Ne može.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jel se mozemo mi na forumu nekako organizovati pa pokusati isforsirati to,mozda neko ima veze u klubu pa da proba dostaviti npr besplatan Sjever ili nesto.Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:34Najbolji bi potez i marketing bio kad bi svi koji mogu ovu utakmicu dosli na sjever. Kad bi stara raja koja je otisla sa sjevera odlucila ovu utakmicu da dodju na sjever i da grmi sjever u ovoj utakmici koja moze biti neka prekretnicaHordasFks je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:21Ne razumijem se u marketing previse ali ovo bih uradio na nasem mjestu.Od sutra ujutro vec krenuti praviti hajc na stranici od kluba i pozivom na tekmu sa cetaljima u sto vecem broju + da se u tome ukljuce i Horde zla sa parolama po gradu/objavama i slicno da docekamo cetalje pred 10k i da pobjedimo!
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Evo svirnu penal peljto nema veze sto je prije igraca drugog dirala a nama onaj derbi na kosevu nije svirno music za slicnu situaciju i ubjedjivali su nas da je ispravna odluka
S pobjedom smo opet u nekakvoj igri za vrh tabele, 3 pobjede smo vezali, ako ne možemo sad 10 000 skupiti yebo ti nas
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ne samo rezultatima.
Ali da ocekujem 6-7 milja, to svakako.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Govorim nije ga udario za crveni Djordjevica.robertkosar je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:31Vukao ga za dres 2 metra eto zasto je penal i crveni karton u ostalom pogledaj pregled kola i ljudi ce sve objasnit![]()
Ovaj se bacio a nije ga ni udario
Ovakvo Sarajevo hoćemo. Posušje se nabija 0:3 u gostima i to moramo napokon normalizovati. 
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Zasto ne bi moglo.Pa nismo rudar iz prijedora.Prije 3 mjeseca si imao skoro 30k na stadionu.Uvezali smo 3 pobjede protivnik atraktivan samo nam sad treba dobar marketing od strane kluba a ne samo ra objave evo ulaznice su pustene u prodaju.Od sutra krenuti sa hajcanjem ako dobijemo borac nece nas vise niko zaustavit
Zaustaviti u čemu? Ti misliš da se mi možemo sa kamenjarima i snsd prčijom boriti za prvo mjesto?HordasFks je napisao/la: ↑02 nov 2025, 19:09Zasto ne bi moglo.Pa nismo rudar iz prijedora.Prije 3 mjeseca si imao skoro 30k na stadionu.Uvezali smo 3 pobjede protivnik atraktivan samo nam sad treba dobar marketing od strane kluba a ne samo ra objave evo ulaznice su pustene u prodaju.Od sutra krenuti sa hajcanjem ako dobijemo borac nece nas vise niko zaustavit
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Ma ne mislim da mozemo ali barem da budemo u vrhu jer ovo na pocetku sezone je bilo kriminalno,a opet vjerujem u cuda,lopta je okruglaPendulum je napisao/la: ↑02 nov 2025, 19:09Zaustaviti u čemu? Ti misliš da se mi možemo sa kamenjarima i snsd prčijom boriti za prvo mjesto?HordasFks je napisao/la: ↑02 nov 2025, 19:09Zasto ne bi moglo.Pa nismo rudar iz prijedora.Prije 3 mjeseca si imao skoro 30k na stadionu.Uvezali smo 3 pobjede protivnik atraktivan samo nam sad treba dobar marketing od strane kluba a ne samo ra objave evo ulaznice su pustene u prodaju.Od sutra krenuti sa hajcanjem ako dobijemo borac nece nas vise niko zaustavit
Evo ti ispit “voljenja” i “podrške”.
Najavljuju sunčani vikend, počeli su isporučivati rezultate, kakve takve ali prihvatljiva je i igra i rezultat.
Protivnik, najveći krvnik posljednjih godina.
Sve ispod 8K, poruka je jasna.
Forum navijači, komentarisanje tastatura i miš i palamudi
Lp
Najavljuju sunčani vikend, počeli su isporučivati rezultate, kakve takve ali prihvatljiva je i igra i rezultat.
Lp
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Upravo to._weella_ je napisao/la: ↑02 nov 2025, 19:11Evo ti ispit “voljenja” i “podrške”.
Lp
-
KosevoZove
- Kontakt:
Kone popusise mi ako dobijemo kazem , oni ce popusiti u mostaru zakuhat cemo u samom vrhu tabele abd! 

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Treba ovog Pidru vratiti, uvijek mi je bio drag, a od veceras ga bas gotivim 
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Ne znam ni ja sto ne bi moglo ali poznavajuci nas, nista od toga. Imali smo i ranijih sezona priliku da nas dodje 15k protiv vicinih picica, da im napravimo strasan ambijent, pa nista. Ljudi svakako nemaju tu dozu inata i fajta u sebi pa i kad dodju na stadion bude pozorisna atmosfera.HordasFks je napisao/la: ↑02 nov 2025, 19:09Zasto ne bi moglo.Pa nismo rudar iz prijedora.Prije 3 mjeseca si imao skoro 30k na stadionu.Uvezali smo 3 pobjede protivnik atraktivan samo nam sad treba dobar marketing od strane kluba a ne samo ra objave evo ulaznice su pustene u prodaju.Od sutra krenuti sa hajcanjem ako dobijemo borac nece nas vise niko zaustavit
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- feniksptica
- Kontakt:
Zadnji put kad je bio veliki naboj na tribinama bilo je kad su neki nasi htjeli udarat neke nase sto su ranije izasli s stadiona.
Sarajevo Radnik 4 4.
Poslije toga letargija
Sarajevo Radnik 4 4.
Poslije toga letargija
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- luckystrike
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.