Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Vidjecemo na polusezoni a vidim tamo i ugovor do nove godine ako je tacno, mi ako ga zaganjamo tesko da cete ga zadrzat.Tzv987 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:58Hega je našTruhlo je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:48Može li Bratstvo barem bod otkinuti Stupčanici, godilo bi i nama i vamaTzv987 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:34
Prvo čestitke na pobjedi. A i vi ste se nadali jučer remiju. Evo mene u Gračanici. Ovaj Igman dobijate bez problema jer su baš loši. Domaćin fulao penal i igrača manje i opet zasluženo dobili. Ja mislim da su Tuzla i Igman za ispadanja. A ni Sloboda nije daleko od zone ispadanja a i po formi je tu negdje![]()
![]()
I dajte nam tu zvijer od Hegića![]()
. Još ste nam Sadika povrijedili, najvjerovatnije je out do kraja.A Bratstvo igra tvrdo mogli bi oni bod uzeti.
Njega u napad a Masketa iza njega i prekucat ligu bez nerjesenog rezultata iducu polusezonu
- BatistutA19
- Kontakt:
To ti je komentar kolaSkver je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:36Eto ti znas znas kako stojimo i organizaciono......BatistutA19 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:05dok Slobodu cekaju teski dani i neizvjesnost u svim pravcima sportskim i organizacionim.......idi bolan bavi se svojim klubom.....skini se s qrca vise od Slobode.....
Mi smo odlicni kakvi ste vi bili prepotentni prije 2 godine kad ste ulazili sta ste pisali i vredjali nas omalovazavali ono dabogda ispali,dabogda se ugasili i slicno a mi vama samo zelimo da oci otvorite jer ste coravi i da se probudite.
Sta zna ovaj isprdak sisoje o fudbalu , tajje napominjem pisao da uzimaju ligu glat " ko plitak potok"
Taj nema veze ne izlazi iz sisojinog pakasa
Eto vidis, sve znas, nema potrebe da citamo portale, samo procitamo tvoj post i saznamo sve...ko, sta, kada, gdje....BatistutA19 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:20To ti je komentar kolaSkver je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:36Eto ti znas znas kako stojimo i organizaciono......BatistutA19 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:05dok Slobodu cekaju teski dani i neizvjesnost u svim pravcima sportskim i organizacionim.......idi bolan bavi se svojim klubom.....skini se s qrca vise od Slobode.....
znam ja da tebe boli istina ali tako ti je to ali eto ti ovde se kurcis a places na temi Slobode i po fb placete ,jedino ste ovde sila na ovoj temi..Valjda ce te dobit Viteza a vidjet cemo broj publike ,bice vise Celikovih navijaca u Konjicu nego vas u Tuzli. ide Husic ali sa Tuzlom u treci rang a i vama nek je Allah na pomoci bgm,
Mi smo odlicni kakvi ste vi bili prepotentni prije 2 godine kad ste ulazili sta ste pisali i vredjali nas omalovazavali ono dabogda ispali,dabogda se ugasili i slicno a mi vama samo zelimo da oci otvorite jer ste coravi i da se probudite.
- BatistutA19
- Kontakt:
Cuj dogovoreno za Hegica hahahah ,kad bi se tako dogovarali igraci i pisali po forumu 

ovo iz prve ruke provjerena informacija od Husica i ovi sve mu vjeruje ,sta je od Sininog Hana obecavo i na kraju ce u Kanton a i vi niste daleko od toga e moji tuzlaci pa hocete li imat vise obraz cast i stav da znate pravac svoj i cilj 

- BatistutA19
- Kontakt:
Skver je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:27Eto vidis, sve znas, nema potrebe da citamo portale, samo procitamo tvoj post i saznamo sve...ko, sta, kada, gdje....BatistutA19 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:20To ti je komentar kolaznam ja da tebe boli istina ali tako ti je to ali eto ti ovde se kurcis a places na temi Slobode i po fb placete ,jedino ste ovde sila na ovoj temi..Valjda ce te dobit Viteza a vidjet cemo broj publike ,bice vise Celikovih navijaca u Konjicu nego vas u Tuzli. ide Husic ali sa Tuzlom u treci rang a i vama nek je Allah na pomoci bgm,
Mi smo odlicni kakvi ste vi bili prepotentni prije 2 godine kad ste ulazili sta ste pisali i vredjali nas omalovazavali ono dabogda ispali,dabogda se ugasili i slicno a mi vama samo zelimo da oci otvorite jer ste coravi i da se probudite.![]()
Ti covjece branis Husica zivotom a nemas pojma ni sto ga branis isti su oni politicki botovi kad brane politicare i stranke ,daj nabroj 3 stvari koje je uradio dobro za godinu dana osim tih dugova sto mora vratit da bi igro utakmice ,on da je htio mogo je za god ekipu napravit da pregazi ligu a doveo penzionere sve ,ni djeca Slobode ne bi manje bodova osvojili uz Saida i mozda jednog jos starijeg.
Što se tiče Hegića mislim da je najbolji napadač ove lige. Skroman momak u svakom pogledu.Kod nas je mislim već dvije godine. Imao je dosta problema sa povredama al hvala Bogu to je prebrodio. I evo ga sad je baš u top formi. Visok, teško mu je uzeti loptu, odličan u skoku kao i u razigravanju krilnih igrača. Ja mu želim sve najbolje u karijeri gdjegod igrao. A nadam se da ostaje kod nas.
Nije ti ispunio zelju da krenemo iz kantonalne lige ili vec koje ligeBatistutA19 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:33Skver je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:27Eto vidis, sve znas, nema potrebe da citamo portale, samo procitamo tvoj post i saznamo sve...ko, sta, kada, gdje....BatistutA19 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:20
To ti je komentar kolaznam ja da tebe boli istina ali tako ti je to ali eto ti ovde se kurcis a places na temi Slobode i po fb placete ,jedino ste ovde sila na ovoj temi..Valjda ce te dobit Viteza a vidjet cemo broj publike ,bice vise Celikovih navijaca u Konjicu nego vas u Tuzli. ide Husic ali sa Tuzlom u treci rang a i vama nek je Allah na pomoci bgm,
Mi smo odlicni kakvi ste vi bili prepotentni prije 2 godine kad ste ulazili sta ste pisali i vredjali nas omalovazavali ono dabogda ispali,dabogda se ugasili i slicno a mi vama samo zelimo da oci otvorite jer ste coravi i da se probudite.![]()
Ti covjece branis Husica zivotom a nemas pojma ni sto ga branis isti su oni politicki botovi kad brane politicare i stranke ,daj nabroj 3 stvari koje je uradio dobro za godinu dana osim tih dugova sto mora vratit da bi igro utakmice ,on da je htio mogo je za god ekipu napravit da pregazi ligu a doveo penzionere sve ,ni djeca Slobode ne bi manje bodova osvojili uz Saida i mozda jednog jos starijeg.
- BatistutA19
- Kontakt:
Dobar je igrac mlad fizicki dobro gradjen uz dobar rad moze napravit nesto u karijeri ,sve je do njeg ,ako bude jos bolji tesko ga mozete zadrzat a nek se i bira gdje mu je najbolje ali najbolje mu je stepenicu po stepenicu.Sad do kad on ugovor ima ja ne znam.Kod vas je Skrijelj i Hegic pola ekipa ,mislim sva je ekipa dobra ukomponovana ,steta jedino za taj prokleti travnjak sto nemate bolji ,pa zasto nekad i napadt 1 mijesto ali ozbiljno a ne da budes prvi pa da igras u Zepcu npr ili bilo gdje drugoTzv987 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:40Što se tiče Hegića mislim da je najbolji napadač ove lige. Skroman momak u svakom pogledu.Kod nas je mislim već dvije godine. Imao je dosta problema sa povredama al hvala Bogu to je prebrodio. I evo ga sad je baš u top formi. Visok, teško mu je uzeti loptu, odličan u skoku kao i u razigravanju krilnih igrača. Ja mu želim sve najbolje u karijeri gdjegod igrao. A nadam se da ostaje kod nas.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Jos jednom od srca cestitke.........nije mi zao kad izgubimo od prave raje.....ovi iz Zenice se najvisu brinu za nas
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Skver je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:45Nije ti ispunio zelju da krenemo iz kantonalne lige ili vec koje ligeBatistutA19 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:33
Ti covjece branis Husica zivotom a nemas pojma ni sto ga branis isti su oni politicki botovi kad brane politicare i stranke ,daj nabroj 3 stvari koje je uradio dobro za godinu dana osim tih dugova sto mora vratit da bi igro utakmice ,on da je htio mogo je za god ekipu napravit da pregazi ligu a doveo penzionere sve ,ni djeca Slobode ne bi manje bodova osvojili uz Saida i mozda jednog jos starijeg.....opusti se, prati svoj klub i skini se s qurca vise.....ja ti lijepo kazem, nema potrebe da citamo portale, dodjemo ovdje i procitamo tvoje postove i saznamo kud gonimo
![]()

Tik tak tik tak
- BatistutA19
- Kontakt:
Nemam ja zelje nikakve sto se tice Slobode ,moja je zelja samo Celik .Ne pisem ja samo nego vi to sve isto pisete po fb ,jedino na ovoj temi ste sila ,cak i na svojoj temi niste izmedju sebe.Bgm mi vas nekad zao ne zbog rezultata yebo rezultate doci ce nego ne znate sta zelite jedan dan exsprssni povratak a drugi dan stabilizacija dugovi i sve rastjerat igrace sto su dosli.Morate imat stav svoj,svoj put i svoj cilj da vas neko shvati ozbiljno jer vi nista nemate.Skver je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:45Nije ti ispunio zelju da krenemo iz kantonalne lige ili vec koje ligeBatistutA19 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:33
Ti covjece branis Husica zivotom a nemas pojma ni sto ga branis isti su oni politicki botovi kad brane politicare i stranke ,daj nabroj 3 stvari koje je uradio dobro za godinu dana osim tih dugova sto mora vratit da bi igro utakmice ,on da je htio mogo je za god ekipu napravit da pregazi ligu a doveo penzionere sve ,ni djeca Slobode ne bi manje bodova osvojili uz Saida i mozda jednog jos starijeg.....opusti se, prati svoj klub i skini se s qurca vise.....ja ti lijepo kazem, nema potrebe da citamo portale, dodjemo ovdje i procitamo tvoje postove i saznamo kud gonimo
![]()
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Nemas, samo si napisao 173 posta kako trebamo krenuti iz najnize lige......BatistutA19 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:54Nemam ja zelje nikakve sto se tice Slobode ,moja je zelja samo Celik .Ne pisem ja samo nego vi to sve isto pisete po fb ,jedino na ovoj temi ste sila ,cak i na svojoj temi niste izmedju sebe.Bgm mi vas nekad zao ne zbog rezultata yebo rezultate doci ce nego ne znate sta zelite jedan dan exsprssni povratak a drugi dan stabilizacija dugovi i sve rastjerat igrace sto su dosli.Morate imat stav svoj,svoj put i svoj cilj da vas neko shvati ozbiljno jer vi nista nemate.Skver je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:45Nije ti ispunio zelju da krenemo iz kantonalne lige ili vec koje ligeBatistutA19 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:33
![]()
Batistuta, yebala te sloboda vise, goni ih u K, uzivaj u partijama Celika, ne budi levat pls.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.