FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

KB-TM87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la KB-TM87 » 24 apr 2011, 23:49

nick je napisao/la:
VAM je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Imal ko prodat dres Zvezde il Partizana, može i Vojvodina :lol:
ili možda juventusa?eto vidis kod nas ima mali postotak navijaca blizanaca,a kod vas,je najnormalnije da covjek navija za juventus :?
ozbiljno sad, za koga navijas? zvezda ili partizan?
Ja te ozbiljno pitam :roll:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 24 apr 2011, 23:50

nick je napisao/la:
VAM je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Imal ko prodat dres Zvezde il Partizana, može i Vojvodina :lol:
ili možda juventusa?eto vidis kod nas ima mali postotak navijaca blizanaca,a kod vas,je najnormalnije da covjek navija za juventus :?
ozbiljno sad, za koga navijas? zvezda ili partizan?
keve mi bre zvezda dominira

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 apr 2011, 23:51

VAM je napisao/la:rahmetli?to mi iz srpskog nismo učili.prosvjetli me pa me nauci jos jednu riječ
rijec,jbg baki sad,zar Srpski nije na ekavici,. :D

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 apr 2011, 23:51

...zvezda dominira a partizan džeparošima za rođendan uvali 6 komada :mrgreen:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 apr 2011, 23:52

Ma ja mislim da su oni ipak za Romantičare sa Karaburme 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 24 apr 2011, 23:52

chily-rz je napisao/la:
VAM je napisao/la:rahmetli?to mi iz srpskog nismo učili.prosvjetli me pa me nauci jos jednu riječ
rijec,jbg baki sad,zar Srpski nije ekavica,. :D

? је.& вас тај ' $ ја. Па ? ¥ " ' ?
& $ - & " - & - &
ФСРС

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 apr 2011, 23:53

chily-rz je napisao/la:
mislio sam da si malo pismeniji...ako je vukov(obzirom da je genije iz loznice,srbija)onda je rečnik...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 apr 2011, 23:54

Nakon tvog prethodnog posta nisi vrijedan nijedne moje riječi. Zašto? Jednostavno zato što si kreten!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 apr 2011, 23:54

drinin vuk je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:

O cirilo,nisam te prepoznao,.Ima smoga za Drinine ovce,blee blee Bice Borac novi sampion,ajd skontajte za koga navijate pa se cujemo :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 apr 2011, 23:54

drinin vuk je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:

pušil se tebi kad se kupas ?
Za zivot cijeli!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 apr 2011, 23:54

chily-rz je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kako ga prosu, VAM idi gore odjava, al' odmah, ja ne bi vise nikad ovde dos'o od stida! :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 24 apr 2011, 23:56

VAM je napisao/la:...zvezda dominira a partizan džeparošima za rođendan uvali 6 komada :mrgreen:
to ih mi pustili bre

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 24 apr 2011, 23:57

Nema boljih i urbanijih navijaca od Zeljinih sibicara i kad se cijela Grbavica zatrese od gromoglasnog skandiranja " Sudija,lopove,yebemo ti ma-ter!",pa nakon toga cijelo poluvrijeme ide udarno skandiranje " Yebemo vam mater u pitchku!!"
Zadnja izmjena: Denis Ispušlić, dana/u 24 apr 2011, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 apr 2011, 23:57

Bianconeri1988 je napisao/la:
Nakon tvog prethodnog posta nisi vrijedan nijedne moje riječi. Zašto? Jednostavno zato što si kreten!
cilj je ispunjen.jedan šibicar manje... :mrgreen:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 apr 2011, 23:57

VAM je napisao/la:...zvezda dominira a partizan džeparošima za rođendan uvali 6 komada :mrgreen:
pa tako reci delija iz banja luke :mrgreen: vidis prvo sa sobom moras rascistit neke stvari pa glumit navijaca reci slobodno, Borac najvise volim posle zvezde...

Ispuslicu ne cujes dobro, preslusaj par puta sta kazu ovako se samo ofiras, vjerovatno si i ti delija pa ti neko iz banja luke prenjeo sta manijaci pjevaju...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 apr 2011, 23:59

Denis Ispušlić je napisao/la:Nema boljih i urbanijih navijaca od Zeljinih sibicara i kad se cijela Grbavica zatrese od gromoglasnog skandiranja " Sudija,lopove,yebemo ti ma-ter!",pa nakon toga cijelo poluvrijeme ide udarno skandiranje " Yebemo vam mater u pitchku!!"
vidim da nas cijene i ovi iz drugog entiteta
Za zivot cijeli!

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 25 apr 2011, 00:01

VAM je napisao/la:krivajaš
to mi hoce reci da si tamo neki jado iz opet tamo neke pripizdine koja nema ni svoj klub,odnosno ima a ti ga se stidiš.i kao takav nisi kopetentan da govoris ko je kakav...
Ta pripizdina o kojoj ti pričaš ima klub koji je stariji i od Borca i od Želje samo što finansije ne omogućavaju da imamo ekipu za nešto više od druge lige, i da, ta pripizdina je dala najboljeg fudbalera svih vremena Bosne i Hercegovine i sadašnjeg selektora jedine nam reprezentacije. A o rukometu i rukometnim igračima(svjetskim i olimpijskim prvacima) da ti i ne pričam, stoga, malo školovanja nije na odmet! Zato bolje ti je poklopi se i nauči neke stvari u životu, pa si onda dopusti da ulaziš u rasprave! još si ti zelen :oops:
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 apr 2011, 00:02

$ ?.
& " " & " " " & $ ја,% гарант " ".
$ " / " "? $ је то / $,$ " " је све % " $ не & се " " $," ? " свјестан $ " " $? $ је / $ $ & " & % " вјероватно " " 5 $ ' $ & а не ?. $ је / & " " " на $ ? 2000 ¥ ' 2500. $ је / & " " " " " а " " ? за & по $ ' % су 20 " $. $ је / & " вјероватно " " & $ сезону & " ? у ". $ је / & " гарант не " ? $ $ ",- " својој $ $ $ ".$ је / & " вјероватно " " оне ¥ " " & ? " " ? сезоне,& " ? " " ",$ се не ?.
" $ & ? знај $ " " " ? $ / & " " $ јер у " тог ? " " ?,не " " $ " ",/ " нову " арену $ 165000 ' $,$ - ? / ? $ $ " $ ".
Ето & ? ' % ? ",? стварно се % $ $ $ " % & &,' стварно," ? у " " прозвао,ја $ ' на ' " / ? " се " ? $ у & " " разноразне ",& % " $ не $ оне ? "" не " $ & не ' " ?". " стварно " " &, ? % " " $ " % & "?!
$ " се & $ & за / се у ? 10 $ $ ' ?," су " ? ? у 90ој ", " $ " за " не " $ ' носао ' " " &. ' & ? " & пет $ $ " не " у " " $ ? у ". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: drinin vuk, dana/u 25 apr 2011, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
& $ - & " - & - &
ФСРС

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 apr 2011, 00:03

krivajaš je napisao/la:
VAM je napisao/la:krivajaš
to mi hoce reci da si tamo neki jado iz opet tamo neke pripizdine koja nema ni svoj klub,odnosno ima a ti ga se stidiš.i kao takav nisi kopetentan da govoris ko je kakav...
Ta pripizdina o kojoj ti pričaš ima klub koji je stariji i od Borca i od Želje samo što finansije ne omogućavaju da imamo ekipu za nešto više od druge lige, i da, ta pripizdina je dala najboljeg fudbalera svih vremena Bosne i Hercegovine i sadašnjeg selektora jedine nam reprezentacije. A o rukometu i rukometnim igračima(svjetskim i olimpijskim prvacima) da ti i ne pričam, stoga, malo školovanja nije na odmet! Zato bolje ti je poklopi se i nauči neke stvari u životu, pa si onda dopusti da ulaziš u rasprave! još si ti zelen :oops:
ovo ti baš nije trebalo :mrgreen:

Guzonjin_sin
Kontakt:

Post Postao/la Guzonjin_sin » 25 apr 2011, 00:04

Guzonjin_sin je napisao/la:Uvjek sam se pitao zasto Srbi najvise lazu ??? Zasto? Cuj prosjek nam 20-50 ili 100 likova na gostovanju,u Sarajevu vecina navija za kone :lol: ..ocigledno ti pratis ovu ligu od juce,odnosno prekuce....ali nebitno.Da se vratim na pocetak posta,zasto Srbi najvise lazu ? Neki dan procitam jednu veoma zanimljivu stvar o izgovorio je pisac ( eki pisac :lol: )Dobrica Ćosić :

Mi lazemo da bismo varali sami sebe,da tjesimo druge,mi lazemo za oprost.Mi lazemo da bismo se borili protiv straha,lazemo da ohrabrujemo druge,lazemo da bismo sakrili svoj i neciji ,drugi jad. Laganje je oblik neseg patriotizma i potvrda nase urodjene inteligencije.

Vi lazete zbog boldiranog!!!
Joint Union je najbolji,on ce uvjek ostati!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.