Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
kako je odvratan žgoljavi anemičar huijsen, dao Bog da mu Trentov brat mater **** njemu na očima
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
E jebote.
Najboljih 45 minuta unazad pola godine i ovako završi
Najboljih 45 minuta unazad pola godine i ovako završi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovaj Nutela svaku drugu utakmicu protiv nad najbolji igrac reala. I jednom se dasi da pogrijesi i Alison mu uzvrati istom mjerom
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Macca opet onaj stari, poluvrijeme odlicno
Robertson odlican
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Jbg sa druge strane je Real koji nam nikad ne lezi.Sve u svemu nije ovo lose.Krilo i Guehi u januaru se moraju dovest ako zelimo bit u konkurenciji za trofeje.Diaz izgleda bas fali ovom timu jos je i u zuvotnoj formi trenutno
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Rijetko gledam Real, ali kad ih gledam uvijek me podsjete koliko su odvratni. Vinicius prednjači a za njim i ostali.
Ovo je druga dimenzija u odnosu na ono sto smo gledali prije Ville. Nek nastavi ovako kao prosle sezone i ne izmislja toplu vodu pa se mozemo nadat da prikljucak u ligi drzimo na nekoj pristojnoj razlici.
Srce, čast i ponos!
Svaka čast Diazu za trenutnu formu, ali gledali smo ga u Liverpoolu prošle sezone. Jednostavno mu je legao i Bayern i liga i tjt. Ja sam jedan od rijetkih koji ga nije tjerao iz kluba prošle sezone, ali realno je znao odigrati dosta utakmica ispod nivoa. Bukvalno bljesne pa stane, takva mu je karijera bila kod nas.LiverpoolREDS je napisao/la: ↑04 nov 2025, 21:52Jbg sa druge strane je Real koji nam nikad ne lezi.Sve u svemu nije ovo lose.Krilo i Guehi u januaru se moraju dovest ako zelimo bit u konkurenciji za trofeje.Diaz izgleda bas fali ovom timu jos je i u zuvotnoj formi trenutno
pa **** te ba grob više ****
Jel' moguće u pm
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Je*o mu pas mater.
- JayCatwright
- Kontakt:
Jbo te Kurtoa i hljeb
i mi onda kariusa pošaljemo u finale lp **** sve svoje nenormalno i onaj klopp
Bolje brani veceras nego u finalu. Nerealno.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kad ovako odigraju halal im i poraz
- JayCatwright
- Kontakt:
Slot OUT

Bgm samo ga Gomez može včrs zabiti kurtnjcu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.