FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Jako nesmotren potez Diaza, ali ovo nije vidilo crvenog. Smecari.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Da nije dobio crveni zabio bi hettrik. Ovako propušta i Arsenal :/
Kad je glup, zaslužen crveni.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nek su oni dobili kao nas Dzamal
Steta za Diaza crveni karton nije bio ali eto da je obrnuto bilo bio bi samo zuti
Steta za Diaza crveni karton nije bio ali eto da je obrnuto bilo bio bi samo zuti
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Ono po meni nije crveni karton, ali eto, utakmica sada ide u drugom smjeru. Mogli smo vidjeti u prvom poluvremenu da nismo loše posloženih, igramo sa više samopouzdanja, iako smo protivniku prepustili posjed lopte.
U drugom poluvremenu sve pada u vodu, igra se potpuno okreće u narednih 45 minuta. Parisu jako malo fali da dođu u priliku, mada nam je odbrana bila fenomenalna.
Nadam se da ćemo izdržati i odnijeti novu pobjedu
U drugom poluvremenu sve pada u vodu, igra se potpuno okreće u narednih 45 minuta. Parisu jako malo fali da dođu u priliku, mada nam je odbrana bila fenomenalna.
Nadam se da ćemo izdržati i odnijeti novu pobjedu
Fuj sudija, nije ovo vidjelo crvenog. 3 minute se ništs gledalo i onda kad se ispostavilo da se Hakimi ozlijedio oni gledaju var. Onda kad god se netko ozlijedi nek crveni daju.
Bacena sjena na odlicno prvo poluvrijeme gdje smo nadigrsli Parizane u svim segmentima igre, i realno mogli jos koji gol dati.
Bacena sjena na odlicno prvo poluvrijeme gdje smo nadigrsli Parizane u svim segmentima igre, i realno mogli jos koji gol dati.
Čovjek je na lijevu nogu Hakimija makazice napravio, to se ne radi. Šteta zbog gluposti, ovako smo ih pojeli za poluvrijeme. Valja izdržat sad opsadu gola.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ma spasio ih sudija petarde
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mašinerija.
Šteta zbog crvenog jer je sad svašta moguće ali svejedno šta god bude na kraju jer je ova ekipa zaista sjajna.
Šteta zbog crvenog jer je sad svašta moguće ali svejedno šta god bude na kraju jer je ova ekipa zaista sjajna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nakon teške povrede, crveni ipak zaslužen sa leđa lopta nije bila blizu. Ovako je trebalo reagovati za Donarumu ljetos.
Sa igračem manje još jedna dobra prilika za Kanea.
Diaz kad ima loptu vrti sakrije je, jako moćan tehničar i borac.
Upa, Tah, Laimer i Stanišić su defanzivne zvijeri. Kakao su samo Upa i Laimer zaustavljali nezaustavljivog Barcolu na brisanom prostoru, ostali napadači njihovi nisu mogli ni metra pomaknuti, Barcola im najopasniji.
Kod nas svi odlični po običaju, a utakmica inače fantastična i nevjerovatna, ovo da gledaš reprizu nije dosadno, kakav intenzitet i potezi kako ofanzivno tako i defanzivno. Presing na obje strane, treba dozirati snagu, sačuvati nešto za kraja, igrač manje ipak, ne treba srljati, dosta nama 2 gola, na postavljenu odbranu Paris manje šanse ima, najopasniji su u tranziciji kad Barcola krene.
Sa igračem manje još jedna dobra prilika za Kanea.
Diaz kad ima loptu vrti sakrije je, jako moćan tehničar i borac.
Upa, Tah, Laimer i Stanišić su defanzivne zvijeri. Kakao su samo Upa i Laimer zaustavljali nezaustavljivog Barcolu na brisanom prostoru, ostali napadači njihovi nisu mogli ni metra pomaknuti, Barcola im najopasniji.
Kod nas svi odlični po običaju, a utakmica inače fantastična i nevjerovatna, ovo da gledaš reprizu nije dosadno, kakav intenzitet i potezi kako ofanzivno tako i defanzivno. Presing na obje strane, treba dozirati snagu, sačuvati nešto za kraja, igrač manje ipak, ne treba srljati, dosta nama 2 gola, na postavljenu odbranu Paris manje šanse ima, najopasniji su u tranziciji kad Barcola krene.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Nadam se da nije strasna ozljeda za Hakimija iako nije dobro izgledalo. Zelim mu brz oporavak!
Crveni ili ne, ono sto mene smeta je da Donaruma doslovno unisti Musialu i niti zuti, niti crveni, niti penal, nista.
Ovdje se odma daje crveni karton zbog tezine ozljede koja je nastala. Ok, razumijem sve ali zasto onda dvostruki kriteriji i opet na stetu Bayerna?
Steta za Diaza, strasna partija i kakva je to razlika naspram Sanea, dan i noc.
Crveni ili ne, ono sto mene smeta je da Donaruma doslovno unisti Musialu i niti zuti, niti crveni, niti penal, nista.
Ovdje se odma daje crveni karton zbog tezine ozljede koja je nastala. Ok, razumijem sve ali zasto onda dvostruki kriteriji i opet na stetu Bayerna?
Steta za Diaza, strasna partija i kakva je to razlika naspram Sanea, dan i noc.
Kane ne pruža ono što može. Nadam se boljem izdanju u nastavku.
Sa Diazom ćemo uvijek imati ovakvih stvari. Vruća glava, veliki borac i znalac. Šteta...odluka diskutabilna sa Varom nakon 3 minute.
Evo Bischofa, umjesto Gnabryja koji je bio stalna prijetnja za gol.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
Bundesliga
- Kontakt:
Uf koje gofno od sudije i koliko im navlaci. Zute daje ko bombone, a njima nista. Ono Fabianovo sprječavanje kontre je skolski primjer zutog.
I am not yet born; O hear me.
Nisam znao da znamo igrat i Mikela Artetu
Svašta ćeš ti naučiti uz Kompu 
Joj laimera, pljunuti Hasan
Joj laimera, pljunuti Hasan
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Glupa taktika PSG-a da idu na šuteve s distance kada je na golu GOAT
To je to. Sad smo zreli i za izgubit.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.