FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za mene cist penal crveni ne. U drugom poluvremenu sacuvat ove sto imaju dva zuta mislim ristovskog i kyeremha i privest lagano ovu utakmicu kraju bez nekih šokova ako to moze kod nas.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Kazla stara ojebina napusen stigao na tekmu,nije skontao da smo mi u bordo dresovima.
Ostatak tekme gleda se kako sto vise zasiljiti ujama i poravnati broj igraca,a usput secirati tim za naredno kolo protiv mafije.
Mi tanki ko baslija,dvije akcije za 45 minuta,igrac vise,valjas loptu u prazno umjesto da to zavrsis na vrijeme jer znas sta ti slijedi.
Sreca ovaj drugi utrpase nekako.
Maroodza ce biti izgleda beton.
Jaoo Bralica jel realno ono?
Ostatak tekme gleda se kako sto vise zasiljiti ujama i poravnati broj igraca,a usput secirati tim za naredno kolo protiv mafije.
Mi tanki ko baslija,dvije akcije za 45 minuta,igrac vise,valjas loptu u prazno umjesto da to zavrsis na vrijeme jer znas sta ti slijedi.
Sreca ovaj drugi utrpase nekako.
Maroodza ce biti izgleda beton.
Jaoo Bralica jel realno ono?
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Al najjaci su mi novinari sportsporta. Jedva cekaju neku diskutabilnu odluku da bi nas prozivali jer su se opet zabrinuli da ce zeljo ispod nas biti, a hoce. A svu ovu pljacku koju nam serviraju iz kola u kolo presutno odobravaju. Jadovi . Najjadniji portal . Pisam vam se u usta.
Pravila se jesu mijenjala ali je jedno ostalo zauvijek, zadnji igrac je uvijek crveni karton. Na Kosevu je Dupovac protiv Posusja dobio crveni na 40 metara od gola. Nemojte da padate na spinove ovog portala. Pogledaj im obrazlozenja. A kad su zaklali posusje na grbavici nisu slova napisali.
Na kraju krajeva proslogodisnji penal i dva crvena koja nije sudio u Posusju Gedzic je mozda i ovo neka pravda. Hajde Rajvosa !
Pravila se jesu mijenjala ali je jedno ostalo zauvijek, zadnji igrac je uvijek crveni karton. Na Kosevu je Dupovac protiv Posusja dobio crveni na 40 metara od gola. Nemojte da padate na spinove ovog portala. Pogledaj im obrazlozenja. A kad su zaklali posusje na grbavici nisu slova napisali.
Na kraju krajeva proslogodisnji penal i dva crvena koja nije sudio u Posusju Gedzic je mozda i ovo neka pravda. Hajde Rajvosa !
Igrač Posušja nije ni pokušao igrati loptom nego je s leđa povukao za dres protivničkog igrača koji je u izglednoj šansi i ide sam na golmana. Mora biti crveni karton, jednostavno mora. Kako ne shvatate, jbt?
Ovo je crveni karton i u Engleskoj i Italiji i svugdje na svijetu. Prestrogo ili ne, pravila su jasna.
Ovo je crveni karton i u Engleskoj i Italiji i svugdje na svijetu. Prestrogo ili ne, pravila su jasna.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Maroodza me ništa posebno nije impresionirao u ovih 45 minuta.
@Herson

@Herson
Ma nismo mi navikli da nam bilo sta sude, pa se sad ibretimo i ne znamo ni kako bi to okarakterisali...Herson je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:16Igrač Posušja nije ni pokušao igrati loptom nego je s leđa povukao za dres protivničkog igrača koji je u izglednoj šansi i ide sam na golmana. Mora biti crveni karton, jednostavno mora. Kako ne shvatate, jbt?
Nije tacno.Herson je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:16Igrač Posušja nije ni pokušao igrati loptom nego je s leđa povukao za dres protivničkog igrača koji je u izglednoj šansi i ide sam na golmana. Mora biti crveni karton, jednostavno mora. Kako ne shvatate, jbt?
Ako je unutar šesnaest metara prekršaj ide penal i zuti karton. Ako je zadnji igrac van šesnaest onda jeste crveni.
Odavno je to pravilo.
Osim ako nije krvnički start pa je svakako crveni sto u ovom slučaju nije. Objasniti ce Kaljanac vjerovatno.
-
Bordobojausrcu
- Kontakt:
Sve si dobro reko, osim toga da ide crveni i unutar 16 ako igrac ne pokusava doci do lopte nego jasno ima namjeru da faulira igraca (povlacenje dresa u ovom slucaju).nokee je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:20Nije tacno.Herson je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:16Igrač Posušja nije ni pokušao igrati loptom nego je s leđa povukao za dres protivničkog igrača koji je u izglednoj šansi i ide sam na golmana. Mora biti crveni karton, jednostavno mora. Kako ne shvatate, jbt?
Ako je unutar šesnaest metara prekršaj ide penal i zuti karton. Ako je zadnji igrac van šesnaest onda jeste crveni.
Odavno je to pravilo.
Osim ako nije krvnički start pa je svakako crveni sto u ovom slučaju nije. Objasniti ce Kaljanac vjerovatno.
Nije tačno. Imaš iznad objašnjenje.nokee je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:20Nije tacno.Herson je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:16Igrač Posušja nije ni pokušao igrati loptom nego je s leđa povukao za dres protivničkog igrača koji je u izglednoj šansi i ide sam na golmana. Mora biti crveni karton, jednostavno mora. Kako ne shvatate, jbt?
Odavno je to pravilo.
Penal je bio čist, gledajte nogu Butića i udarac koji je dobio. Crveni nije bio nikad, max. žuti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
KosevoZove
- Kontakt:
Kyeremeha na klupu danas mu nesto bas ne ide
bravo Mujkicu 
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
bordospartanac
- Kontakt:
Bravo Mujke.
Idemo jos koji do kraja.
Idemo jos koji do kraja.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Auuuu kakav slalom.
Bravo Mujkiću, ljepoto naša

Bravo Mujkiću, ljepoto naša
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 02 nov 2025, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Mujkić, ala Maradona. Aferim momčino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.