Pa zula nije vodio navijanje u koperu nije ni bio gore uopste koliko se sjecam .Mow je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:09Ovo zatezanje sa Zulom je ostavilo traga i u Kopru. Licno sam bio na tekmi i svjedocio kako je citav sektor iza gola se protivio navijanju. Sva sreca pa sam, kao mnogi, uzeo domacu kartu, inace bi se samo pokupio jer bi mi sjebali sav cejf.
Ovome treba stati u kraj vec u Zenici, a u Becu ih oguliti kao banane...
BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Bh Hooligansi - All About, želje i pozdravi
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi
Negdje sam procitao da i Fukare Tz imaju veze s ovim. Sad ne znam da li je to istina...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Hajde makar se sad smirite ako je Zulić prodan nemoje lijepiti etikete svim navijačama Željezničara.
Umjesto da se sve grupe ujedine i stanu na stranu BHF vi bespotrebno lijepite jedni drugima neke besmislice. Svakako da ovaj forum nije zvanični stav niti jedne grupe ali nemojte se makar dijeliti. Bukvalno nam državu u svakom segmentu uništavaju, a ovo je samo zadnji potez i prezentacija njihove ideje. Što je bila APZB to su danas ovi prodani. Zato svi zajedno moramo biti makar u ovome, pa kad ovo prođe prepucavajte se, ili napravite poseban pdf.
Umjesto da se sve grupe ujedine i stanu na stranu BHF vi bespotrebno lijepite jedni drugima neke besmislice. Svakako da ovaj forum nije zvanični stav niti jedne grupe ali nemojte se makar dijeliti. Bukvalno nam državu u svakom segmentu uništavaju, a ovo je samo zadnji potez i prezentacija njihove ideje. Što je bila APZB to su danas ovi prodani. Zato svi zajedno moramo biti makar u ovome, pa kad ovo prođe prepucavajte se, ili napravite poseban pdf.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nadam se da je ovo početak kraja za Vicu, hvala mu za ovo do sada:
1. U prosjeku repka je nazadovala 15-20 mjesta na ranking listi i stalno bilježi pad
2. Prenose u ligi drži sjevernokorejska Arena
3. Uspio razjediniti sve bošnjačke klubove spinovanjima, po principu zavadi pa vladaj
4. Doveo fulu trenera, otjerao jedinog uspješnog, tako uspio i pojedine igrače udaljiti od repke
5. Ogaditi nam legende repke
6. Oprema u talu sa Kelmeom
7. Suđenje nikad gore
8. Rušimo navijačke skupine
Idemo dalje… izgleda Vico na sve spreman
1. U prosjeku repka je nazadovala 15-20 mjesta na ranking listi i stalno bilježi pad
2. Prenose u ligi drži sjevernokorejska Arena
3. Uspio razjediniti sve bošnjačke klubove spinovanjima, po principu zavadi pa vladaj
4. Doveo fulu trenera, otjerao jedinog uspješnog, tako uspio i pojedine igrače udaljiti od repke
5. Ogaditi nam legende repke
6. Oprema u talu sa Kelmeom
7. Suđenje nikad gore
8. Rušimo navijačke skupine
Idemo dalje… izgleda Vico na sve spreman
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- FranckRibery
- Kontakt:
Dolaze u Bec, imam info.bhfanatic14 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:22Ocigledno ne znate ko je bhf i ko robijasi u zenici. Nema opcija da ovi mali napuhani narkomani prodju dobro u zenici pored robijasa. Robija nikad nebi dozvolila takve cirkusante da ista pokusaju u njihovom gradu. Robija je dobra sa bhf. To kao prvo, kao drugo bhf nisu narkomani i neka djeca neozbiljna. Znam ih puno licno to su dosta momaka iz boksa, kick boksa, MMA itd ... kao trece ovi ako stignu do beca nece se dobro provest, gdje bhf zna sve i jedan cosak po becu, bhf je dobar sa par grupa austrijskih. Ovo je i definitivno kraj cetalja sada se ide do kraja. On ce morat ic uskoro. Zamisli balija u savezu koji tamo sjede i rade protiv svog naroda protiv svojih reprezentativaca i protov svog fudbala. Kakva je to nesorta .
BhF pametnoSavez napolje .
Ima jolda neki19vendetta87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:20Negdje sam procitao da i Fukare Tz imaju veze s ovim. Sad ne znam da li je to istina...
ISTINA ZA VEDRANA!
Slagali se ili ne, Drzava je nesto drugo i tu nema pardona. Ljudi su ostavili zivote za drzavu, i Vjeruj mi da ce ako treba i biti krv prolivena opet zq drzavu. **** se nekom iz krajine ko je Smrk il Zula. A na Sarajlijama je da odluce sta ce i kako ce, jesu li uz dokazane prodavace narkotika ili uz drzavutravuljasSs je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:19Imam prijatelja koji je blizak sa TM87. Kaze da se i u njih trenutno dešavaju velika neslaganja u vezi ovog pitanja te da je veliki broj njih dobar sa BHF.
Ne znam na šta tacno misli. Ja samo prenosim ako on laže lažem i ja.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Evo ja sam prvi kritikovao BHF jer njihovo protivljenje savezu je neefikasno na kraju krajeva sve kazne zbog baklji na utakmicama reprezentacije opet naplate od klubova iz premijer lige. Trebalo se direktno ispred saveza prije par godina rijesiti situacija. Naravno BH holigans su ubaceni element i evo ga ide kao agentura pitara iz sredine 2000 ih. Ako nakon ove agenture ne izadje se ispred saveza da se izvrsi pritisak pa bolje i da se BHF ugasi ako su toliko nesposobni .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
-
travuljasSs
- Kontakt:
Ako ostane ovako dolaze u Beč 100% te imaju plaćene ulaznice i prevoz. Provjerena informacija
-
Railwayman30
- Kontakt:
Ima ovdje par postova sto se istina pise.
Ova grupa je ave samo ne navijacka. Eh sada svi ocekuju od Robije da ucini nesto,ali bi ce guravo vjerujem.
Nista me,ne moze iznenaditi pa i to da murija bude na njihovoj strani. Jesu umijesani svi gore nabrojani,ali cisto simnjam da ce se pojaviti medju ovim.
Zula se prodao za "slobodu",ovaj drugi se ne mora prodavati,znamo svi ko je.
Sve u svemu,sranje se sprema.
Ova grupa je ave samo ne navijacka. Eh sada svi ocekuju od Robije da ucini nesto,ali bi ce guravo vjerujem.
Nista me,ne moze iznenaditi pa i to da murija bude na njihovoj strani. Jesu umijesani svi gore nabrojani,ali cisto simnjam da ce se pojaviti medju ovim.
Zula se prodao za "slobodu",ovaj drugi se ne mora prodavati,znamo svi ko je.
Sve u svemu,sranje se sprema.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Svih 10 koliko ih trenutno ima ili?19vendetta87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:20Negdje sam procitao da i Fukare Tz imaju veze s ovim. Sad ne znam da li je to istina...
Kakve fukare, to se skoro ugasilo
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa oni su ih osnovali i dali im pare, kome će dati karte nego njima.invincible1921 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:54Najsmijesnije je da ne das karte BHFu i ostalim kao radi sigurnosti, a onda das karte grupi koja se zove "Huligani"....
Zvali su direktno i indirektno ljude iz Robijaša i RA, ovi su odbili da im daju podršku dok je taj glupko Jolda ispred Fukara dao podršku " Huligansima".Lecler je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:26Ima jolda neki19vendetta87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:20Negdje sam procitao da i Fukare Tz imaju veze s ovim. Sad ne znam da li je to istina...
Po ovim saopštenjima miriše da će Huligansi biti jedina "navijačka" grupa protiv Rumunije, ne bi me čudilo da ih policija bude osiguravala u i oko tribina zbog Vice...
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 03 nov 2025, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Evo Juka se oglasio i podrzao BHF.
Sta cekaju fudbaleri?
Sta cekaju fudbaleri?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nema fudbalska reprezentacija nijednog lidera i mudonju kao Jusufa Nurkića.
Džeko je najbolji jaran sa Vicom.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Taman nam je ovo trebalo pred najvažnije utakmice. Ne bi me iznenadilo da dođe do velikog belaja između BHF i ovih plaćenika i da se na kraju utakmica prekine i da zijanimo 0:3 za zelenim stolom npr.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
travuljasSs
- Kontakt:
Ovo ne može ni Robijaši ni BHF riješit nekim nasiljem jer ce bit policije pun k****.
Ovde jedino mozemo uspjet nesto ako se svi ujedinimo protiv tog četničkog poteza u smislu da nedamo da počne utakmica - sa ubacivanjem stvari u teren, skandiranjem ili slično dok se taj izdajnički ološ ne izbaci sa tribina.
Najgore je sto nam je to bitna tekma a ovim potezima bi napravili lošu atmosferu igračima.
Ovde jedino mozemo uspjet nesto ako se svi ujedinimo protiv tog četničkog poteza u smislu da nedamo da počne utakmica - sa ubacivanjem stvari u teren, skandiranjem ili slično dok se taj izdajnički ološ ne izbaci sa tribina.
Najgore je sto nam je to bitna tekma a ovim potezima bi napravili lošu atmosferu igračima.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Kakve veze Robijaši imaju sa BHFombhfanatic14 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:22Ocigledno ne znate ko je bhf i ko robijasi u zenici. Nema opcija da ovi mali napuhani narkomani prodju dobro u zenici pored robijasa. Robija nikad nebi dozvolila takve cirkusante da ista pokusaju u njihovom gradu. Robija je dobra sa bhf. To kao prvo, kao drugo bhf nisu narkomani i neka djeca neozbiljna. Znam ih puno licno to su dosta momaka iz boksa, kick boksa, MMA itd ... kao trece ovi ako stignu do beca nece se dobro provest, gdje bhf zna sve i jedan cosak po becu, bhf je dobar sa par grupa austrijskih. Ovo je i definitivno kraj cetalja sada se ide do kraja. On ce morat ic uskoro. Zamisli balija u savezu koji tamo sjede i rade protiv svog naroda protiv svojih reprezentativaca i protov svog fudbala. Kakva je to nesorta .
BhF pametnoSavez napolje .
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Misli se na vodstvo grupe, a ne cijelu grupu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:31Svih 10 koliko ih trenutno ima ili?19vendetta87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:20Negdje sam procitao da i Fukare Tz imaju veze s ovim. Sad ne znam da li je to istina...
Kakve fukare, to se skoro ugasilo
Pa taj im je vođa.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa Jolda je to prihvatio radi sebe i svojih par havera. Yebe se njemu za Fukarama. Taj lik odavno gleda samo pare.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)