Dobili dvije tekme i neko ocekuje 10 hiljada.
Nekih 5 je po meni najvjerovatnije a 7 bi bilo odlicno ako cemo realno koliko raje dolazi ove godine.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobili dvije tekme i neko ocekuje 10 hiljada.
Vratilo se svakako dosta stare raje na sjever.Ide sjever na najjace!Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:34Najbolji bi potez i marketing bio kad bi svi koji mogu ovu utakmicu dosli na sjever. Kad bi stara raja koja je otisla sa sjevera odlucila ovu utakmicu da dodju na sjever i da grmi sjever u ovoj utakmici koja moze biti neka prekretnicaHordasFks je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:21Ne razumijem se u marketing previse ali ovo bih uradio na nasem mjestu.Od sutra ujutro vec krenuti praviti hajc na stranici od kluba i pozivom na tekmu sa cetaljima u sto vecem broju + da se u tome ukljuce i Horde zla sa parolama po gradu/objavama i slicno da docekamo cetalje pred 10k i da pobjedimo!
Mislim da mu krajem godine i istice ugovor, pisaj male plave spidroo
Kao što sam i rekao.Herson je napisao/la: ↑24 okt 2025, 21:55Dobiti Posušje kako znamo i umijemo, a onda napraviti nezapamćen hajc za Borac.
Sa te dvije evetualne pobjede, vraćamo se u trku za apsolutno sve trofeje. Ne smijemo ispustiti priliku da na domaćem terenu pred minimalno 8 hiljada ljudi nagazimo Borac i okrenemo sezonu naopačke.
Petak ili ponedjeljak u 17:00h. Vidjet ćeš.Herson je napisao/la: ↑02 nov 2025, 20:28Kao što sam i rekao.Herson je napisao/la: ↑24 okt 2025, 21:55Dobiti Posušje kako znamo i umijemo, a onda napraviti nezapamćen hajc za Borac.
Sa te dvije evetualne pobjede, vraćamo se u trku za apsolutno sve trofeje. Ne smijemo ispustiti priliku da na domaćem terenu pred minimalno 8 hiljada ljudi nagazimo Borac i okrenemo sezonu naopačke.
SVI NA BORAC
Brate danima hajcas na nekih 10k i razumijem da si nafuran i da bi volio tako, al nemoj se nadat bezveze, razocarat ces se. Preko 6k ako bude treba se nogom u guzzicu nabijat. Mi nikad kao publika nismo pokazali da cemo bit toliki vjetar u ledja ekipi u naletu. Na finale kupa dodje 7k, poslije 2:2 protiv Atalante na ligasku dodju 4k, na sve derbije s Borcem unazad 5 godina nikad nije doslo 10k. Sto mislis da ce sad?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.