FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Tarantino
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Tarantino » 25 apr 2011, 00:04

drinin vuk je napisao/la:$ ?.
& " " & " " " & $ ја,% гарант " ".
$ " / " "? $ је то / $,$ " " је све % " $ не & се " " $," ? " свјестан $ " " $? $ је / $ $ & " & % " вјероватно " " 5 $ ' $ & а не ?. $ је / & " " " на $ ? 2000 ¥ ' 2500. $ је / & " " " " " а " " ? за & по $ ' % су 20 " $. $ је / & " вјероватно " " & $ сезону & " ? у ". $ је / & " гарант не " ? $ $ ",- " својој $ $ $ ".$ је / & " вјероватно " " оне ¥ " " & ? " " ? сезоне,& " ? " " ",$ се не ?.
" $ " знај $ " " " ? $ / & " " $ јер у " тог ? " " ?,не " " $ " ",/ " нову " арену $ 165000 ' $,$ - ? / ? $ $ " $ ".
Ето & ? ' % ? ",? стварно се % $ $ $ " % & &,' стварно," ? у " " прозвао,ја $ ' на ' " / ? " се " ? $ у & " " разноразне ",& % " $ не $ оне ? "" не " $ & не ' " ?". " стварно " " &, ? % " " $ " % & "?!
$ " се & $ " за / се у ? 10 $ $ ' ?," су " ? ? у 90ој ", " $ " за " не " $ ' носао ' " " &. ' & ? " & пет $ $ " не " у " " $ ? у ". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
opa,imamo ismeta horu na forumu. :lol:
ali nema para,sve se rastalilo....

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 apr 2011, 00:05

Tarantino je napisao/la:
$ " / " "? $ је то / $,$ " " је све % " $ не & се " " $," ? " свјестан $ " " $? $ је / $ $ & " & % " вјероватно " " 5 $ ' $ & а не ?. $ је / & " " " на $ ? 2000 ¥ ' 2500. $ је / & " " " " " а " " ? за & по $ ' % су 20 " $. $ је / & " вјероватно " " & $ сезону & " ? у ". $ је / & " гарант не " ? $ $ ",- " својој $ $ $ ".$ је / & " вјероватно " " оне ¥ " " & ? " " ? сезоне,& " ? " " ",$ се не ?.
" $ " знај $ " " " ? $ / & " " $ јер у " тог ? " " ?,не " " $ " ",/ " нову " арену $ 165000 ' $,$ - ? / ? $ $ " $ ".
Ето & ? ' % ? ",? стварно се % $ $ $ " % & &,' стварно," ? у " " прозвао,ја $ ' на ' " / ? " се " ? $ у & " " разноразне ",& % " $ не $ оне ? "" не " $ & не ' " ?". " стварно " " &, ? % " " $ " % & "?!
$ " се & $ " за / се у ? 10 $ $ ' ?," су " ? ? у 90ој ", " $ " за " не " $ ' носао ' " " &. ' & ? " & пет $ $ " не " у " " $ ? у ". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HORA :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 apr 2011, 00:08

padobranac1978 je napisao/la:
Tarantino je napisao/la:
HORA :lol:
vozdra silvije,ja taman mislim gdje si ti do sad...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 apr 2011, 00:09

ne odgovori ti meni pa se bacio u duminu,jeko Silvije Degen,jeli fakat advokat :lol:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 apr 2011, 00:13

padobranac1978 je napisao/la:ne odgovori ti meni pa se bacio u duminu,jeko Silvije Degen,jeli fakat advokat :lol:
uvijek odvojeno
ukucaj na google,ima sve o tvom kolegi :D
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 apr 2011, 00:13

padobranac1978 je napisao/la:ne odgovori ti meni pa se bacio u duminu,jeko Silvije Degen,jeli fakat advokat :lol:
Jadnik možda ne zna značenje riječi "advokat" dok nađe u Vukovom rečniku :lol: :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 25 apr 2011, 00:14

VAM je napisao/la:
krivajaš je napisao/la:
VAM je napisao/la:krivajaš
to mi hoce reci da si tamo neki jado iz opet tamo neke pripizdine koja nema ni svoj klub,odnosno ima a ti ga se stidiš.i kao takav nisi kopetentan da govoris ko je kakav...
Ta pripizdina o kojoj ti pričaš ima klub koji je stariji i od Borca i od Želje samo što finansije ne omogućavaju da imamo ekipu za nešto više od druge lige, i da, ta pripizdina je dala najboljeg fudbalera svih vremena Bosne i Hercegovine i sadašnjeg selektora jedine nam reprezentacije. A o rukometu i rukometnim igračima(svjetskim i olimpijskim prvacima) da ti i ne pričam, stoga, malo školovanja nije na odmet! Zato bolje ti je poklopi se i nauči neke stvari u životu, pa si onda dopusti da ulaziš u rasprave! još si ti zelen :oops:
ovo ti baš nije trebalo :mrgreen:
To što si istaknuo su same činjenice, pa ti skontaj(nemoguća misija za tebe) da li je to bilo potrebno da ti navedem obzirom na naziv kojim si nazvao moj grad, pa ćeš shvatiti ko dolazi iz pripizdine. Ugodno večer mišu!
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 25 apr 2011, 00:18

Sudija,lopove,yebemo ti ma-ter!!!
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 apr 2011, 00:21

Denis Ispušlić je napisao/la:Sudija,lopove,yebemo ti ma-ter!!!
opet preslusaj, nikako ti ne ide :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 apr 2011, 00:22

VAM je napisao/la:
uvijek odvojeno
ukucaj na google,ima sve o tvom kolegi :D
pa fino si me iznenadio sa poznavanjem jezika zemlje u kojoj zivis,neka si me prosvijetlio...ali ja mislim da ako budemo trazili gramaticke greske jedni drugima bice nas svakakvih :mrgreen:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 apr 2011, 00:22

krivajaš
pripizdina je atribut(nadam se da si imao bar 3 iz srpskog,pa da znas sta znaci ta rijec)za tvoju nastambinu.e ovako,obzirom da mi se činiš kao dječko koji voli rukomet,ako te ikad put nanese ovamo javi mi se,bit ću ti prijatan domaćin i odvesti u trofejnu salu,najtrofejnijeg rukometnog kluba ex yu.između ostalog vidjet ces i pehar namjenjen pobjedniku kupa sampiona u rukometu,pehar pobjednika kupa EHF,i puno puno pehara pobjednika nacionalnih prvenstava i kupova...da mozda vec nesto od toga nisi vidio kod vas :?

Guzonjin_sin
Kontakt:

Post Postao/la Guzonjin_sin » 25 apr 2011, 00:32

Zanimljivo,dva posta napisah i niko da mi odgovori :?
Joint Union je najbolji,on ce uvjek ostati!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 apr 2011, 00:34

Taj atribut izgleda koriste izgleda samo stanovnici tog naselja.
Zitelji,nastambina,pripizdici :o I vuk bi ponovo osijedio citajuci ovakvog lava.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 apr 2011, 00:41

harishp je napisao/la:Taj atribut izgleda koriste izgleda samo stanovnici tog naselja.
Zitelji,nastambina,pripizdici :o I vuk bi ponovo osijedio citajuci ovakvog lava.
Misliš leša :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 apr 2011, 00:43

babin,je li zelis da nasa konverzacija krene u tom smjeru,o leševima... :?

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 25 apr 2011, 01:43

Za 2 sata 5 strana ispisali. MAŠALAAAA

Mogu samo zamisliti tematiku :D

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 apr 2011, 01:45

Molim vas da se ne upustate u daljnju raspravu i da time ne dajete daljnji povod ovom pubertetliji za stavljanje novih slika, a administracija ce se pobrinuti cim prije za ove postove i ostalo...

To sto je neko navijac Borca, ne znaci da podrzava ovakve parole, zato vas savjetujem da se kanite price "svi ste vi isti", jer je to jednaka uvreda, a znamo da je vrijedjanje zabranjeno!!!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 25 apr 2011, 11:31

Bas kontam da su grobljanci jedini indijanci koji se popisase na srpsku navijacku scenu kad ono i Lesianri ;) ..Kako, zasto?
Zadnja izmjena: Grad je nas DS, dana/u 25 apr 2011, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 25 apr 2011, 13:09

krivajaš je napisao/la: Nek se ti zato sjećaš utakmice sa Žepčem, dobro si informisan najboljim klubom,al malo bolje se informiši o svom klubu! Krenuli ste rasti u zdrav kolektiv! :lol: :lol: :lol: :lol: Nisam vas prepozno, zdrav kolektiv pa 90% pobjeda od 1:0, vi ko Juventus nekada hebo te! Koje ste vi rekorde i tradicije srušili za dvije godine da mi je znati, ne stvara se tradicija za dvije godine, saznat ćeš to uskoro kad vam BSK opet bude glavni rival za ulazak u PL. A to za Dražu je suvišno bilo šta kazati....!
Jesi ti meni mozda odgovorio ista konkretno?Ja ovdje vidim samo promjenu teme,tjeras vodu na svoj mlin,sto mi dokazuje da pricam sa nekim paorom,koji cim nema adekvatan odgovor,odmah prica,odnosno pise nesto deseto. :roll:

Sjecam se utakmice sa Zepcem,sjecam se da sam tada plakao,i da nisam vjerovao sta se desava.Da li je to sramota?Ne,sigurno nije sramota,a sramota jeste to,sto se ti i tebi slicni,ponosite svojim prljavim radnjama,i sto pokusavate jos uvijek progurati da ste najveci klub u BiH!Ne zanimaju mene trofeji,velicina kluba se gleda po necasnim radnjama,a vi ih na svom kontu imate pregrst.Zato te opet molim,poklopi se,ne trazi opravdanja,imate manire seoskog kluba,i sto se kaze "covjeka mozes iz sela,ali selo nikad iz covjeka".Ziva istina.

Da krenuli smo rasti u zdrav kolektiv,sta tu ima biti smijesno?!Borac je bio u krizi,a zadnje 3 sezone smo vam svima redom utjerali strah u kosti,da se svako sasere kada mu Borac dolazi u goste.Svako se plasi za bodove,i svjesni su svi,da je uveliko krenula dominacija Borca.Kazes pobjede od 1:0,pa bolje pobjedjivati svaku 1:0 posteno,nego kao vi.I tu te treba biti sramota,i ustani kada spominjes ime Borac.Kazes mi ko Juventus nekada,pa eto sam si uporedio Borac sa Juventusom,svaka cast,vidi se da si pametnica. ;)

Ma nemoj mi vise odgovarati jer pojma nemas,znaci pojma,nemoj se javljati uopste na ovu temu,ako te nesto zanima da ti ciko objasni,javi se preko pp,sa zadovoljstvom cu to uraditi,ali prvo izuci materiju,u svim sferama zivota,pa mi se onda javi,jer ovako necu da diskutujem sa zaostalim ljudima.
nick je napisao/la: pa oni su vecina :mrgreen: ponosite se svojim klubom samo kad nema prenosa doticnih :mrgreen: i samo reci jeli istina da su vas tukli po gradu i otimali vam navijacke rekvizite :mrgreen:
Tipican primjer kompleksasa,koji ne zna sta da kaze,naravno Borac siluje sve redom,u Banjaluci +7,"veliki" Zeljeznicar je iza "malog" Borca,hehehehehe,i onda se poteze prica kako je manje navijaca i simpatizera Borca nego blizanaca u Banjaluci.Pa dobro,morate skrenuti paznju sa svojih losih rezultata,sa svojih 20 navijaca na gostovanjima,pa onda pljujete tudji trud,sasvim razumljivo.Prvo sredite svoje dvoriste,pa onda gledajte u komsijino.

Ova druga recenica je toliko komicna,da je ne vrijedi komentarisati.To sto vas tuku Horde po gradu,sto prodajete transparente,a da,gdje vam je "cuva bog zelju svog" :lol:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 25 apr 2011, 13:39

To je to.Znas kako ja to gledam,kao neku vrstu nemoci.Losiji su od nas na tabeli,losiji su igracki,losiji su navijacki...I onda naravno da ce mlin okretati na neku tradiciju,na neki Njukasl,na neku "historiju" koju niko ni ne pamti osim njih,naravno da se gleda sadasnjost najvise,al eto...Njima sadasnjost nije po volji,pa onda jbg...Znas vec.Jer sadasnjost im je Hapoel,sadasnjost im je -7,sadasnjost im je 20,sadasnjost im je 0:1 od Slobode...

;)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.