Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
ja bi prije rekao,da se ovo samo jednom i rodi..izzo je napisao/la:Sa kojom lakocom taj velemajstor zabija golove, to je više i smiješno postalo...svi golovi ko na tereminu, niti jedan neka strašna bomba sa 30 metara - a 50 ih utrpao dosad i to samo ove godine...a još nije kraj sezone.
Ovakve igrace majka rodi jednom u 100 godina, a i to je pitanje.
Do kraja ove sezone ce prestici sve ove osim Ferenca Deaka...Ad0 je napisao/la:Igrači s 50 ili više golova u sezoni:
(igrač, klub, sezona, broj golova)
Ferenc Deak, Ferencvaros, 1948/49, 66
Gyula Zsengeller, Ujpest, 1938/39, 56
Fred Roberts, Glentoran, 1931/32, 55
Mario Jardel, Sporting Lisbon, 2001/02, 55
Henrik Larsson, Celtic, 2000/01, 53
William MacFadyen, Motherwell, 1932/33, 52
Jimmy McGrory, Celtic, 1935/36, 50
Joe Bambrick, Linfield, 1929/30, 50
Lionel Messi, Barcelona, 2010/11, 50 BOG
Čini mi se da mu je ovo bio 6. ili 7. gol ove sezone desnom nogom.Portillo je napisao/la:Jel moguce da je Messi zabio desnom
1.27 - Penal puca desnom nogomkivi je napisao/la:najbolji igrac na svijetu.
[youtube][/youtube]
Jesi kad cuo za wikipediju?sikirica je napisao/la:Koliko je dosada Messi dao golova za Barcelonu u svim takmicenjima? Od pocetka karijere?
I pri tom je Ronaldo zabio 3,4 gola glavomMadridism je napisao/la:Nije Ronaldo nista bolji, u Primeri je zabio 7 golova ljevicom, Messi 4 desnom, sasvim nebitna stvar, kad ionako Messi ne moze meda protiv Mourinha
Vjeruj, Portillo je prostudir'o Wikipediju, zna čo'ekPortillo je napisao/la:Jesi kad cuo za wikipediju?sikirica je napisao/la:Koliko je dosada Messi dao golova za Barcelonu u svim takmicenjima? Od pocetka karijere?
Aj mrs ti tamomandraX je napisao/la:Vjeruj, Portillo je prostudir'o Wikipediju, zna čo'ekPortillo je napisao/la:Jesi kad cuo za wikipediju?sikirica je napisao/la:Koliko je dosada Messi dao golova za Barcelonu u svim takmicenjima? Od pocetka karijere?
Sad cu ja tamo da napisem da je dao 35123 gola pa onda nek ide provjeravat...dzes covjeku reci tamo da gledaPortillo je napisao/la:Jesi kad cuo za wikipediju?sikirica je napisao/la:Koliko je dosada Messi dao golova za Barcelonu u svim takmicenjima? Od pocetka karijere?
Nemoze al u novembru.Madridism je napisao/la:Nije Ronaldo nista bolji, u Primeri je zabio 7 golova ljevicom, Messi 4 desnom, sasvim nebitna stvar, kad ionako Messi ne moze meda protiv Mourinha
Jesam,cuo sam za wikipediju,ali na wikipediji su samo njegovi golovi u Primeri,ja mislim...Portillo je napisao/la:Jesi kad cuo za wikipediju?sikirica je napisao/la:Koliko je dosada Messi dao golova za Barcelonu u svim takmicenjima? Od pocetka karijere?
I pri tom je Ronaldo zabio 3,4 gola glavomMadridism je napisao/la:Nije Ronaldo nista bolji, u Primeri je zabio 7 golova ljevicom, Messi 4 desnom, sasvim nebitna stvar, kad ionako Messi ne moze meda protiv MourinhaA ovaj toliko u cijeloj karijeri
![]()
btw. Messiju se broji i Superkup, pero bueno...
Na Francuskoj wikipediji nisu, imas u svim takmicenjima. Kao sto rece mandrax, prostudiro sam ja tosikirica je napisao/la:Jesam,cuo sam za wikipediju,ali na wikipediji su samo njegovi golovi u Primeri,ja mislim...Portillo je napisao/la:Jesi kad cuo za wikipediju?sikirica je napisao/la:Koliko je dosada Messi dao golova za Barcelonu u svim takmicenjima? Od pocetka karijere?
I pri tom je Ronaldo zabio 3,4 gola glavomMadridism je napisao/la:Nije Ronaldo nista bolji, u Primeri je zabio 7 golova ljevicom, Messi 4 desnom, sasvim nebitna stvar, kad ionako Messi ne moze meda protiv MourinhaA ovaj toliko u cijeloj karijeri
![]()
btw. Messiju se broji i Superkup, pero bueno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.