BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Re: BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi
Nas je jug sto se tice stadiona, nikad nismo bili uz fanatikose ni u zenici ni na gostovanjima. Siguran sam da se nesto dogodi van stadiona da ce robovi stat uz fantikose, al isto tako ne mogu garantovat koji je stav jezgra robova posto nisam sad toliko aktivan ko prije 10ak godina pa da to mogu rec iz prve ruke
Samo da dodamo fukare tuzla ili ti ga joldu da je s ovom ekipom ker je opce poznato da jolda zivi na racun slobode i tribine.
-
travuljasSs
- Kontakt:
Mi, BH HOOLIGANS, jasno poručujemo – stojimo uz BH FANATIKOSE. Oni su simbol navijačke reprezentativne scene Bosne i Hercegovine, ljudi koji su uvijek davali sve za reprezentaciju i koji zaslužuju da budu tamo gdje im je i mjesto – na tribini, uz svoj tim.
Mi to ne možemo i nećemo prihvatiti.
Ako za BH FANATIKOSE nema mjesta, nema ga ni za nas.
Ako oni ne idu na utakmicu, ne idemo ni mi.
Ovo nije pitanje karata, već časti i poštovanja prema onima koji su uvijek bili uz reprezentaciju.
Navijači nisu problem — navijači su snaga naroda.
Obzirom da smo “razapeti” od strane medija istakli bi da smo mi patriote i narod koji živi u Bosni i Hercegovini i voli ovu državu svim srcem. Nemamo nikakvu korist niti smo plaćeni od bilo koga. U komunikaciji smo sa BH Fanstikosima skoro od početka stvaranja grupe te je ova utakmica trebala biti naš debi uz zajedničku podršku našoj reprezentaciji. Također smo ponudili pola karata koje ima naša grupa BH Fanatikosima. Odbili su i razumijemo ih, jer grupa koja bodri reprezentaciju preko 20 godina zaslužuje da dobije karte od nogometnog saveza. To što mi ne želimo da palimo baklje na utakmicama i tako direktno štetitimo BiH sportu znači da želimo samo najbolje našoj državi i sportu u Bosni i Hercegovini.
Ovo nije pitanje karata, već časti i poštovanja prema onima koji su uvijek bili uz reprezentaciju.
Obzirom da smo “razapeti” od strane medija istakli bi da smo mi patriote i narod koji živi u Bosni i Hercegovini i voli ovu državu svim srcem. Nemamo nikakvu korist niti smo plaćeni od bilo koga. U komunikaciji smo sa BH Fanstikosima skoro od početka stvaranja grupe te je ova utakmica trebala biti naš debi uz zajedničku podršku našoj reprezentaciji. Također smo ponudili pola karata koje ima naša grupa BH Fanatikosima. Odbili su i razumijemo ih, jer grupa koja bodri reprezentaciju preko 20 godina zaslužuje da dobije karte od nogometnog saveza. To što mi ne želimo da palimo baklje na utakmicama i tako direktno štetitimo BiH sportu znači da želimo samo najbolje našoj državi i sportu u Bosni i Hercegovini.
Ko koga ovdje sad yebe
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Toliko stvari se izdesavalo u ovih 5-6 sati, da mi se sve izmijesalo u glavi 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
a ko su ovi, ko im cini okosnicu? msm treba ih najmnje 100 biti da lice na grupu i idu na gostovanja
-
travuljasSs
- Kontakt:
POPUSTILI SU... sad ide mirnija verzija, skontali da ne mogu protiv svih.
- feniksptica
- Kontakt:
Yebu mi se misli malo po glavi.. 
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jah, jeftine pokušaji da zaštite savez i sebetravuljasSs je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:59Mi, BH HOOLIGANS, jasno poručujemo – stojimo uz BH FANATIKOSE. Oni su simbol navijačke reprezentativne scene Bosne i Hercegovine, ljudi koji su uvijek davali sve za reprezentaciju i koji zaslužuju da budu tamo gdje im je i mjesto – na tribini, uz svoj tim.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa ovi nisu sposobni ni saopštenje da napišu nego im ChatGPT/DeepSeek piše saopštenje.travuljasSs je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:59Mi, BH HOOLIGANS, jasno poručujemo – stojimo uz BH FANATIKOSE. Oni su simbol navijačke reprezentativne scene Bosne i Hercegovine, ljudi koji su uvijek davali sve za reprezentaciju i koji zaslužuju da budu tamo gdje im je i mjesto – na tribini, uz svoj tim.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Samo debil može popušiti ovu priču.
-
travuljasSs
- Kontakt:
- Jet2Holiday
- Kontakt:
To što mi ne želimo da palimo baklje na utakmicama i tako direktno štetitimo BiH sportu znači da želimo samo najbolje našoj državi i sportu u Bosni i Hercegovini.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovo navijači nisu problem - navijači su snaga naroda je tipična Chat GPT sintagmababoedindzeko09 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:03Pa ovi nisu sposobni ni saopštenje da napišu nego im ChatGPT/DeepSeek piše saopštenje.travuljasSs je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:59Mi, BH HOOLIGANS, jasno poručujemo – stojimo uz BH FANATIKOSE. Oni su simbol navijačke reprezentativne scene Bosne i Hercegovine, ljudi koji su uvijek davali sve za reprezentaciju i koji zaslužuju da budu tamo gdje im je i mjesto – na tribini, uz svoj tim.
![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
manijakdogroba87
- Kontakt:
Fin username, rado ga se sjecam.Fina su to vremena bila.Crkvice1988 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:57Nas je jug sto se tice stadiona, nikad nismo bili uz fanatikose ni u zenici ni na gostovanjima. Siguran sam da se nesto dogodi van stadiona da ce robovi stat uz fantikose, al isto tako ne mogu garantovat koji je stav jezgra robova posto nisam sad toliko aktivan ko prije 10ak godina pa da to mogu rec iz prve ruke
Mostarci su sa nama
-
19vendetta87
- Kontakt:
Samo cekam da se Nodi oglasi i promijeni misljenje u vezi BHH peti put u zadnja 24 sata.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Grupa osnovana prije 3 dana vec dobila karte za utakmicu i oni bi kao nudili pola toga bhfu. Daj ba ljudi.
Ovo je takav cacilend da mu beograd nije ravan.
Mogu mislit samo djece koju su povukli sa sobom, na sta to lici i koja im je svrha zivota.
Kroz 10ak dana vjerovatno ce isplivati i prepiske i dnevnice.
Cirkus kakav je i savez.
Ovo je takav cacilend da mu beograd nije ravan.
Mogu mislit samo djece koju su povukli sa sobom, na sta to lici i koja im je svrha zivota.
Kroz 10ak dana vjerovatno ce isplivati i prepiske i dnevnice.
Cirkus kakav je i savez.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 03 nov 2025, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
travuljasSs
- Kontakt:
Ovo su objavili zbog niza reakcija fudbalera, košarkaša i ostalih poznatijih profila uglavnom na Instagramu.
Znači onaj ko upravlja njima ide sad drugom tj. blažom taktikom
Znači onaj ko upravlja njima ide sad drugom tj. blažom taktikom
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ali fakat, nijedna navijačka grupa nije dobila karte, NIJEDNA, osim ovih što su prije 2-3 dana osnovani

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Google Adsense [Bot], invincible1921, successminator i 40 gostiju.