bvsic je napisao/la: ↑02 nov 2025, 21:19Kolega sta je rec ubi vas Velez ko mraz paprikesvrakino1921 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 21:18
Rukom izboren napad
I oni se hvale ovim
Kakve budale
E jes nas ubio
bvsic je napisao/la: ↑02 nov 2025, 21:19Kolega sta je rec ubi vas Velez ko mraz paprikesvrakino1921 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 21:18
Rukom izboren napad
I oni se hvale ovim
Kakve budale
Kako vi zadnju tekmu, samo uzvratili.opalaopala je napisao/la: ↑02 nov 2025, 21:17Nikad ni jedan simpatizer zelje nece doci na arenu Rodeni osim u gostujuci sektor. Silu glumite ljudima sa djecom bez obiljezja a vi bi svoje navijace na vip tribinu kod nas. Teska ciganija i seljadija, al sreca ima ih lagano ohladiti. Patuljak Muftic i tiktoker Adzem ponos plave kurave, fuj.
svrakino1921 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 21:18
Rukom izboren napad
I oni se hvale ovim
Kakve budale
Hvala na prilici da jos jednom pogledam magiju Pidresvrakino1921 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 21:18
Rukom izboren napad
I oni se hvale ovim
Kakve budale
opalaopala je napisao/la: ↑02 nov 2025, 21:22svrakino1921 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 21:18
Rukom izboren napad
I oni se hvale ovim
Kakve budale
Sta je hajvanu sve si ubjedjivao da Kaplan nece dat da Peljto sudi i sta bi na kraju? Deklasirani navijac Zelje sudi mec. To sto vas je pripazio Peljto ono navijacki al dzaba ne igra Irfan pa da on dadne gol. Vas je sevap karat taman da vas sudija osteti svaku, daleko najveci ujkani uz medjugorce al doso Velez da vas kara. Ebo li te tiktoker i patuljak golman
Al se okrece mlin na svoju stranu sta je ovo. Pogledaj u svoju avliju pa nesto komentarisi. Docekani ste bolje nego mi kod vas. Al tako je kako je jedni drugima idemo na noz i mene to raduje jer znam ko ce donji na kraju ostati.
Osim punog stadiona pod Bijelim Brijegom
Jest kultura dok vode i dok su na mjestu koje vodi u Europu... Vidjet ces kad padnu na 5 ili 6 mjesto.jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 21:36Stvarno rođeni super dobili ste drago nam je al u odnosu na onu ciganiju na vašim tribinama kod kona je Bečka škola istureno odjeljenje Svrakino.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.