Jesi ti meni mozda odgovorio ista konkretno?Ja ovdje vidim samo promjenu teme,tjeras vodu na svoj mlin,sto mi dokazuje da pricam sa nekim paorom,koji cim nema adekvatan odgovor,odmah prica,odnosno pise nesto deseto.
Sjecam se utakmice sa Zepcem,sjecam se da sam tada plakao,i da nisam vjerovao sta se desava.Da li je to sramota?Ne,sigurno nije sramota,a sramota jeste to,sto se ti i tebi slicni,ponosite svojim prljavim radnjama,i sto pokusavate jos uvijek progurati da ste najveci klub u BiH!Ne zanimaju mene trofeji,velicina kluba se gleda po necasnim radnjama,a vi ih na svom kontu imate pregrst.Zato te opet molim,poklopi se,ne trazi opravdanja,imate manire seoskog kluba,i sto se kaze "covjeka mozes iz sela,ali selo nikad iz covjeka".Ziva istina.
Da krenuli smo rasti u zdrav kolektiv,sta tu ima biti smijesno?!Borac je bio u krizi,a zadnje 3 sezone smo vam svima redom utjerali strah u kosti,da se svako sasere kada mu Borac dolazi u goste.Svako se plasi za bodove,i svjesni su svi,da je uveliko krenula dominacija Borca.Kazes pobjede od 1:0,pa bolje pobjedjivati svaku 1:0 posteno,nego kao vi.I tu te treba biti sramota,i ustani kada spominjes ime Borac.Kazes mi ko Juventus nekada,pa eto sam si uporedio Borac sa Juventusom,svaka cast,vidi se da si pametnica.
Ma nemoj mi vise odgovarati jer pojma nemas,znaci pojma,nemoj se javljati uopste na ovu temu,ako te nesto zanima da ti ciko objasni,javi se preko pp,sa zadovoljstvom cu to uraditi,ali prvo izuci materiju,u svim sferama zivota,pa mi se onda javi,jer ovako necu da diskutujem sa zaostalim ljudima.
nick je napisao/la:
pa oni su vecina

ponosite se svojim klubom samo kad nema prenosa doticnih

i samo reci jeli istina da su vas tukli po gradu i otimali vam navijacke rekvizite

Tipican primjer kompleksasa,koji ne zna sta da kaze,naravno Borac siluje sve redom,u Banjaluci +7,"veliki" Zeljeznicar je iza "malog" Borca,hehehehehe,i onda se poteze prica kako je manje navijaca i simpatizera Borca nego blizanaca u Banjaluci.Pa dobro,morate skrenuti paznju sa svojih losih rezultata,sa svojih 20 navijaca na gostovanjima,pa onda pljujete tudji trud,sasvim razumljivo.Prvo sredite svoje dvoriste,pa onda gledajte u komsijino.
Ova druga recenica je toliko komicna,da je ne vrijedi komentarisati.To sto vas tuku Horde po gradu,sto prodajete transparente,a da,gdje vam je "cuva bog zelju svog"