/la: ↑02 nov 2025, 12:18Sustinska razlika izmedju HZ i TM je ta sto su HZ uvijek isticale ko je protivnik grupe i kluba, na nacin da su se fizicki obracunavali ili bojkotovali, ali uvijek sa uspjehom i uvijek su izlazili kao pobjednici u svemu tome. TM nece (ili ne mogu) da se distanciraju od doticnog amidze, a koji je razlog, samo oni znaju. Necu da vjerujem da ga se drze zbog toga sto misle da su trenutno mocniji van tribine jer imaju njegovu zastitu. I bez njega su TM uvijek bili dobri i mogli se nositi sa svima, tako da ne vidim potrebu za time. Ukoliko ga se ne moze ukloniti, bar mozete povuci rucnu i stupiti u bojkot, pa ce svi vidjeti da taj ima podrsku 50-100 ljudi, a tu je takvim grupama i kraj, jer ne postoje radi Zeljeznicara nego radi svog interesa.
Ne seri.
Jedini problem je "kuc kuc banditen" i Bijambare. Ispade na kraju da je ipak on razbijao lobanje, a ne njemu kako ste pisali..
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Gdje vam je kundo to mene zanima. Sve neke price vodi ovaj onaj manijake a HZ vodi diler za kojeg se ne zna gdje je i sad njegovi potrci vode navijane koji su prodavali drogu za njega .Napapijri je napisao/la: ↑02 nov 2025, 12:18Sustinska razlika izmedju HZ i TM je ta sto su HZ uvijek isticale ko je protivnik grupe i kluba, na nacin da su se fizicki obracunavali ili bojkotovali, ali uvijek sa uspjehom i uvijek su izlazili kao pobjednici u svemu tome. TM nece (ili ne mogu) da se distanciraju od doticnog amidze, a koji je razlog, samo oni znaju. Necu da vjerujem da ga se drze zbog toga sto misle da su trenutno mocniji van tribine jer imaju njegovu zastitu. I bez njega su TM uvijek bili dobri i mogli se nositi sa svima, tako da ne vidim potrebu za time. Ukoliko ga se ne moze ukloniti, bar mozete povuci rucnu i stupiti u bojkot, pa ce svi vidjeti da taj ima podrsku 50-100 ljudi, a tu je takvim grupama i kraj, jer ne postoje radi Zeljeznicara nego radi svog interesa.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Prejak si. Može jedno pitanje ako nije previše intimno: jesi li Bejha Fanatikos ili Bejha HuliganQUARTERBACK je napisao/la: ↑02 nov 2025, 12:17sad sam vidio tek za sta je crveni dobio igrac sirokog
nek se ne javljaju beusove sisice ista su oni karinjola ko i borac, za oba tima se sudi da bi ih se dovelo u poziciju za titulu na kraju
yebem mater i jednima i drugima
- jurisicduska
- Kontakt:
Najjače ima na istraga.ba hahahahah
SDA novinar u službi SDA glasila.
Jeste jaki sa objašnjavanjem.
Stvarno uvijek nađu način da izrelativiziraju sve.
SDA novinar u službi SDA glasila.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jesi li ti primarno BBBovac, pa tek onda ultras, ili si vise 'ajdukovac i torcidas?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kakvi sigurnosni, pa zar nije teže kontrolirati masu od 1000 ljudi
A možda je Grobar ili Delija, pa vidiš da se zove Nemanja?!19vendetta87 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 13:27Jesi li ti primarno BBBovac, pa tek onda ultras, ili si vise 'ajdukovac i torcidas?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ma djipke je tu samo da ponavlja sta vecina vec napise, on nema svoje misljenje niti dubinu da ista zakljuci sam. Kod vas od 10 njih bar 7 ponavlja isto iako nemaju pojma ni sta pisu, nije da nismo svjedocili da tako vec stvaraju mitove.
Danas Zeljo-Velez u suncem obasjanom Seheru, jos jedna derbi utakmica na Grbavici, nek pobijedi fudbal
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa ja sta cete drugo reci na istinu nego skretati s teme.. evo da ne mislis da postoje neki intimni problemi s ove strane opet vam yebem materNemanja99 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 13:17Prejak si. Može jedno pitanje ako nije previše intimno: jesi li Bejha Fanatikos ili Bejha HuliganQUARTERBACK je napisao/la: ↑02 nov 2025, 12:17sad sam vidio tek za sta je crveni dobio igrac sirokog
nek se ne javljaju beusove sisice ista su oni karinjola ko i borac, za oba tima se sudi da bi ih se dovelo u poziciju za titulu na kraju
yebem mater i jednima i drugima
Pa ja grupa narucila tekst da se opere od tebe, kazu sve si ih procitao.jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 13:23Najjače ima na istraga.ba hahahahah
SDA novinar u službi SDA glasila.![]()
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma dobro čim te povezuju sa Balicima, Izetbegovicima, SDA, na pravom si putu. Čim Avdo Avdić to relativizira top je to opcija. Sto reko jedan vas uvaženi forumaš : Dzaba krecite.Pablo11 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 13:58Pa ja grupa narucila tekst da se opere od tebe, kazu sve si ih procitao.jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 13:23Najjače ima na istraga.ba hahahahah
SDA novinar u službi SDA glasila.![]()
Zupanija ne postoji, evo da ti dokazem, uzmi svoju osobnu iskaznicu, okreni je na drugu stranu, i vidjet ces da pise ZHK, sto dozvoljavate da vas vasi politicari loze? Budite pametniji od toga
Vico poklopio klubove, reprezentacije, novinare, sad i navijačke grupe. Ajtolah 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Dok im namještamo sudije oni se između sebe šamaraju zbog nekakvih navijača. Izvrsno 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Neko zabranu dobije da ne mogu doci gostujuci navijaci a neko dobije komplet tribinu za gostujuce navijace.
Kakva sramota od takmicenja.
Kakva sramota od takmicenja.
Samo prava raja je znala u čemu je trik.
Nemojte ovdje pisati o stvarima o kojim veze nemate.
Nemojte ovdje pisati o stvarima o kojim veze nemate.
MNON
Isti princip kao Vučić u Srbiji. Kažem ja, rak rana ovih prostora su Srbi. Sve ono bez morala i i sve negativno na ovim prostorima ima korijen u srpskom rodu.
Zato mi je toliko krivo i jer, između ostalog, se bh navijačke grupe nisu ugledale na grupe iz Hrvatske pa išle u smjeru fer tučnjava ako se iste već dešavaju, nego na grupe iz Srbije kojima je normalno upucati člana svoje grupe, a o suparničkoj da ne pričam, nošenje motki od metar i po u belajima i svemu ostalom što nema veze s viteštvom. I upravo zbog toga već danas imamo i mi ono što se u Srbiji nepunu godinu dana naziva Ćaci.
Vidjecemo veceras hocel biti sta kontra saveza i Vicka na Grbavici
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Hajdeee, misstianopenaldo, mnon46, perodeformero, RodjeniiBrato, svrakino1921, Vanja8 i 22 gosta.