Sad sam to krenuo da napisem, bas je lik tvrdoglav.
Btw. jao sanse
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Sad sam to krenuo da napisem, bas je lik tvrdoglav.
Ma trebali smo voditi 3-4 razlike ,nazz sta se desava sa Sakom ,cekam opet neki penal da nam svirne da Saka uzme loptu Gyokeresubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 16:52Saka igra jednu od najgorih utakmica karijere, ovo je strašno šta čovjek radi.
Gyokereš je bukvalno trebao imati 2 asistencije samo što je njega 2 puta spojio sa golom 1 na 1 sa golmanom ali oba puta ovaj fula.
Usput, Viktorova njegova daleko najbolja utakmica do sada.
Ostalima isto čista 10, nema primjera nigdje, Trossard majstorska asistencija.
Ja nisam vidio ali pise se da je neki uderac u glavu dobio prije kraja poluvremena?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 17:52Dosadno drugo poluvrijeme, povukli se, ali dobro, tri boda su tu.
Nadam se da je Viktor OK, bilo bi kobno da još i bez njega ostanemo uoči pauze.
Dobio je kopačkom u bradu/nos taman dok je ovaj svirao za poluvrijeme
Ajd dobro je taman ga je zabio i jos odmoriobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 18:09Dobio je kopačkom u bradu/nos taman dok je ovaj svirao za poluvrijemeKažu ovi po twitteru da je iz predostrožnosti izveden i da nije ništa ozbiljno.
QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 nov 2025, 13:42Nadam se da ce za vikend Viktor biti spreman, ovo sutra protiv Slavije moze i Merino napadaca odigrat
Ma moze i malisa lagano, mislim ovu utakmicu treba iskoristit za odmor prvotimaca i pod cijenu da nerijeseno odigramo svakako cemo se plasirati dalje..baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 13:52QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 nov 2025, 13:42Nadam se da ce za vikend Viktor biti spreman, ovo sutra protiv Slavije moze i Merino napadaca odigrat
![]()
Sutra Harimman-Annous od prve minute u vrhu napadaZubimendi ima kartone, nema ga sutra, pa će Merino vjerovatno u vezni red, sumnjam da će Nwanerija, ne gotivi ga jednostavno.
Nego, jel to nisi vidio da nam se jaran naš Brokula vratio?![]()
Cini mi se da cemo imat 7 dana prije tekme s Evertonom tako da jbg, mene vise ovo brine..baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:10Retardirani FA nam je stavio četvrtfinale sa CPom u Carabaou 23. decembra, a 21. igramo sa Evertonom u ligi.
Nadam se da će komplet prvih 11 činiti juniori. Ne vrijedi rizikovati ostatak sezone zbog ovog sranja od kupa.
Ne bi trebalo valjda u pm, iako je stvarno preforsiran, do kupa neki dan je odigrao maltene sve moguće minute i za nas i za reprezentaciju.QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 nov 2025, 20:38Cini mi se da cemo imat 7 dana prije tekme s Evertonom tako da jbg, mene vise ovo brine..
Nadam se da nece biti nista ozbiljno i da taman nece otici na reprezentativno okupljanje al nije obecavajuce po ovom
Biće ozbiljne patnje sa Sunderlandom, na hajr da izguramo tu tekmu jer ovo sa Merinom ne liči ni na šta.QUARTERBACK je napisao/la: ↑04 nov 2025, 19:14Dobro je, taman 20 dana da odmori, uskoro bi se trebali vratiti Kai, Odegard i Madueke.. i samo da ne bude nikakvih novih povreda fakat smo baksuzi pa 20 godina nas evo povrede karaju ne znam dokle vise
Samo sto imamo Sunderland u medjuvremenu, valja to dobit nekako.QUARTERBACK je napisao/la: ↑04 nov 2025, 19:14Dobro je, taman 20 dana da odmori, uskoro bi se trebali vratiti Kai, Odegard i Madueke.. i samo da ne bude nikakvih novih povreda fakat smo baksuzi pa 20 godina nas evo povrede karaju ne znam dokle vise
Neka ide Nwaneri na 10 a Eze lijevo samim tim dobijamo Teosarda na SSQUARTERBACK je napisao/la: ↑04 nov 2025, 19:40kud se i ovaj martinelli povrijedio mogao je trosard igrat napad, mozda probat saku lijevo nwanerija desno i trosarda u spicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.