U strateško vrijeme....
BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi
Kae ne moze se..moze itekako...dva clanka na dva portala, par objava igraca i evo povuce se vicko...sta bi tek bilo da ga fkt javnost i navijaci pritisnu iz podrsku fudbalera
Ogromna razlika izmjedu njega i npr Muniba je u tome sto Munib nema dje otic i borice se "do posljednjeg metka"...ovaj bi na prvi znak pukotine i opasnosti zdusio u mordor..cuj mene rs ..i ne bi se nikad vrstio...ostavku bi postom poslo
Ogromna razlika izmjedu njega i npr Muniba je u tome sto Munib nema dje otic i borice se "do posljednjeg metka"...ovaj bi na prvi znak pukotine i opasnosti zdusio u mordor..cuj mene rs ..i ne bi se nikad vrstio...ostavku bi postom poslo
=\_1921_/=
-
adrenaline323
- Kontakt:
Lijep pozdravZaboljesutra je napisao/la: ↑03 nov 2025, 19:12Sabrija,Topuzović,Kazlagić,Halkić sloga neviđena kad treba oštetit probosanske klubove.adrenaline323 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:56Meni iskreno tesko povjerovati u ovo sto se pise. Nismo mi ipak toliko razjedinjeni pa da ove stvari mogu tek tako da prodju. Igraci ce sigurno odbiti dolazak na okupljanje a tu su i barbarez i spahic. Na ovaj nacin vico moze samo sebi presuditi.
Gdje ti živiš?Pokupovali 70% bošnjačkih sudija u ligi a sad i navijače organiziraju .Toliko o slogi među narodom koji navija za BiH.
Ma povuci ce oni ovo. Sreca pa su ovo stavili 20 dana prije meceva. Gutavo bi bilo da su stavili npr 2 dana prije utakmica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bordobijeli
- Kontakt:
Meni jedina enigmu u svemu ovome je ovo nova navijacka grupa . Ko , sta, zašto ???
Imam osjećaj da bi moglo biti opasni tenzija između njih i BHF.
-
Nerminovic
- Kontakt:
treba bh hooliganse testirati prvo, mozda jedna laksa prijateljska protiv poljaka cisto da se vidi
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Riquelme1921
- Kontakt:
Planirane su pripreme u Poljskoj na proljeće ako se plasiramo na svjetsko. Do tada će biti nekoliko sparinga po Sarajevu.Nerminovic je napisao/la: ↑04 nov 2025, 16:58treba bh hooliganse testirati prvo, mozda jedna laksa prijateljska protiv poljaka cisto da se vidi
Grupa iznad svakog pojedinca.
Demant na saopštenje podobnog sestrića
Godinama kupujemo karte na isti princip - broj GRUPNO naručenih karti se potvrdi od nadležne osobe, te se isti pomnoži s cijenom ulaznice. U posljednjem slučaju BHF je zvanično zatražio 600 ulaznica za koje je stigla odbijenica.
Zašto bi se ova utakmica razlikovala od bilo koje druge?
Kako je dotični "gospodin" stigao do brojke od 868 ulaznica i po kojim parametrima? Jesu li zašli u bazu podataka i provjeravali imena i prezimena ljudi pojedinačno? Kako neko može znati da li su ljudi koji kupe određeni broj karti ONLINE članovi naše grupe? Zašto su u prvi mah odbijene ostale grupe ako mi narušavamo kapacitet, a oni svakako ne dijele istu tribinu, sjevernu?
Ljudi svakako imaju PUNO PRAVO da kupe ulaznicu privatno, za svoje prijatelje, porodicu ili bilo koga - to oni neće odrediti i to može biti broj daleko od onog koji smo tražili, a još dalje od ovog koji je naveo sestrić.
Pošto je svaka ulaznica numerisana i potkrijepljena imenom i prezimenom, zašto je odbijen zvaničan zahtjev, valjda bi se na dodatnom spisku duplala imena ljudi?!
Na kraju - vaše nije da prebrojavate, nego da podnesete OSTAVKE, jer su ZBOG VAS i nastale sve moguće finansijske kazne!

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Podobnog sestrića 
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Chetnik laže, zar je i bilo sumnje u to.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Odakle ti ideja da su ovi Hooligansi uopste neka navijacka grupabordobijeli je napisao/la: ↑04 nov 2025, 16:56Meni jedina enigmu u svemu ovome je ovo nova navijacka grupa . Ko , sta, zašto ???
U pitanju je organizovana banda batinasa koje je izgleda Smrk skupio i platio, da terorisu okolo. Po uzoru na Vuciceve ćacije.
E sad da li je to sve naručeno od strane Vice i za njegove potrebe, vrijeme ce pokazati. Ovi su sakupljeni samo da prave belaje i nece to radi iskljucivo na fudbalskim utakmicama. Ovakvi prave cirkus i mimo utakmica.
- sagitarius
- Kontakt:
Šta ako su BHF zapravo formirali BHH, te angažovali Avdu da plasira priču kako iza njih stoji Vico – s ciljem da prebace gnjev javnosti na njega? Uostalom, na stadionu se gotovo isključivo od BHF-a čuje skandiranje „Vico ****“. 
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Kakav se rasplet ovdje očekuje? Šta mislite?
BHF i Ljuti Krajišnici na tribinama.
Van tribina udaranje Vicinih plaćenika.
Ukratko.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pa ne bih bas rekao da je steta napravljena, cak naprotiv. Digli su se oni kojima ova drzava nesta znaci. Inat je cudan. Vjerujem da ce proraditi na max i da na ovome nece stati.NerminFatic je napisao/la: ↑04 nov 2025, 16:37Vrlo providno saopstenje krmeta iz Banja Luke.
"Pojavila se i nova grupa BH Hooligans, koja je također podnijela zahtjev za određeni broj karata i dobila mogućnost kupovine dijela ulaznica. Hoće li oni usaglasiti odnose s ostalim grupama, to je njihova interna stvar i Savez se u to ne miješa."![]()
Pa kako sad da se stari navijaci i BHF koji su tu decenijama ravnaju prema tek stvorenoj grupi?Omaklo se polupismenom liku u saopstenju, ali je bar pokazao da je procitan. Steta je vec napravljena, ali bar nece tako olahko ponovo pokusati.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
travuljasSs
- Kontakt:
Bukvalno nije moguće znati. Svako ko nešto kaže je lupanje pa možda šta potrefi
PoCetnik se povlaci u rupu. Udario na bedem. Sad ce on prebaciti se nazad na ligu jer tamo mu se bas moze. Nikog plaho to nezanima toliko, a utalio se sa Hrvatima. Pa jedne godine Borac prvak, druge Zrinjski i tako u krug.
Gdje je nodi da mu nisu dosli na vrata 
Isto kao što su objavili onu glupost da se nose isključivo državna obilježja na utakmice,dakle bez ljiljana,sad su udarili na BHF.. Kontali kad njih razyebu nece vise biti ni Vico pede.ru ni ljiljana na tribinama...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja sam čuo drugačije . Manijaci su u posljednje vrijeme pratili reprezentaciju i bili dio BHF al sad navodno to je ta ekipa koja se odvojila . Eh sad otkud ta priča šmrk /Vico nebi znao . Pošto su manijaci maksimalno protiv Vice I saveza.let3 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 17:03Odakle ti ideja da su ovi Hooligansi uopste neka navijacka grupabordobijeli je napisao/la: ↑04 nov 2025, 16:56Meni jedina enigmu u svemu ovome je ovo nova navijacka grupa . Ko , sta, zašto ???
Imam osjećaj da bi moglo biti opasni tenzija između njih i BHF.imaju li neku pjesmu ? neko gostovanje ? neke rekvizite navijacke ? bilo sta po cemu bi se mogli nazivati navijackom skupinom.
U pitanju je organizovana banda batinasa koje je izgleda Smrk skupio i platio, da terorisu okolo. Po uzoru na Vuciceve ćacije.
E sad da li je to sve naručeno od strane Vice i za njegove potrebe, vrijeme ce pokazati. Ovi su sakupljeni samo da prave belaje i nece to radi iskljucivo na fudbalskim utakmicama. Ovakvi prave cirkus i mimo utakmica.
Trenutno korisnika/ca: relativizam, Zra i 33 gosta.