Premijer liga BiH - aktuelno
-
KosevoZove
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ali samo jedna stvar da je sad zrinjski, siroki dobio penal i crveni za posusje , dali bi se bunili domacini za svoje sportske drugove?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Penal čist kao suza, udarac po nogama. Usporeni snimak na tvu jasno se udarac vidi.
Crveni se daje kada je zadnji igrac odbrane ali van 16m, a kad je penal crveni se daje samo za izuzetno oštar start, ovo nije bio ni c od crvenog.
Penal za sarajeva protiv rudara na koševu je gori, s 2 noge start nad begom pa sudija ni žuti nije pokazao.
Svaki pravi navijač Sarajeva je protiv ovakvog crvenog, iako nama ovo rade vec 5 godina. Stop krimanalnom suđenju!
Crveni se daje kada je zadnji igrac odbrane ali van 16m, a kad je penal crveni se daje samo za izuzetno oštar start, ovo nije bio ni c od crvenog.
Penal za sarajeva protiv rudara na koševu je gori, s 2 noge start nad begom pa sudija ni žuti nije pokazao.
Svaki pravi navijač Sarajeva je protiv ovakvog crvenog, iako nama ovo rade vec 5 godina. Stop krimanalnom suđenju!
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo...
inzomni je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:52jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:49Crveni ko zapis.
To sto je vama oprostio crveni slican protiv Posusja zadnji igrac je uvijek i zauvijek crveni, ne mora znaciti da ga ne treba svirnuti do kraja zivota
12 stranica niko nije spomenuo Zeljeznicara, al tu je nas duska da nas podsjeti na svoju opsesiju
Sramotan crveni karton, još jedan cirkus u režiji Cazinskog Ljepotana i najvjernijeg poslušnika Durića i Vice.
Svako ko misli da je ovo urađeno radi Sarajeva je neozbiljan ili nema pojma o ovoj ligi. Poguramo vas jednom, zakinemo tri puta i sve ukrug.
Svako ko misli da je ovo urađeno radi Sarajeva je neozbiljan ili nema pojma o ovoj ligi. Poguramo vas jednom, zakinemo tri puta i sve ukrug.
-
KosevoZove
- Kontakt:
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Realno, Posusje je bolje od Sloge
Naravno, Vici je plan da bude 5 klubova iz rs-a, medjutim pitanje je da li ce ih biti i tri. Zato, na sve su spremni.
Naravno, Vici je plan da bude 5 klubova iz rs-a, medjutim pitanje je da li ce ih biti i tri. Zato, na sve su spremni.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Hoce li uskoro clanak na klix, zna li se sta?
Kad su pitari pisali o "kvaliteti koja mora isplivati" kontao sam misle na Ljajica kad ono Kazlagic...
- Silvester071
- Kontakt:
Ma svako ima pravo na svoje mišljenje.Hrammm1921 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:48Silvester071 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:45Kakav penal i jos crveni![]()
Navijač sam Saraj'va ali Bgm moje mišljenje prestrogo, nema potrebe za ovim.
Sudjenje i sve što prati to (delegiranja, kazne i ostall) je zaista na kriminalnom nivou.
Vecina tvojih sa sjevera se ne slaze, odleti do vase teme i pogledaj..
Jos me onaj buljas noke pravi budalom, vecina ih opravdava i penal i crveni u stau ga yebem smrdo mali
Meni, za moje poimanje fudbala premekano, još evo i crveni, ne znam zaista.
Za mene nije.
Ne treba ovo nikome u našem fudbalu.
Da su svirali ovo kontra Sarajeva poludio bi.
To smo mi
- http://klocevi.****/
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Zadnji igrac je uvijek crveni mada nije svirao ni penal ni crveni nije trebao jer smo svakako navikli na lakrdije pa mogli smo i ovu tekmu, za nas je ovo sok da nam je svirnuo nesto.successminator je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:54Sramotan crveni karton, još jedan cirkus u režiji Cazinskog Ljepotana i najvjernijeg poslušnika Durića i Vice.
To je to.successminator je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:54Sramotan crveni karton, još jedan cirkus u režiji Cazinskog Ljepotana i najvjernijeg poslušnika Durića i Vice.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- jurisicduska
- Kontakt:
Naravno na sudijske lakrdije treba podsjećati svakodnevno da ne bi izrelativizirali da ste ukrali Rudar i Posušje i da pokušavate predstavit drugačijelet3 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:53inzomni je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:52jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:49Crveni ko zapis.
To sto je vama oprostio crveni slican protiv Posusja zadnji igrac je uvijek i zauvijek crveni, ne mora znaciti da ga ne treba svirnuti do kraja zivota
12 stranica niko nije spomenuo Zeljeznicara, al tu je nas duska da nas podsjeti na svoju opsesiju![]()
![]()
I ja kontam sto ga je po nozi udario, cist penal. Vidim ovdje pisu povlacenje, reko hajd mozda sam jos mahmuran. Cist penal. Crveni NIJETarpiTarpi je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:47Penal je sviran zbog udarca po nogama ne zbog povlačenja.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Hrammm1921
- Kontakt:
Mislim ako se neko dvoumio do sad, Posusje je vec ispalo, nema tu price. Samo jos da sacekamo hoce li Rudar ili Sloga .
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Po kojoj osnovi,moras nesto da napises sa cinjenicama a ne da lupas, za pocetak procitaj pravila pa nam javi jel ovo penal ili nije. Vise osnova za penal,povlacenje,udaranjeSilvester071 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:56Ma svako ima pravo na svoje mišljenje.Hrammm1921 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:48Silvester071 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:45Kakav penal i jos crveni![]()
Navijač sam Saraj'va ali Bgm moje mišljenje prestrogo, nema potrebe za ovim.
Sudjenje i sve što prati to (delegiranja, kazne i ostall) je zaista na kriminalnom nivou.
Vecina tvojih sa sjevera se ne slaze, odleti do vase teme i pogledaj..
Jos me onaj buljas noke pravi budalom, vecina ih opravdava i penal i crveni u stau ga yebem smrdo mali
Meni, za moje poimanje fudbala premekano, još evo i crveni, ne znam zaista.
Za mene nije.
Ne treba ovo nikome u našem fudbalu.
Da su svirali ovo kontra Sarajeva poludio bi.
Opaaa ekavica se pocela koristiti
Nadoknada je u skladu sa postenjem Sarajeva 
- Jet2Holiday
- Kontakt:
-4 u odnosu na nk zeljo.
Jel vas strah
Jel vas strah
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Hajdeee, misstianopenaldo, mnon46, perodeformero, RodjeniiBrato, svrakino1921, Vanja8 i 22 gosta.