Cuj nikad ih nismo voljeli a nakon tekme protiv Turske ( mlade repke) Bhf i fukare zajedno sjedili na vikendici na novom naseljuOdanideji87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:45Nesto sasvim drugo je sto ih nabijam na k, to što ih ne gotivim je jedno a djela njihova su drugo. Nikad ih nismo voljeli mi iz Tz i necemo ih voljeti a ti si pravo pametan dečko pa ti se mora objasniti ovako na široko. Da i ti nisi acin pulen ili ne daj bože šećerov…baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:26Pa jarane maloprije nabijaš Fanatikose na ku.rac i govoriš da su ovi BHH patriote, a sad govoriš da su ovi BH Ćaciji a da su fanatikosi patriote i da ih treba podržati. Da nisi zaboravio profil promijeniti?Odanideji87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:24Vjeruj da ne znam ali priča je bila ta da će sve navijačke grupe pod jednu zastavu ali iz BiH, mora da je Zula uzeo grdne pare čim je uvuko sve navijačke skupine u ovaj rat. Svako normalan ne može stati sa BH ćacijima u isti koš protiv fanatikosa i ostalih navijača BiH. A to za Švrću provjereno znam da su drugovi, jedino ako ti imaš drugu informaciju onda je relevantno… Daleko da su Fukare kojih ionako nema na utakmicama uz nekoga ko je protiv BiH a kamoli ovaj dizač tegova…
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
napapijri1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Prijatelju u ekipi imas Secerovica, Jaganjca, Huseinbasica, Halilovica, Saida, Komazeca pa i Azira koji imaju hronicne povrede, imas ekipu koja je totalno nespremna i normalno da ce ti uvijek neko iskakat sa povredom
Razumijem sve to i da su nespremni to je ocito, medjutim izjava trenera mi je vise licila na foliranje povreda nego sto su stvarno povrijedjeni.....vise mi lici na to su uvrijedjeni jer vjerovatno znaju da za njih tu nema vise mjesta.
to su domaći navijači a ne dijaspora,FKBilder je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:48Dobro sta je razlog pa bas njima zabrana i ko su ovi novi ba,odakleOdanideji87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:36Dobro je pa si samo pisao, pametnjakovicu… Vidim i sad imaš informacije i znaš mnogo toga nema šta…baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:59
Ja kad sam pisao kontra Ace, a pogotovo kontra retardiranog šećera, ti nisi ni znao za ovaj forum![]()
![]()
U
daje se prednost domaćima, a ne dijaspori.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Bas su odabrali pravi trenutak to da rade, zavadi pa jos jace vladaj, sad pokazuju misice i na repki.Mortus je napisao/la: ↑04 nov 2025, 13:23to su domaći navijači a ne dijaspora,FKBilder je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:48Dobro sta je razlog pa bas njima zabrana i ko su ovi novi ba,odakleOdanideji87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:36
Dobro je pa si samo pisao, pametnjakovicu… Vidim i sad imaš informacije i znaš mnogo toga nema šta…![]()
U
Sreca onda nasa pa igramo na stadionu tog kapaciteta kao Bilino polje.Mortus je napisao/la: ↑04 nov 2025, 13:23to su domaći navijači a ne dijaspora,FKBilder je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:48Dobro sta je razlog pa bas njima zabrana i ko su ovi novi ba,odakleOdanideji87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:36
Dobro je pa si samo pisao, pametnjakovicu… Vidim i sad imaš informacije i znaš mnogo toga nema šta…![]()
U
Inace nas svaku ima po 40 000 i Kosevo nam malo bude pa mozemo raditi takve stvari i birati.
Al tacno ne znam sto ne posalju repku na kosevo kad su ovakve utakmice jer bolje 30k nek 10k svakako
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Nema Kosevo nikakve uslove. Stadion se raspada. U rangu naseg Tusnja po uslovima, samo eto malo bolje svlacionice.mirsonetz je napisao/la: ↑04 nov 2025, 17:08Al tacno ne znam sto ne posalju repku na kosevo kad su ovakve utakmice jer bolje 30k nek 10k svakako
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nema ovo veze sa ulaznicama niti bilo cim.Vicin privatni rat sa BHFom je ovo.jos jedino oni stoje ispred njega u mnogo cemu.
Silenzio stampa
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Samo cu citirati ovog divnog mladog covjeka kojeg sam imao priliku upoznati za sinocnju strasnu tragediju u nasem gradu i za nedavna desavanja u TZ i na podrucju TK.
Mirza Selimovic
"Ne znam više da li smo dotakli dno, ali svaka nova vijest pokaže da se to dno može još više kopati Večerašnja tragedija u Domu penzionera u Tuzli i pitaj Boga koliko izgubljenih života i uništenih porodica.
Ne znam da li znate na šta liči taj dom penzionera. SRAMOTA!
Zatim činjenica da su ljudi koji bi trebali biti stubovi društva – političari, policajci, pa čak i profesori podvodili djevojčice od 14 godina. Okruženi smo monstrumima.
Ovo više nije samo sramota. Ovo je moralni i svaki drugi sunovrat jednog društva koje se pravi slijepo, gluho i nijemo kad najmanje treba.
Da ne zaboravimo JABLANICU i kamenolom zbog kojeg je poginulo više od 20 mojih zemljaka, zbog čega još niko odgovarao nije?!
Nema opravdanja, nema "ali", nema relativizacije. Ovo su monstrumi u odijelima, s diplomama i značkama. Ako i sada ostanemo tihi, postajemo saučesnici.
Vrijeme je da se prestane šutjeti, da se prodrma svaka institucija koja je duboko trula iznutra.
Jer ovo nije incident.
Ovo je simptom trulog sistema koji već godinama ubija vlastitu djecu a nama potura priče o nacionalizmu, truje nas godinama i pravi od nas ovce koje treba da bleje i budu u torovima. Sjapite više", navodi se u objavi bh. pjevača.
P.S. Sve se raspada, od stadiona, dvorana, samo covjek moze ocekivati katastrofe poput sinocnje......Politicari i oni koji vode grad samo misle kako ukrasti, prevariti, opljackati, grad je totalno zakazao.
Mirza Selimovic
"Ne znam više da li smo dotakli dno, ali svaka nova vijest pokaže da se to dno može još više kopati Večerašnja tragedija u Domu penzionera u Tuzli i pitaj Boga koliko izgubljenih života i uništenih porodica.
Ne znam da li znate na šta liči taj dom penzionera. SRAMOTA!
Zatim činjenica da su ljudi koji bi trebali biti stubovi društva – političari, policajci, pa čak i profesori podvodili djevojčice od 14 godina. Okruženi smo monstrumima.
Ovo više nije samo sramota. Ovo je moralni i svaki drugi sunovrat jednog društva koje se pravi slijepo, gluho i nijemo kad najmanje treba.
Da ne zaboravimo JABLANICU i kamenolom zbog kojeg je poginulo više od 20 mojih zemljaka, zbog čega još niko odgovarao nije?!
Nema opravdanja, nema "ali", nema relativizacije. Ovo su monstrumi u odijelima, s diplomama i značkama. Ako i sada ostanemo tihi, postajemo saučesnici.
Vrijeme je da se prestane šutjeti, da se prodrma svaka institucija koja je duboko trula iznutra.
Jer ovo nije incident.
Ovo je simptom trulog sistema koji već godinama ubija vlastitu djecu a nama potura priče o nacionalizmu, truje nas godinama i pravi od nas ovce koje treba da bleje i budu u torovima. Sjapite više", navodi se u objavi bh. pjevača.
P.S. Sve se raspada, od stadiona, dvorana, samo covjek moze ocekivati katastrofe poput sinocnje......Politicari i oni koji vode grad samo misle kako ukrasti, prevariti, opljackati, grad je totalno zakazao.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nemoj tako drug, reče jedan forumaš ne tako davno da grad cvjeta svaki dan i da imamo više turista od Makarske. Grad se bukvalno raspada, puca po šavovima.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.