FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

drinin vuk
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la drinin vuk » 24 apr 2011, 01:49

U sustini i jeste veliki pojam ali opet Veciti moraju da se ogledaju prema evropi,ako cemo se ogledati prema JSL pa i regionu jadna nam keva.Fudbal je izuzetno napredovao kod nas,pa pre 4-5-6 sezona je bilo nepojmljivo da dodje neko iz Hoffenheima,Milana,mozemo reci i Portsmoutha ma koliko god oni sumnjivog kvaliteta bili ipak su to veliki klubovi za nas...ali vremena se menjaju sada dolaze mnogo bolji igraci u ligu,mnogo masnije se placaju i logicno je da gledamo sire.

A Partizanu treba mnogo vise,o tome cemo po zavrsteku sezone,treba nesta da se radi i u vrucim letnjim danima do pocetka kvalifikacija za LS.
Ali svidja mi se kako razmiljas za stranca jer ja bih voleo jedno domace desno krilo u Zvezdi,ali ti necu reci ime mozda imas nekoga u upravi Partizana pa da ga ne ukradu.
Јутрос ' $ пет $," $ сата " " ",? ' $ на овај " пост. ;)
Наравно $ се & равнат.Потпуно се ? $ је ? $ " $ & $ % " $,$ не " са " ? " је $ % $ & (& опет $ $ сјајног $ ") а ? ? $.
% се " " странаца,наравно $ је ? % ($ је $ " " " " & је Торес " % ове $ " $ & % у ?) ? не ' се " $ " " $ за " ? паре $ " ?. " ' ? " успјеха % се " " странаца $ Веста,',$,$ ?,",&,Тејга. Наравно & се " " " овог $ " $ $ $ страног $ & " $ $ ?,те $ $ ? $ $ ?," $ % " " " то $ " ' ". ? " наравно $ $ " $ $ "," " ? ? ? $ " ? & " &.
% се тог твог ? " не "," $ $ " " " $ & &. ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 24 apr 2011, 09:59

Smiljanić: Vratili smo Zvezdu gde joj je i mesto

Partizan je pobedom nad Crvenom zvezdom u 140. "večitom derbiju" praktično osigurao titulu, iako je do kraja prvenstvene trke ostalo još šest kola. Crno-beli imaju tri boda više od komšija, ali i pravo na još jedan poraz, pošto su u međusobnom duelu bolji od crveno-belih, a uz to imaju i bolju gol razliku.

Zato je Milan Smiljanić "sijao" od zadovoljstva posle utakmice koja je, po svemu sudeći, odredila novog-starog prvaka države. Vezni igrač Partizana odmah po dolasku pred novinare poručio je suparnicima sa druge strane Topčiderskog brda:

- Vratili smo ih gde im je i mesto - rekao je popularni Lola, i nastavio u istom tonu: - Sve njihove izjave pred meč su nas dodatno motivisale da pokažemo veličinu. Moraće još dugo da čekaju titulu. Ne bih menjao ovu pobedu ni za trijumfe protiv Rada i Vojvodine u prethodnim kolima. Uradili smo veći deo posla kada je u pitanju odbrana titule. Mislim da smo je psihološki osvojili, ali ćemo morati sad to potvrdimo u preostalih šest utakmica do kraja.
slika

&.ва " се, &.ва "!
LARISSA RIQUELME!

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 24 apr 2011, 11:54

Hristos voskrese!

Nakon prespavane noći (tj. neka tri sata ukupno sna) da malo analiziram ono što sam juče video na stadionu Partizana. Bolji smo bili i sasvim zasluženo pobedili, msm da je titula osvojena već sada,mada sam mišljenja i da je završilo ne daj bože nerešeno da bi opet na kraju uzeli titulu,ovako je sladje lepše.

Stojković - Sasvim solidan,nije ni imao nekog naročitog posla onaj odbranjen šut Kaludjeru,sve ostalo manje više je bio besposlen naročito u drugom delu.
Krstajić - Godine,ali i umor čine svoje,naravno da je svojim iskustvom vodio tim ka sigurnoj luci. Bilo je par grešaka ali isto tako i dobrih intervencija,sve u svemu prelazna ocena.
Miljković - Dečko je bio možda i naš najlošiji igrač juče.
Savić - Uz Meda najbolji na terenu definitivno,budućnost Evrope ali nadam se i naša. Sjajno je igrao,postavljao se, klizao,savršenstvo praktično.
Lazevski - jbg povredio se,nadam se da nije teže prirode,solidan je bio,imao par dobrih napadačkih situcija,može on bolje.
Medo - igrač utakmice po meni,ali bogami i prema mišljenju velike većine gledalaca juče na stadionu. Sjajno je kontrolisao igru na sredini,borio se ,klizao i pokazao da nije džabe bio najbolji u Finskoj ligi.
Babović- Odigrao korektno,par loših reakcija kada se nalazio u prilici,na kraju i asistent,prelazna ocena.
Smiljanić - Prava odluka Stanoje da Petra stavi na klupu,Smiljke je opravdao ulogu u potpunosti.
Ilić - kapiten se nažalost povredi,ali s godinama on popravlja skor protiv komšinice.
Iliev - dokaz da se i u četvrtoj deceniji može igrat sa toliko žara i borbenosti za sveti dres,sve pohvale.
Tagoe - crna ubica. Pokazao je zašto je reprezentativac Gane,kvalitet, brzina,osjećaj,pozicioniranje,ma sve.
Tomić - dobro odigrana utakmica,par dobrih situacija,pregled igre,tačan pas.
Petrović - nije mnogo igrao tako da je ocjena nebitna.
Jovanović - ni on nije nešto puno odigrao,al sve u svemu dobar kad je trebalo zatvorit po boku.
[youtube][/youtube]

king10000
Kontakt:

Post Postao/la king10000 » 24 apr 2011, 12:07

Meni je Tagoe predobar igrač pošto je on kod vas na posudbi jer imate pravo otkupa na njegov ugovor na kraju ove sezone :?:
King Kevin Durant

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 24 apr 2011, 12:15

king10000 je napisao/la:Meni je Tagoe predobar igrač pošto je on kod vas na posudbi jer imate pravo otkupa na njegov ugovor na kraju ove sezone :?:
$ % се " " " на основу " права " право ¥ ".% то " у ? $ ? $ Тагое " " његов трансфер,& " ' 1,5 ? евра. $ ? је " $ ? - се " на то $,$ $ ? овог ? у $ % џепове. ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 24 apr 2011, 13:48

[youtube][/youtube]

Zakljucajte temu posle ovog klipa! 8-)

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 24 apr 2011, 17:22

NukeR_G1970 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Zakljucajte temu posle ovog klipa! 8-)
" / је овај ".... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
& $ - & " - & - &
ФСРС

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 24 apr 2011, 18:16

" & " &.а " се,&.а " :D :D :D :D :D
LARISSA RIQUELME!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 apr 2011, 00:20

28TAGOE je napisao/la:" & " &.а " се,&.а " :D :D :D :D :D
? ' $ - се " ?,? " $ " " ово схватају на " ".
" & не & " ' & овог,$ " је & у $ а & " ' $ $ не ? ? успјех " ? $,& - " ? ? $ је он - $ & тренер са " & у $ са " ?,тј. "," ' $ " по ? те ? ",? ? $ је управо он.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 apr 2011, 00:36

Iskreno bas me briga kako ce da slavi pobedu,jedino mi je krivo sto se ovakve pesme pevaju na Vaskrs ali sta ces njima na dusu ide.

Ali meni je jedna druga stvar fascinantna kako se brzo menja misljenje.Posle utakmice sa Vosom kada sam usao na vas forum bilo je bezbroj postova o tome kako je Stanojevic smece od trenera,jedan momak je cak analizirao ucinke Stanojevica u vaznim utakmicama,krenuvsi od Anderlechta pa grupne faze,Vose x2... i dosao do zakljucka da je retko koju utakmicu takticki "odigrao".Udjem danas tamo kad svi ti koji su pisali tako o Stanojevicu sada ga dizu u Zvezde,sada je odjednom ubedljivo najbolji trener lige i najbolji takticar od svih. :roll:

EDIT:
Ovaj Djuric mi se naglo poceo svidjati.Pazi ovo. :lol:
& $ Црвене $ " ? $ $ у "?
- & – $ је $ ".
Jel' jos verujes da je normalan. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 25 apr 2011, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 apr 2011, 00:39

Devil je napisao/la:Iskreno bas me briga kako ce da slavi pobedu,jedino mi je krivo sto se ovakve pesme pevaju na Vaskrs ali sta ces njima na dusu ide.

Ali meni je jedna druga stvar fascinantna kako se brzo menja misljenje.Posle utakmice sa Vosom kada sam usao na vas forum bilo je bezbroj postova o tome kako je Stanojevic smece od trenera,jedan momak je cak analizirao ucinke Stanojevica u vaznim utakmicama,krenuvsi od Anderlechta pa grupne faze,Vose x2... i dosao do zakljucka da je retko koju utakmicu takticki "odigrao".Udjem danas tamo kad svi ti koji su pisali tako o Stanojevicu sada ga dizu u Zvezde,sada je odjednom ubedljivo najbolji trener lige i najbolji takticar od svih. :roll:
$ " % $ с & ' " о ',& & на ". ;)
? је ? & (& - о & $,? ' " ?," " ?).
% се ' " ? $ $ $ $ ? " & & је Станоје " " за неуспјехе $ % $ %,$ је $ ? $ ' ' & његове " ? " ? потезе $ су " у " ? " ".

" $ ово % ? ',' $ ' у праву % се " " $ / & у $,$ се $ о "?
& $ - & " - & - &
ФСРС

Guzonjin_sin
Kontakt:

Post Postao/la Guzonjin_sin » 25 apr 2011, 00:44

Gledao sam ovaj klip i koji je lik ovaj Stanojevic...respect za njega.

Ovakvi likovi trebaju da budu treneri svim balkanskim ekipama,koji su srcani i osjecaju klub dusom,jos jednom sve cestitke.
Joint Union je najbolji,on ce uvjek ostati!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 apr 2011, 00:48

За & $ $ ? ". :mrgreen:
[youtube][/youtube]
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 apr 2011, 00:59

O ovome sam ti sinoc pricao,da se sredi sa glavom bio bi odlican fudbaler ali nazalost to se nece desiti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 apr 2011, 10:59

hahaha

jesul nasli ovog poslije tekme
Thomas Müller - Fußballgott

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 apr 2011, 11:05

Nije tema za odbojku al da vas pitam mozete li danas dobiti ovu Vojvodinu i jeste li domcini, hocu velike pare da ulozim na taj par... pa predlozite jel sigurno to ista :D

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 apr 2011, 11:07

aS_Roma je napisao/la:Nije tema za odbojku al da vas pitam mozete li danas dobiti ovu Vojvodinu i jeste li domcini, hocu velike pare da ulozim na taj par... pa predlozite jel sigurno to ista :D
Pored onakve Zaragose ti bi igro odbojku :D

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 apr 2011, 11:08

aS_Roma je napisao/la:Nije tema za odbojku al da vas pitam mozete li danas dobiti ovu Vojvodinu i jeste li domcini, hocu velike pare da ulozim na taj par... pa predlozite jel sigurno to ista :D
Не " $ $ у офф,? $ $ " $. ;)
" $ &, па & ? (" " све по "," оца). ;) :D
' ? % ",' & $ " то ? " 3-0 у ".$ ' ?,? & " у " " " у ". ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 apr 2011, 11:15

drinin vuk je napisao/la:
Не " $ $ у офф,? $ $ " $. ;)
" $ &, па & ? (" " све по "," оца). ;) :D
' ? % ",' & $ " то ? " 3-0 у ".$ ' ?,? & " у " " " у ". ;)
Života mi ne znam ni jedno slovo cirilice ako vjerujes :P

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 apr 2011, 11:19

evo prijevod

igraj za sve pare sto imas

skini cijep sa kuce i odvezi ppred kladionicu i baci na tiket :D

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.