Euroliga 2025/26
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 2025/26
auuu, pa nisam neko ko prati sve i jednu grešku sudija u korist ta dva kluba i o tome trubi na sva zvona
nije valjda da iz nekog razloga godinama sudije sviraju kontra ta dva kluba, iz nekog nepoznatog razloga?
nije valjda da iz nekog razloga godinama sudije sviraju kontra ta dva kluba, iz nekog nepoznatog razloga?
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
Nisi naravno. Ti si neko ko pati kad neki od ta dva kluba pobijede. Jedes se iznutra, ali to je vec tvoj problem.
Ja se radujem porazima klubova čiji navijači na tribinama slave Mladića i slične zločince.
Kada na tribinama u Madridu,Parizu ili Berlinu pođu to raditi, ja ću početi navijati protiv klubova iz tih gradova. Do tada , radujem se svakom prazu beogradskih klubova, općenito sportista iz Srbije.
Jbg, ja drukčije ne znam
Kada na tribinama u Madridu,Parizu ili Berlinu pođu to raditi, ja ću početi navijati protiv klubova iz tih gradova. Do tada , radujem se svakom prazu beogradskih klubova, općenito sportista iz Srbije.
Jbg, ja drukčije ne znam
- VensanKasel
- Kontakt:
Loše ti ide trolanje , nemoj više .
Ako hoćeš normalne diskusije nema problema , trolanje na nivou nekog debila nije za tebe , ti si ozbiljan .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
nije to trolanje ali ok ako se to tebi tako čini
- alan_kardec
- Kontakt:
pa obzirom da već duže vremena provlačiš tu priču o nekom fantomskom sudijskom guranju bg klubova u Evroligi, a da pri tome nikad nisi naveo ni jedan jedini dokaz koji potvrđuje te tvoje tvrdnje, šta drugo čovjek može da pomisli nego da trolaš? Evo i ja mislim da trolaš... Ali evo da se ogradim, prvenstveno pričam o Zvezdinim utakmicama, manje pratim Partizan... Dakle navedi mi jedan jedini primjer gdje su sudije u finišu utakmice grubo prekršile pravila košarkaške igre i pogurale Zvezdu, a ja ću ti onako na prvu iz glave navesti bar jedno 4 ili 5 situacija gdje je Zvezda oštećena... Ne pričam o situacijama prva druga četvrtina i tako to, govorim o zadnjim minutama utakmica, kad se rezultat lomi... Evo prije samo par kola na utakmici protiv Žalgirisa u Areni, u zadnjoj četvrtini u momentima kad se lomi, igrač gostiju očigledno gazi liniju polovine terena sa loptom u rukama i ništa... Prošle sezone im je to prošlo, sad srećom nije.
Ali jedno je ne (željeti) vidjeti gaženje linija, a nešto sasvim drugo je kad igrač skoro pola metra zagazi u aut držeći loptu sa obje ruke... to je jedan novi nivo sudijskog lopovluka i bezobrazluka. Ti kao sudija ako to ne vidiš, ti druže onda nisi za pištaljke, idi kradi parfeme po free shopovima....
Ali jedno je ne (željeti) vidjeti gaženje linija, a nešto sasvim drugo je kad igrač skoro pola metra zagazi u aut držeći loptu sa obje ruke... to je jedan novi nivo sudijskog lopovluka i bezobrazluka. Ti kao sudija ako to ne vidiš, ti druže onda nisi za pištaljke, idi kradi parfeme po free shopovima....
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
eto, kako napisah, greške na štetu klubova čiji navijači slave Mladića se primjećuju, pamte, zapisuju, i to je ok, a greške na štetu protivnika ne postoje. jbg ne pratimo portale iz španije i ostalih država čiji klubovi se takmiče u euroligi a i oni sigurno ko i svi drugi imaju zamjerke na sudije.
Koliko licemjerno od strane gradjana Sarajeva. O utakmici dubajia i hapoela se prica mjesec dana skoro i svu su cutali. 24h pred utakmicu se kao digao narod da protestuje, a pogotovo grupa koja je nastala prije 48h.
Pustite sportiste da igraju, budite sretni da se takav jedan spektakl odigrava u vasem gradu. Pa zaboga milog, na kraju krajeva, ne vrse zlocine igraci i strucni stab hapoela.
Pustite sportiste da igraju, budite sretni da se takav jedan spektakl odigrava u vasem gradu. Pa zaboga milog, na kraju krajeva, ne vrse zlocine igraci i strucni stab hapoela.
Resolute je napisao/la: ↑05 nov 2025, 14:59Koliko licemjerno od strane gradjana Sarajeva. O utakmici dubajia i hapoela se prica mjesec dana skoro i svu su cutali. 24h pred utakmicu se kao digao narod da protestuje, a pogotovo grupa koja je nastala prije 48h.
Reci to onda licemjerima koji su suspendirali Ruske klubove iz istog takmičenja.Resolute je napisao/la: ↑05 nov 2025, 14:59Koliko licemjerno od strane gradjana Sarajeva. O utakmici dubajia i hapoela se prica mjesec dana skoro i svu su cutali. 24h pred utakmicu se kao digao narod da protestuje, a pogotovo grupa koja je nastala prije 48h.
Upravo tako. Ako ti smeta nemoj doc i to je to.filip13 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 15:20Resolute je napisao/la: ↑05 nov 2025, 14:59Koliko licemjerno od strane gradjana Sarajeva. O utakmici dubajia i hapoela se prica mjesec dana skoro i svu su cutali. 24h pred utakmicu se kao digao narod da protestuje, a pogotovo grupa koja je nastala prije 48h.
Pustite sportiste da igraju, budite sretni da se takav jedan spektakl odigrava u vasem gradu. Pa zaboga milog, na kraju krajeva, ne vrse zlocine igraci i strucni stab hapoela.![]()
NBA igrac ne moze da prenese loptu 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- VensanKasel
- Kontakt:
Zvezda ubila Panathinaikosa haman 20 razlike uz samo 3 trojke , ima nade za košarku !
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Bato, ja pricam o gradu Sarajevu i stanovnicima istog, koji veze s vezom nemaju sa euroligom. A opet su dobili mogucnost da uzivo prate mec, budu lajv u citavoj evropi/svijetu.chily-rz je napisao/la: ↑05 nov 2025, 16:43Reci to onda licemjerima koji su suspendirali Ruske klubove iz istog takmičenja.Resolute je napisao/la: ↑05 nov 2025, 14:59Koliko licemjerno od strane gradjana Sarajeva. O utakmici dubajia i hapoela se prica mjesec dana skoro i svu su cutali. 24h pred utakmicu se kao digao narod da protestuje, a pogotovo grupa koja je nastala prije 48h.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.