Threeplanetrees je napisao/la: ↑04 nov 2025, 16:08
zaostrog je napisao/la: ↑04 nov 2025, 16:00
U Željezničaru cvile za besmislene stvari i na taj način umanjuju vrijednost argumenata kada su oni zaista smisleni.
Imali su čast da im sudi Peljto, ovi ih primirili i ćao. Čemu kmeka za sve? Jasno je čemu, jer valjat će opet zaklati neko Posušje, ali fakat bezveze sve u svemu.
Željezničar je ove godine zakinuti jedino u Vrapčićima. Sve ovo ostalo što se žale je plač bez pokrića.
Kako je zakinut Željo protiv nas sudija igračima Veleža dao dva crvena. Možda je trebao još dva da sa šest igrača igramo
Dobili su crveni na poluvremenu koji nisu trebali. Zapravo je trebao i treći biti dodijeljen Veležu. Ali, ne vrijedi s vama diskutovati svakako. Bio sam u Vrapčičima kad je Velež dobio dva crvena protiv Sarajeva i glavna kuknjava je "kako može dva", a apsolutno nevažno što oba jesu ispravna. Dakle, ako treba 10, nek daje. Nažalost, vi to ne shvatate, ali ni ne očekujem. Moj komentar je više za navijače Željezničara koji i mogu da se dozovu i skontaju da kmeče dosta bespotrebno. Vama pomoći svakako nema.
@Rade, sudio vam je jedan od najbolje trojice sudija u Evropi. Jašta je nego čast. I nikad vas nije zakonito, ali eto moderno je da svi kmeče kad im on sudi. Kmeče u BL, kmečite vi, kmeče pijačari, kmečimo i mi najviše jer nas tobože ne voli i zakida i sl. Tačno svima treba delegirati Halkića, pa da budu sretni.