FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
63
21%
2. Borbu za Evropu
143
47%
3. Sredinu tabele
51
17%
4. Borbu za opstanak
50
16%

Ukupno glasova: 307

Orvel
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Orvel » 02 nov 2025, 20:54

Koliko fali Sosic tek sad svi vidimo. Sedorf zreo za klupe, Trupe isto los, Lagumdzija samo nazad vraca lopte. Generalno jako losa tekma i postavka.

Izmjene kasno dosle a i nelogicne. Cvetanoski je trebao vani, a mijenjamo Vinija za Bolju..

Tezak raspored ide, igra mora bolje., vev nekoliko kola lose igramo samo eto nismo gubili. Danas napadas jer napravis glup penal na pocetku ali opet nikakve ideje nemamo. Identicna tekma kao sa Radnikom prvo kolo samo sad nismo zabili izjednacujuci pogodak nego primili drugi.

Da se igraci setaju i stoje ukppani u mjesti dok ti protivnik predribla pola ekipa, to se ne smije desavati.

Alibi moze biti umor i nedostatak par igraca ali jednostavno veceras je doslo na naplatu sve ono sto smo lose ogigrali u zadnjih nekoliko kola. Pa realno i ovu pijacu smo u gostima dobili dok su nas ljudi dominirali sa igracem manje. Sad se skupiti i poboljsati ovo jer bismo jako brzo mogli pasti ako se sve pusti niz vodu.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 02 nov 2025, 20:57

U ovim finim godinama nagledao sam se bezbroj Željinih utakmica, često i loših. Ali uvijek sam mogao donijeti neki lični zaključak ko je bio najlošiji pojedinac na meču. Prvi put da nisam prepoznao najlošijeg pojedinca. Pa je li ikoga stid u stručnom štabu na šta ovo liči. Ovo je ustvari 35 minuta prvog poluvremena protiv Posušja ili veći dio utakmice protiv Rudara, samo smo sada pomjerili granicu pa je to bilo užasno više od 100 minuta (računajući produžetke).
Meni je ustvari gora situaciji što nisam ni nešto ljut, nego sam ove sve večeras doživio u granicama očekivanog. Ovo su oni trenutci kada gubiš želju da više i ideš na utakmicu, jednostavno povremeno pogledati rezultat na teletextu nadajući se da će biti bolje. Tako ću i ja vjerovati kako naš stručnjak može nešto nadograditi u igri. How yes no.

PS. Svaka čast onima koji su doveli Holanđane. I treba šišati ovce.

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 02 nov 2025, 21:06

Očekivan poraz
Ako ništa došao je u pravom trenutku.
Mi imamo roster po kvaliteti negdje između 6. i 7. mjesta.
Sručni stab isto tako. Nekako to moramo utegnuti i zategnuti pa da probamo osigurati to 4. mjesto koje nam je trenutno krajnji domet, Biće teško jer smo mi trenutno u padu forme, a najveći konkurenti (Velež i Široki) igraju bolje iz kola u kolo.
Sad idu malo teže utakmice i sa ozbiljnijim protivnicima i nećemo se baš naosvajati bodova, ali samo pametno i polako i držati priključak koliko je moguće.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 nov 2025, 21:22

Napadac nam je neophodan Konings nazalost ukoliko ima vecu platu njega se moramo rijesiti i dovesti nekog napadaca
Probati dovesti Telalovica iz Nurnberga
Puni 26 u decembru, namamiti ga sa pricom o Europi,ponuditu mu neki bonus ukoliko ispuni kvotu
Bojadzic iz norveskog prvoligasa Bryne takodjer 26 godina i devetka je koja bi sigurno jako dobro igrala nasu ligu
Mi smo druga ekipa sa najvise kreiranih sansi, a sesta ekipa po postignutim golovima
Jaganjac i Rakic su mladi, ali Konings nije mlad i on nista ne donosi u napadu
Treba nam dovetka koja ce iznjeti ove mlade igrace
I bez Sosica mi dodjemo do gola i sutamo, nije bas da ne stvarsmo sanse
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 nov 2025, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 02 nov 2025, 21:28

Prije svega molim vas da nikad nikog ni po visini ni građi ne spomenete da lici na Dzeku. Vrijedjamje po svakoj osnovi inteligencije ko god se bavio fudbalom. Zelim ti Janje da postignes 10/15 golova u svakoj sezoni, ali je realnost da ces to jako tesko dostici. Pod hitno nam treba napadac na zimu.

Dolazi na naplatu svaka utakmica u kojoj smo se provukli, a to je otprilike sve osim zrinjskog i pitara, puniti Grbavicu do kraja jer nam izgleda samo to vadi rezultate i tako mozemo pobjediti. Oci mi krvare nakon svake utakmice da ne mozemo dupli pas odigrati, Cveta ako uradi individualno nesto dobro je, ali i to rijetko bude. Odinaka danas prolazna ocjena i pored gola ostalo tuga. Boljevic ovu sezonu, nemam rijeci da kad god primi loptu ne zna sta ce sa njom. Maksimum izvuci korner, njega vidim jedino da igra kao napadac ,pa da na prvi,drugi dodir nesto uspije. Nemocan po krilu totalno, imam osjecaj da bi ga ja markirao bez problema.
Mirvicu ulazi u klub sto prije!

Svako ko gleda treninge ili se razumije, vidjet ce da je Konings uz Milosevica medju najboljim tehnicarima, ali ovo nije za njega liga, ne snalazi se, igramo bez taktike.
Fk Željezničar.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 02 nov 2025, 21:34

Volio bih samo da mi neko proba objasniti logiku da se Lagumdžija stavi na desetku pored Miloševića koji je veliku večinu karijere upravo tu igrao ili da se pored Obradova stavi Troupe na lijevu stranu koji se gubi kao lanjski snijeg.

Razumijem ja da fale Madžid i Alić ali izmišljanje pozicija nije nikome ništa dobrog donijelo.

Gledam, u zadnjih par utakmica Lagumdžija se gura naprijed a Erick ostavlja na šestici ali ovo je stvarno bilo previše.

Bez veze ljudi kritikujete Lagumdžiju, Troupee-a i Konongsa. Nijedan od njih nike igrao na prirodnoj poziciji. Ovdje je kritike zaslužio prevenstveno Adžem ali i ostatak stručnog štaba. I dalje podrška od mene ali molim da prestanu sa ovim eksperimentima.

Čak se i protiv Slobode vidjelo da Seedorf ne može na veznog. Ljudi jednostavno nemaju taj kvalitet. Ne znam šta Dan pokazuje na treninzima ali on nema ni okretnost, ni pas a ni razmišljanje da može na osmicu a kamoli na desetku.

Ovo je bilo očajno.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 02 nov 2025, 21:40

Kakav crni napadač, te da je u napadaču problem. Mi nemamo vezni red. Dva stopera iznose lopte i nabijaju ih napamet. Nema veznog igrača da preuzme loptu i krene naprijed. Nešto je pokušavao Milošević al tanko. Bolje bi bilo da smo zaganjali ove Špance nego naše Holanđane

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 02 nov 2025, 21:41

Pablo11 je napisao/la:
02 nov 2025, 21:28
Prije svega molim vas da nikad nikog ni po visini ni građi ne spomenete da lici na Dzeku. Vrijedjamje po svakoj osnovi inteligencije ko god se bavio fudbalom. Zelim ti Janje da postignes 10/15 golova u svakoj sezoni, ali je realnost da ces to jako tesko dostici. Pod hitno nam treba napadac na zimu.

Dolazi na naplatu svaka utakmica u kojoj smo se provukli, a to je otprilike sve osim zrinjskog i pitara, puniti Grbavicu do kraja jer nam izgleda samo to vadi rezultate i tako mozemo pobjediti. Oci mi krvare nakon svake utakmice da ne mozemo dupli pas odigrati, Cveta ako uradi individualno nesto dobro je, ali i to rijetko bude. Odinaka danas prolazna ocjena i pored gola ostalo tuga. Boljevic ovu sezonu, nemam rijeci da kad god primi loptu ne zna sta ce sa njom. Maksimum izvuci korner, njega vidim jedino da igra kao napadac ,pa da na prvi,drugi dodir nesto uspije. Nemocan po krilu totalno, imam osjecaj da bi ga ja markirao bez problema.

Svako ko gleda treninge ili se razumije, vidjet ce da je Konings uz Milosevica medju najboljim tehnicarima, ali ovo nije za njega liga, ne snalazi se, igramo bez taktike.
Griješiš za Jaganjca. Niti je bilo kvalitetnih lopti niti izrađenih akcija. O kvalitetu centaršuteva se itekako da raspravljati. U ovakvoj igri nijedan napadač ne bi donio nešto značajno. Mali je imao jednu priliku i to je to. Ostalo vrlo loše.

Ne kažem da bolji napadač ne bi donio kvalitet više ali ovdje to nije najveći problem. Nama najviše pasova imaju Muftić i Karamarko.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 02 nov 2025, 21:45

A najgore je sto u ovoj ligi ne postoji nijedna ekipa za koju ti mozes rec da igra neki fudbal kakav mi ovdje svi zelimo gledat, vidis tamo Barselonu Real kako lagano dolaze u prilike stvaraju sansu brzo igraju ljepota za gledat u svaki napad ocekujes nesto da se desi i mi onda hocemo to gledat u nasoj ligi il evo u nasem Želji, kod nas ces nekad pobijedit reci cemo da smo najbolji nekad izgubit da si najgori a nikad ne radis nista drugacije i bolje od onog puta kad si pobijedio ili onog kad si izgubio zavisi samo od toga da li ce te neko udarit u 16 da li ce neka ruka bit napucana da li ce ti neko oenal svirat, da li ce neka lopta se odbit pa ti slucajno se nac tu da je zakucas u go, da li ce te neki centarsut pogodit i tako dalje, nijedan go ne padne iz neke smisljene akcije da ti tezis da zabijes go da napadas smisleno da imas balanse u kojim minutama intezivni napadas koje minute smirujes igru odmaras, kad prepustas igru protivniku, kad vrsis presing, kad i kako ces izvest aut korner, kad ces mozda upast pa smirit igru ugasit je skroz, kad ti treba zraka kad ne treba, i onda se cudis kako neko Krusevo izbaci Borca, kako ti se namucis protiv slobode koja se bori za opstanak a u svakoj ligi svaka ekipa igra isti fudbal nabij izbij trci ko muha bez glave dodaji ubacuj pa ako koga pogodis ako ko zakuca sta ako ko penal kakav zabije slobodnjak i tako
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 02 nov 2025, 21:56

Levin je napisao/la:
02 nov 2025, 21:41
Pablo11 je napisao/la:
02 nov 2025, 21:28

Griješiš za Jaganjca. Niti je bilo kvalitetnih lopti niti izrađenih akcija. O kvalitetu centaršuteva se itekako da raspravljati. U ovakvoj igri nijedan napadač ne bi donio nešto značajno. Mali je imao jednu priliku i to je to. Ostalo vrlo loše.

Ne kažem da bolji napadač ne bi donio kvalitet više ali ovdje to nije najveći problem. Nama najviše pasova imaju Muftić i Karamarko.
Nama je kreator igre svakako najveci problem, ali nisam ja kriv sto je Gojak talenat i zasluzuje sansu, ali ne dobija je. Ista situacija je bila sa Jaberom. Prvo i osnovno kreator igre, a onda ostalo. Dzaba i takav igrac kad nemas nikakvu taktiku, ali vrijeme ce pokazati da nam treba i napadac.
Fk Željezničar.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 nov 2025, 21:58

Nama fali napadac jos od Kopera, nemamo golgetera u ekipi
Najbolji stijelac u svim takmicenjima Boljevic sa tri gola, a ostali svi imaju po dva
Da bude stvar jos gora ispod je lista najboljih strijelaca samo wwin lige
Da racunam ostalima sva takmicenja statistika bi jos gora bila
Kod nas svako moze zabiti, ali golgetera nemamo
Da ga imamo bili bu jos bolji i efikasniji
Vezni je drugi najveci problem, a odbrana je tek treci
Sad je obrnuti problem za razliku od prosle godine
Prosle godine je najveci problem bila odbrana
Jasno se vidi zasto nam treba investitor
S njim bi sigurno mogli pokriti i dobrog napadaca

Juricic 11
Vukovic 6
Bilbija 5
Savic 5
Hrelja 4
Cumic 4
Tatar 4
Cuic 4
Sakota 3
Mohedano 3
Ghorzi 3
Stanic 3
Cuze 3
Mlinaric 3
Pantelic 3
Mesic 3
Kyeremeh 3
Jovic 3
Boljevic 3 ( liga, kup, europa)
Jaganjac 2
Vinicus 2
Erick 2
Alic 2
Butic 2
Mujkic 2
Sesar 2
Posavec 2
Kupresak 2
Hrkac 2
Gogic 2
Jelavic 2
Calusic 2
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 nov 2025, 22:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Paromlinac

Post Postao/la Paromlinac » 02 nov 2025, 22:02

Valter je napisao/la:
02 nov 2025, 21:40
Kakav crni napadač, te da je u napadaču problem. Mi nemamo vezni red. Dva stopera iznose lopte i nabijaju ih napamet. Nema veznog igrača da preuzme loptu i krene naprijed. Nešto je pokušavao Milošević al tanko. Bolje bi bilo da smo zaganjali ove Špance nego naše Holanđane
To je nas osnovni problem, posebno u utakmicama u kojima imamo posjed 72 : 28. Najgore od svega sto je nasa tzv tranzicijska taktika vec odavno procitana, pa ce svi protiv nas ovako igrati na Grbavici, a mi, jednostavno, nemamo rjesenja za to, jer ne posjedujemo kreatora igre u rosteru.

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 02 nov 2025, 22:17

NoDi80 je napisao/la:
02 nov 2025, 21:58
Nama fali napadac jos od Kopera, nemamo golgetera u ekipi
Najbolji stijelac u svim takmicenjima Boljevic sa tri gola, a ostali svi imaju po dva
Da bude stvar jos gora ispod je lista najboljih strijelaca samo wwin lige
Da racunam ostalima sva takmicenja statistika bi jos gora bila
Kod nas svako moze zabiti, ali golgetera nemamo
Da ga imamo bili bu jos bolji i efikasniji
Vezni je drugi najveci problem, a odbrana je tek treci
Sad je obrnuti problem za razliku od prosle godine
Prosle godine je najveci problem bila odbrana
Jasno se vidi zasto nam treba investitor
S njim bi sigurno mogli pokriti i dobrog napadaca

Juricic 11
Vukovic 6
Bilbija 5
Savic 5
Hrelja 4
Cumic 4
Tatar 4
Cuic 4
Sakota 3
Mohedano 3
Ghorzi 3
Stanic 3
Cuze 3
Mlinaric 3
Pantelic 3
Mesic 3
Kyeremeh 3
Jovic 3
Boljevic 3 ( liga, kup, europa)
Jaganjac 2
Vinicus 2
Erick 2
Alic 2
Butic 2
Mujkic 2
Sesar 2
Posavec 2
Kupresak 2
Hrkac 2
Gogic 2
Jelavic 2
Calusic 2
Ja ba, a uostalim ekipama sve golgeteri. Al ti lupas

Lokomotifa
Kontakt:

Post Postao/la Lokomotifa » 02 nov 2025, 22:23

Kratka retrospektiva utakmice:

Kao što su pobjede protiv Borca i Zrinjskog bile Adžemove, ovaj poraz večeras je bio Adžemov. To je čista realnlost, nema ljutnje. Evo i zašto:

1. Velež je večeras izašao na teren 100 puta motivisaniji i nabrijaniji, a mi smo ti koji su trebali biti nabrijani i motivisani, ponajviše zbog atmosfere i dešavanja u Mostaru. Nažalost, mi izašli mlaki i nikakvi, a oni izašli ko svemirci. Isključivo zato je i bio penal, nismo se sastavili sa loptom u prvih 7-8 minuta. Dakle, neću ja motivisati igrače, to je zadatak trenera, a večeras su ušli u utakmicu kao da igraju termin.

2. Katastrofalna je Adžemova odluka ds ide sa Vinijem, a ne Boljevićem u prvih 11. Vini je igrač za ući sa klupe i okrenuti ritam utakmice. 100 puta smo to ovdje pisali, ali džaba. Boljević u ovakvim utakmicama mora igrati prvih 11, posebno kad nema Šošića pa da nešto iskreiramo.

3. Lagumdžija, Jaganjac i Holanđani večeras katastrofa. Stvorio se neki hype oko Jaganjca, momak je večeras tri puta dobio loptu i pokušao proći kroz igrača. Ponavljam, kroz igrača. Pa to se ne radi ni u pionirima. Budimo realni, ovo večeras je bilo loše od njega.

4. Adžem je trebao na poluvremenu napraviti tri izmjene i pokušati promijeniti ritam utakmice, ali on sa istim igračima koji su pokazali da ne mogu igrati ulazi u drugo poluvrijeme i tu nam je bio kraj.

Velež večeras bio bolji i zasluženi pobijedio i najveća sramota za nas je da nas je Velež energetski, trkom, željom i duelom nadigrao. To ne smijemo dozvoliti posebno na Grbavici. Dođe vam 10 hiljada ljudi koji vas životom podržavaju, a vi ne možete pasa sastaviti, ma daj ba.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 02 nov 2025, 22:25

Nama su samo navijaci konstanta.

Ostalo sve katastrofa. Bas sam razocaran.
Ma zimu se osloboditi: Koningsa, Trupea, Radovca, Krpica, Boljevica...
Takodjer vidjeti sta uraditi sa Gouakom, Ibrahimom, Garsijom. Ako nece dobijati sanse nema ih smisla ni stipendirati.

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 02 nov 2025, 22:27

Lagumdzija je bio na “ceneru” samo zbog korpulentnosti.. vjerovatno se znalo da ce kmeri udarati, pa da se ima ko s njima hrvati oko 16 metara, al nazalost greska.. trebao je ado promijeniti formaciju i pojesti njihov vezni red.. njihov blok ojacan veznim redom je osujetio sve.. da si samog Iniestu imao, ne bi pored njih 4-5 mogao.
Samo razvlaciti i praviti prostor… ajde nejse, naucit ce

I ne znam sto se napali na Holandjane..
Troupe na desnom beku sasvim solidan bude, to sto se nije snasao na kontra strani je Adzemova greska. Ni Dani Alves se ne bi snasao..
Seedorf sasvim korektan, u paru s Marinom odlican.
Konnings, jbg nastavljam vjerovati da je neshvacen ili da mu nesto ne pase..

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 02 nov 2025, 22:31

Ja bih volio samo da znam, sta je u glavama ljudi koji su doveli Adzema na poziciju sefa strucnog staba?

Znaci 13 kola u ligi, mi nemamo igre, imamo ovaj hrkljus, izbij-nabij isto kao u periodu Mulalica, (samo sto je Edis imao puno goru situaciju). Ovih 13 kola je dovoljan vremenski period, da vidis da li neko zna sta zeli, ima li neku ideju itd ili ne zna. Pored toga sto ne zna, Adzem je jos i bezobrazan.

Doveo je menadzerske igrace i fulio sa svom trojcom igraca iz Nizozemske. Jedan ispodprosjecni Sukilovic je igracina za Seedorfa. Odinaka je preglup bek, Nizozemac u odbrani malo pametniji ali je to bas prosjek, cak i za ovu ligu.

Odstranis Krpica, najavljujes dolazak napadaca koji zna dati gol i onda dovedes ovog mrtvog Koningsa. Pa jedan Vucenovic je za Koningsa i Rakica igracina. Sad smo ostali na Jaganjcu samo u napadu, a i on isto nije neki kvalitet. Kad ih sve spojis, jedan Krpic je kvalitetom Ronaldo za njih.

Dovedes onda Obradova, da bude rezerva Alicu i onda guras Troupee-a na poziciju lijevog beka jer je Obradov jos jedan u nizu menadzerskih igraca.

Dovedes i 4-og Nizozemca i odmah nakon 2-3 laksa treninga, dobije sansu za igru i tako se popisas po Gojaku i Sabicu..

Gura ovu smlatu, Lagumdziju, koji je sa loptom u nogama na "vi". Radi se o igracu koji ne moze igrati u bilo kojoj ozbiljnijoj ekipi jer je mrtva smlata koja je korisna samo protivnickoj ekipi..

Cekam samo jos do kraja ove godine, da vidim hoce li se nesto mijenjati po pitanju funkcionisanja kluba..

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 02 nov 2025, 22:33

Samo da su se borili. Sabic i Obradov kad su usli pokazali su kako se ovo moralo odigrati.

Adzem je sve pogrijesio veceras.
Stavis na beka covjek ne moze nista igrati jednostavno ne moze, ali Trupe dobija sve. Promjeni igraj 352 ako ne vjerujes Obradovu (pitam se sto si ga i dovodio onda).

U veznoj liniji igramo Eric Milosevic i desetka Dan Lagumdzija. Covjek nikada nije bio desetka.. puno logicnije Dan (DMF) Eric (CMF) Deni (AMF).

Oba nasa krilna igraca su puno bolji kao izmjene. Puno bolji kad udju i okrenu utakmicu tipa Borac, Sarajevo..

Ulazis u svaku utakmicu maksimalno dekocentrisan. Muftiv pas Karamarku i iz toga se odbija do penala. Nevjerovatno.

Nasjeli igracima Veleza kako im bas pase. Svaki napad nam se zavrsio prekrsajem i prekidom. Trazti zute kartone, nikakav pritiska na glavnog sudiju..

Moze ovo i mora puno bolje. Navijaci ne zasluzuju ovako jadne predstave.

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 02 nov 2025, 22:39

Zamisli mozga navijaca da pise Krpic bolji. Za izucavanje mozgovi

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 02 nov 2025, 22:44

MukiBek je napisao/la:
02 nov 2025, 22:39
Zamisli mozga navijaca da pise Krpic bolji. Za izucavanje mozgovi
Krpic je igrac koji bi u svakoj ekipi bio koristan, ako nista, kao opcija za zadnjih pola sata.

Garantujem da je napadac s najboljom skok igrom, a u ovoj hrkljus ligi vecinom se i ide samo na ubacaje.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.