To ako je istina, neko treba u zatvor. Hajd za parket sam vise i oguglao standardna balijska posla. Al da neko uzme variti nesto u javnoj ustanovi, bez atesta pa to je za robije..DirkNowitzki je napisao/la: ↑03 nov 2025, 20:42U Zetri je “navaren” reflektor koji je oko 300 kilograma za koji nema ni atest niti ista.
U Skenderiji se kupio parket za zamjenu u Maloj dvorani, ali “strucnjaci” su kupili stambeni parket. Doveli su firmu da potpisu da to zamijene, ljudi kategoricki odbili.
Nemoguce stvari se desavaju.
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- svrakino1921
- Kontakt:

Košarkaški klub Bosna BH Telecom će u srijedu u četvrtom kolu FIBA Evropa kupa u Skenderiji dočekati Lublin, a čelnici Studenata su spremili posebno iznenađenje za navijače.
Još ranije je najavljeno da će vlasnici sezonskih ulaznica za sve teleskope i tribine imati besplatan ulaz na teleskop istok ili zapad, te da će clasnici ulaznica sa utakmice Bosna BH Telecom - Vienna imati besplatan ulaz na teleskop istok ili zapad, uz pokaz ulaznice.
No, čelnici Bosne su odlučili nagraditi i one navijače koji nemaju sezonske ulaznice besplatnim ulaskom na tribinu zapad.
Jos jedan propust Bosne. Lazic je i u napadu i u odbrani kvalitetniji od Joesaara. Osim toga, mogao bi uskociti i na poziciju krilnog centra i tako zakrpiti barem 10-ak minuta (bolje bi to mogao odraditi od Zubca), ako se vec planiraju rijesiti Younga.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Lazic jedino posjeduje odlicne fizikalije i ima dobru odbranu u napadu realno nezna dribling napraviti
Jevreji slijeću sutra i odsjedaju u Avazusvrakino1921 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:40Turkish Airlines EuroLeague›
Follow
DubaiDubai
Thu, Nov 6
19:00
Hapoel Tel AvivHapoel Tel Aviv
Regular seasonRegular season
Dubai Basketball
Thu, Nov 6
Hapoel Tel Aviv B.C.
Venue:Juan Antonio Samaranch Olympic Hall
Timezone:All times are in Central European Time
Fuck you fighter
- svrakino1921
- Kontakt:
f16 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 19:24Jevreji slijeću sutra i odsjedaju u Avazusvrakino1921 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:40Turkish Airlines EuroLeague›
Follow
DubaiDubai
Thu, Nov 6
Hapoel Tel AvivHapoel Tel Aviv
Regular seasonRegular season
Dubai Basketball
Thu, Nov 6
Hapoel Tel Aviv B.C.
Venue:Juan Antonio Samaranch Olympic Hall
Timezone:All times are in Central European Time
Sletio Dubai
Znaš li gdje je Dubai odsjeo
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Kakav autogol sa ovom utakmicom Dubaija 
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Da se BošnjOci ovoliko zalažu za svoje kao što se zalažu za Palestinu sa kojom nikakve veze nemamo imali bismo najmoderniju državu u regionu. Bitnije je otići na kao neki protest, okačiti to na story i sad si ti moralna gromada u odnosu na druge koji tu nisu bili. Dobrodošlica za Dubai i Hapoel, neka najbolji pobijedi uz kvalitetnu košarku 
Mene je sramota gdje živim i čemu se pridaje značaj. Čitavi protesti su odraz malograđanske sredine, čak i u zemljama koje su maksimalno propalestinske se od jedne utakmice na neutralnom terenu ne pravi bauk i samo je jedan u nizu događaja koji se odvijaju u gradu te noći. A mi se ponašamo kao neko mjesto od 10.000 stanovnika u koje je došao ratni zločinac da primi zlatnog ljiljana, a ne 40 sportaša i sportskih radnika od kojih su 5 Izraelci za koje ne znamo kakve stavove dijele.
Toliko ljudi je jedva dočekalo ovu utakmicu jer srčano prate Euroligu, igraju fantazi, uživaju u dobroj košarci, da bi ih sad NVO dovodile u strah hoće li ih neko ko protestvuje pogoditi nečime ispred Zetre.
Toliko ljudi je jedva dočekalo ovu utakmicu jer srčano prate Euroligu, igraju fantazi, uživaju u dobroj košarci, da bi ih sad NVO dovodile u strah hoće li ih neko ko protestvuje pogoditi nečime ispred Zetre.
Pa sto nas odmah provociraju,ja mislio izraelci dolaze u miru i s puno ljubavi u SA 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Koje su to maksimalno propalestinske zemlje u kojima se dočekuju Izraelci bez bauka? Daj primjer.kovacic je napisao/la: ↑05 nov 2025, 14:47Mene je sramota gdje živim i čemu se pridaje značaj. Čitavi protesti su odraz malograđanske sredine, čak i u zemljama koje su maksimalno propalestinske se od jedne utakmice na neutralnom terenu ne pravi bauk i samo je jedan u nizu događaja koji se odvijaju u gradu te noći. A mi se ponašamo kao neko mjesto od 10.000 stanovnika u koje je došao ratni zločinac da primi zlatnog ljiljana, a ne 40 sportaša i sportskih radnika od kojih su 5 Izraelci za koje ne znamo kakve stavove dijele.
Toliko ljudi je jedva dočekalo ovu utakmicu jer srčano prate Euroligu, igraju fantazi, uživaju u dobroj košarci, da bi ih sad NVO dovodile u strah hoće li ih neko ko protestvuje pogoditi nečime ispred Zetre.![]()
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Iskreno bi se iznenadio kad bi veceras bilo vise od 3.000 ljudi u Skenderiji. Bosna je pala u sjenu utakmice Hapoela i Dubaija.
Dubai Hapoel bez publikeDirkNowitzki je napisao/la: ↑05 nov 2025, 15:04Iskreno bi se iznenadio kad bi veceras bilo vise od 3.000 ljudi u Skenderiji. Bosna je pala u sjenu utakmice Hapoela i Dubaija.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
To je ta idiotska promocija košarke, dovođenje Eurolige u Sarajevo i slično. Bosna će plaćati cijenu toga.StevieG8 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 15:16Dubai Hapoel bez publikeDirkNowitzki je napisao/la: ↑05 nov 2025, 15:04Iskreno bi se iznenadio kad bi veceras bilo vise od 3.000 ljudi u Skenderiji. Bosna je pala u sjenu utakmice Hapoela i Dubaija.
Kad su nasi idioti retardi
Ko hoce da ode na utakmicu nek ode kome se ne svidja nek ignorise
Ko hoce da ode na utakmicu nek ode kome se ne svidja nek ignorise
Jedino je Valencia ove sezone igrala iza zatvorenih vrata u Euroligi i ja mislim Gran Canaria u svom takmičenju, Turci su otkazali zbog sigurnosnog rizika, svi ostali najnormalnije igraju sa njima i igrali su prethodne dvije sezone.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 nov 2025, 15:03Koje su to maksimalno propalestinske zemlje u kojima se dočekuju Izraelci bez bauka? Daj primjer.kovacic je napisao/la: ↑05 nov 2025, 14:47Mene je sramota gdje živim i čemu se pridaje značaj. Čitavi protesti su odraz malograđanske sredine, čak i u zemljama koje su maksimalno propalestinske se od jedne utakmice na neutralnom terenu ne pravi bauk i samo je jedan u nizu događaja koji se odvijaju u gradu te noći. A mi se ponašamo kao neko mjesto od 10.000 stanovnika u koje je došao ratni zločinac da primi zlatnog ljiljana, a ne 40 sportaša i sportskih radnika od kojih su 5 Izraelci za koje ne znamo kakve stavove dijele.
Toliko ljudi je jedva dočekalo ovu utakmicu jer srčano prate Euroligu, igraju fantazi, uživaju u dobroj košarci, da bi ih sad NVO dovodile u strah hoće li ih neko ko protestvuje pogoditi nečime ispred Zetre.![]()
Sasvim je okej napraviti proteste ispred dvorane, ali svakodnevna medijska kampanja i huškanje ljudi nije, pa i ovo gdje su ljudi šaljivo rekli da neće da objave boje bh. zastave jer su identične bojama Maccabija. Mediji ti odmah pišu "provokacija" i slično za jeftine klikove.
Naši ljudi misle da tako sebe promovišu kao sredinu gdje oni nisu dobrodošli, ali ne vjerujem da bi bilo ko od njih bio sretan da ih zbog nekog poteza naše vlade neko s prezirom pogleda u svijetu. Sjetimo se incidenta sa Arapima iz Izraela u hotelu Hills, nivo agresivnosti i mržnje na sam pomen Izraela ljudima pomuti um i ne shvataju da u tom istom Izraelu, pogotovo na sjeveru žive ljudi koji su izrazito propalestinski.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma nije to tako jednostavno, svako pokazivanje dobročinstva Izraelcima kod običnog svijeta svugdje u Evropi izaziva gnjev običnog naroda. Jedino su dobrodošli u Srbiju i Mađarsku, gdje se svakako sve pitaju Vučić i Orban.
Pa gostovali su u Italiji i Norveškoj u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u fudbalu, igrači Italije i Norveške se javno gnušali, molili da ih UEFA suspenduje. Čelnici norveškog saveza potpisivali peticije. A oni su morali igrati, žrijeb odlučio da su u grupi sa njima.
Ovi su bacili kukavičje jaje, a Bosna naivno pristala. To što Dubravka i onog menadžera Dubaija boli **** za ono što Izrael radi, ne boli običan svijet.
@kovacic: Igraju oni koji su određeni kao domaćini, ovo je nešto drugo. Igrala bi i reprezentacija da žrijeb tako odredi.
Malo sutra bi igrala, kad su mladi igrali tolika je frka bila da su utakmicu premjestili u Mostar bez gledatelja pod kordonima specijalne policije. Meni smeta što nasjedamo na upravo ono što oni žele i dajemo im materijala da nas zovu džamahirijom i mjestom gdje nema tolerancije. Najbolje bi bilo samo izignorisati, mirni protest i pokazati da smo veći od toga.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 nov 2025, 15:32Ma nije to tako jednostavno, svako pokazivanje dobročinstva Izraelcima kod običnog svijeta svugdje u Evropi izaziva gnjev običnog naroda. Jedino su dobrodošli u Srbiju i Mađarsku, gdje se svakako sve pitaju Vučić i Orban.
Pa gostovali su u Italiji i Norveškoj u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u fudbalu, igrači Italije i Norveške se javno gnušali, molili da ih UEFA suspenduje. Čelnici norveškog saveza potpisivali peticije. A oni su morali igrati, žrijeb odlučio da su u grupi sa njima.
Ovi su bacili kukavičje jaje, a Bosna naivno pristala. To što Dubravka i onog menadžera Dubaija boli **** za ono što Izrael radi, ne boli običan svijet.
@kovacic: Igraju oni koji su određeni kao domaćini, ovo je nešto drugo. Igrala bi i reprezentacija da žrijeb tako odredi.
Zadnja izmjena: kovacic, dana/u 05 nov 2025, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Vidi, rješenje je jednostavno, prestanu vršiti genocid, mada možda i nisam u pravu, sada je već kasno nakon što su pobili skoro 100 hiljada ljudi.kovacic je napisao/la: ↑05 nov 2025, 15:28
Jedino je Valencia ove sezone igrala iza zatvorenih vrata u Euroligi i ja mislim Gran Canaria u svom takmičenju, Turci su otkazali zbog sigurnosnog rizika, svi ostali najnormalnije igraju sa njima i igrali su prethodne dvije sezone.
Sasvim je okej napraviti proteste ispred dvorane, ali svakodnevna medijska kampanja i huškanje ljudi nije, pa i ovo gdje su ljudi šaljivo rekli da neće da objave boje bh. zastave jer su identične bojama Maccabija. Mediji ti odmah pišu "provokacija" i slično za jeftine klikove.
Naši ljudi misle da tako sebe promovišu kao sredinu gdje oni nisu dobrodošli, ali ne vjerujem da bi bilo ko od njih bio sretan da ih zbog nekog poteza naše vlade neko s prezirom pogleda u svijetu. Sjetimo se incidenta sa Arapima iz Izraela u hotelu Hills, nivo agresivnosti i mržnje na sam pomen Izraela ljudima pomuti um i ne shvataju da u tom istom Izraelu, pogotovo na sjeveru žive ljudi koji su izrazito propalestinski.
I da, s njima su problemi gdje god se pojave. I da, ne želimo ovu utakmicu ovdje, debilni Dubai je mogao dovesti Real Madrid npr, a ne djecoubice koje ne volimo i zdravo.
I džaba trošite tastaturu na relativizaciju, u stvarnom svijetu Izrael više nema nikakav pull osim onog geopolitičkog.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Čekaj, džamahirija (u prevodu praktično republika) smo jer ne želimo da Izrael gostuje u našoj zemlji, niti Izrael niti bilo koji njegov isprdak?
Tebe ne zanima što oni provode genocid, mene zanima. Zašto si ti u pravu, a ja nisam?
Tebe ne zanima što oni provode genocid, mene zanima. Zašto si ti u pravu, a ja nisam?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.