Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Alen Škoro
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Zdravo ljudi, da li je neko upoznat sa freelance prilikama, ima li nekih opcija
NON MOLLARE MAI
- feniksptica
- Kontakt:
Samo nemoj tike toke, uhapse te.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ne bi ocu dragom dao probnu voznju bez mene. Sljedeci puta pamet u glavu jbg.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Kakvo je čudo bio vokmen 
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Pitaj Boga kakve jos gadosti krije ovaj sistem. Strah me i pomisliti, a siguran sam da je ovo samo vrh ledenog brijega. Na celu nase drzave je mafijaska organizacija.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Alen Škoro
- Kontakt:
Poštovani,
Moje pitanje "Zdravo ljudi, da li je neko upoznat sa freelance prilikama, ima li nekih opcija" se odnosilo na konkretne freelance(poslovne) prilike koje zahtjevaju određeni stepen znanja u nekom poslu. Ukoliko znanje za neki posao treba objasniti, za to služi pp.
Mene lično niste uvrijedili, ali mislim da nije ni moralno ni ljudski provocirati bilo koga ko je u potrazi za nekom vrstom zaposlenja.
Svako dobro
NON MOLLARE MAI
Ali baterije se brzo istrose, jesi'l imao onaj punjac za baterije da ne kupujes nove?
- Shategabri
- Kontakt:
Sistem je truho, u svakoj pori društva je kriminal, mito, korupcija.
Obični prašinar kad zaustavi poštenog građanina prosipa silu i glumi neku veličinu, a ovamo su povezani sa svim mogućim dilerima i mafijašima, potkupljeni i šute dok ovi rade šta hoće.
A da ne idemo na veću razinu i šta se tamo radi.
Javna je tajna da gazde kladionica organizuju orgije na kojima bude alkohola, droge, žena (vjerovatno i maloljetnica), a na kojim prisustvuju i bitne ličnosti bilo iz političkog ili neke druge javne sfere.
Jednom kad sve to pukne, yebo onu branu u Ukrajini kakva će to poplava srranja biti.
Koševo Zapad
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
epsteina i trumpova koliko hoćeš po cijelom svijetu, nismo mi ništa bolji, takvih slučajeva uvijek bilo i bit će nažalost
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- akisarajevo92
- Kontakt:
sta li tek ima medju taksistima, sta sve oni znaju
sjecam se jednog sto je snimao lajv na tt dok vozi pa svako malo vikendom pokupi neku maloljetnicu ispred Sloge koja je popila malo vise, i ova jedna zaboravila novcanik nije mogla da plati, pa se opustila raspricala i on tu izgasi lajv i nestane na 30-40 minuta
tu se najmanje trazi insta od tih curica, za sve ostalo ko zna
sjecam se jednog sto je snimao lajv na tt dok vozi pa svako malo vikendom pokupi neku maloljetnicu ispred Sloge koja je popila malo vise, i ova jedna zaboravila novcanik nije mogla da plati, pa se opustila raspricala i on tu izgasi lajv i nestane na 30-40 minuta
Don't believe the hype.
- bavariapivo
- Kontakt:
poznata mi scenaakisarajevo92 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:13sta li tek ima medju taksistima, sta sve oni znaju
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jaka scenabavariapivo je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:17poznata mi scenaakisarajevo92 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:13sta li tek ima medju taksistima, sta sve oni znaju
tu se najmanje trazi insta od tih curica, za sve ostalo ko zna![]()
Don't believe the hype.
Nevezano sad za taj slucaj, svega ima, hocu reci da se daje generalizacija na par primjera, da je sve tako, da su djevojke takve, taksisti, ovi oni...Proturi se par primjera i onda se generalizuje da je citav grad takav. Nije. Jesu kur.ave i oni koji to placaju. I druga stvar, mnogi iskonstruisu pricu koja njima ide u korist, pogotovo oko hebacine. Sta sam se samo nasluso hebaca koji su hebali samo u svojoj masti. Banalan primjer, sjedimo u drustvu, treba pohvali nesto na drugu, dobaci, lik umisli evo hoce da se hebe sa mnom, ja sam hebac, ode prodje kroz vc, izlazi, prica joj bila fatacina, ide hebanje...kontam sta je ovo jbt, odvadi malo nisam glup, i sutra opet protura tu pricu...ispade guhio, i treba kur.ava...a krc, pcke nije vidio, ni ona ni on, tako desetine primjera
- crvenocrni
- Kontakt:
Nijedan dan ne može proć bez idiota iz Ćipuljića. Tačno ovo sve treba uništit u korijenu 
- relativizam
- Kontakt:
Ima li kakav podatak kad je zadnje hapsenje bilo u Hercegovini a da je malo krupniji slucaj, nešto se ne sjećam svježeg primjera
- JayCatwright
- Kontakt:
idi u qrac krešo jbt asterizam
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ljudi jeli moguce da niko nije poceo davati prvu pomoc. Stavili ga na nosilo i pokrili dekom. Niko negleda dise li nema defibrilator u vozilu hitne. Koja ludost u Srbiji.
Spokoj mu dusi.
Spokoj mu dusi.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.