Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 14:34
irfo je napisao/la: ↑03 nov 2025, 14:26
Ma ovo su sve simptomi, nama je glavni problem nemanje investitora, vlasnika, nazovi kako god.
Dok neko ne dodje i ne ulozi pare mi se mozemo poselamiti sa bilo kakvim uspjehom
Brate iskreno nemamo losu ekipu, treba bit realan, ima kvaliteta i vise nego dovoljno za nasu ligu. Mi nemamo strucnjaka na klupi koji ce to posloziti. U danasnjem fudbalu je trener sve, treba doci neko provjeren, iskusan. Garantujem ti da bi se trener nivoa tipa zoran zekic borio za titulu ili bar bio konkurentan s ovom ekipom. Ne bi te sigurno preslusavale ove seljacke ekipe.
Ma brate fali nam i koji igrac
Jednostavno su u pravu kad kazu za veznog, jer mi nemamo nekog ko drzi loptu i posjed
Erick i Lagumdzija su vrlo slicni igraci, markiraju, uzimaju lopte, sutaju, zabijaju, ali nisu oni ti koji kontrolisu posjed i koji
Treba nam jedan Mohedano, Savic
Protiv slabijih ekipa nam takav igrac treba
Adzem nije los trener, sammo nekad pretjera kao sinoc sa Trouppeom na lijevom beku
Nadam se da je naucio lekciju
Treba Gojaka gurnuti u vatru s u paru s Erickom ili onaj Dragovic mi se cini kao jako dobar igrac
17 godina ima, a igra je vec 20 utakmica prve lige federacije, a evo i juniorima dominira prvi je strijelac
Protiv jakih ekipa Erick i Lagumdzija mogu igrati u paru cmf i dmf, ali protiv slabijih jedan od njih treba da igra s nekim sad da li moze N’Hand, Gojak ili Dragovic svejedno
Ugl treba ih probati
Takodjer za amf treba pustiti Kororu malog, on je odlican poluspic i vjerujem da bi bio pun pogodak iz Jaganjaca