Izgleda da je htjeo izbit loptu a udario Butica
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
johntravolta123
- Kontakt:
-
KosevoZove
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Iskreno ako ces nije , crveni ni u ludilu jbg ja sam realan, i da jest penal karton nije.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
umrobihzbogtebe1946
- Kontakt:
Ja sam inace uvijek pristrasan u nasu korist, ali mislim da vise nije penal nego sto jeste. Mozda grijesim. A crveni pogotovo nije.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Penal za Sarajevo i crveni za domacina.E nek smo i ovo dozivjeli.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- robertkosar
- Kontakt:
Penal je dosudzen zbog povlacenja igraca za dres ane zbog udarca u noguumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:29Ja sam inace uvijek pristrasan u nasu korist, ali mislim da vise nije penal nego sto jeste. Mozda grijesim. A crveni pogotovo nije.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Penal jeste, crveni nije. Ovo je kurc od lige. Sad na lafo daju da izbace Posusje, pravi ligaski klub a uzet ce nam protov Sirokog i Borca, klubova koji su pravi fasisticki. Nije im odgovarao Gosk zato sto nije HDZ a ne odgovara im ni Posusje isto tako
-
bordobijeli
- Kontakt:
Penal jeste a crveni nmq sanse i zuti je puno.
- Shategabri
- Kontakt:
Bolje da nismo.
Poslalo Kazlagu da kofol pravi cirkus u našu korist.
Poslije će biti svi smo isti pa nas za ovo zaklati bar 5 puta
Koševo Zapad
Penal jest jer sprint prema golu bilo kakav kontakt on nije u mogućnosti da nastavi kretnju, crveni nije jer nije ni bio, a nije ni jer se u Evropi posljednjih godina izbjegava dupla kazna.
Posusje ti je HDZ najveci i kujica Zrinjskog i Borca dok nije doslovda odlucuju o prvaku. E tu su popusili kod Vice.
Vec su nas zaklali vise puta i ove i prosle godine tako da mi je svejedno sto su i nas sad pogurali.Svakako je liga odron.Shategabri je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:32Bolje da nismo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nama ne trebaju veći dušmani od nas samih
Onemogućavanje postizanje pogotka ili izgledne prilike za postizanje pogotka
Prilikom donošenja odluke je li prekršaj napravljen kada je napadač bio u izglednoj prilici za postizanje pogotka treba uzeti u obzir:
udaljenost od vrata
opći smjer igre
vjerojatnost zadržavanja ili osvajanja kontrole nad loptom
pozicije i broj obrambenih igrača
Prilikom donošenja odluke sudac mora uzeti u obzir sve parametre. Prekršaj vrlo blizu kaznenog prostora može biti tek obećavajuća prilika, a prekršaj udaljen više od 40 ili 50 metara može biti izgledna prilika za postizanje pogotka ako sudac procijeni da ga niti jedan drugi igrač ne bi mogao stići.
Onemogućavanje postizanje pogotka ili izgledne prilike za postizanje pogotka
Prilikom donošenja odluke je li prekršaj napravljen kada je napadač bio u izglednoj prilici za postizanje pogotka treba uzeti u obzir:
udaljenost od vrata
opći smjer igre
vjerojatnost zadržavanja ili osvajanja kontrole nad loptom
pozicije i broj obrambenih igrača
Prilikom donošenja odluke sudac mora uzeti u obzir sve parametre. Prekršaj vrlo blizu kaznenog prostora može biti tek obećavajuća prilika, a prekršaj udaljen više od 40 ili 50 metara može biti izgledna prilika za postizanje pogotka ako sudac procijeni da ga niti jedan drugi igrač ne bi mogao stići.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 02 nov 2025, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Očekuj veći cirkus iduće kolo na Koševu. Nećemo imati pravo da se bunimo zbog današnje utakmice.Shategabri je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:32Bolje da nismo.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kako ce nas samo pokrasti narednih pet utakmica zbog ovog...o tome ce se tek pricati. 
Crveni je dao jer je svirao povlacenje a to se karakterise po pravilima kao namjera da se napravi faul bez pokusaja da se dodje do lopte tako da u tom slucaju ide crveni bez obzira sto je u kaznenom. Da je svirao kontakt nogom onda ide zuti.
Ja upravo htjedo pitat jel bio penal/crveni il je zoran **** zenu celavom cazinjanuumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:29Ja sam inace uvijek pristrasan u nasu korist, ali mislim da vise nije penal nego sto jeste. Mozda grijesim. A crveni pogotovo nije.
Sad će navala poštenih navijača za crveni karton.
Penal je bio, koga boli q je li bio crveni ili žuti.
Penal je bio, koga boli q je li bio crveni ili žuti.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 26 gostiju.