FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Kako ocjenjujete Kompanyja

1) odličan
6
60%
2) prosječan
4
40%
3) loš
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 10

armando
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la armando » 04 nov 2025, 23:09

Velika i zaslužena pobjeda.
Učinak u prvom poluvremenu je mogao biti rezultatski izrazitiji, jer smo ih imali potpuno u šaci.
Nastavak je bio taktiziranje sa igračem manje, ali obzirom o kakvom se igraču radilo pogotovo u današnjoj utakmici, to je bilo bez igrača i po :mrgreen:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 nov 2025, 23:10

Bundesliga je napisao/la:
04 nov 2025, 23:07
Najslađa pobjeda do sad. Ovaj PSG je toliko odvratna ekipa da je to za ne povjerovati. U rangu sa nekadašnjim Atleticom i Sevillom jedno vrijeme.
ma meni ne mogu ni prici atletiku, ja bih sve dao da nikad ne odigramo s njima ni minute vise
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 04 nov 2025, 23:10

armando je napisao/la:
04 nov 2025, 23:06
To smo propustili, nabijem i tebe tako negativnog
Naravno jer su navijačke naočale navučene pa se vidi samo jedna strana, da je nedaj bože umjesto Diaza bio plavac ne bi se vikalo da je samo žuti nego bi se tražila krv...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 04 nov 2025, 23:11

Bundesliga je napisao/la:
04 nov 2025, 23:07
Najslađa pobjeda do sad. Ovaj PSG je toliko odvratna ekipa da je to za ne povjerovati. U rangu sa nekadašnjim Atleticom i Sevillom jedno vrijeme.
Dobri su, al' kontaminirani su tipičnim španskim ciganlukom na čelu sa onim ljigavcem na klupi.

Lik je odvratniji od Muharema Bazdulja, jbt.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 04 nov 2025, 23:15

Kritikovao sam ga krajem prošle sezone, ali volio bih da Manu nađe mjesto i ode još na svjetsko prvenstvo u SAD, zaslužio je to.

Utakmicu smo priveli kraju bez Olisea, Kanea, Gnabryja, Diaza također. Ima ova ekipa dosta potencijala da bude još bolja u budućnosti

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 04 nov 2025, 23:18

Ali kako se Markinjos hrvao i zadržavao Kanea i vidno se uočilo zadovoljstvo kako prljavštinom možeš zaustaviti protivnika i onda mu se Diaz prikrade i ukrade loptu gdje zabi onaj drugi gol :D

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 nov 2025, 23:20

I da smo čitavih 90 minuta igrali 11v 11, ovu utakmicu je bilo nemoguće dobiti bez Diaza.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 04 nov 2025, 23:21

U drugom ste opasno visili ali ipak zaslužena pobjeda. Neuer igrač utakmice.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 04 nov 2025, 23:28

Visili ne visili, oni nisu stvarali velike šanse i većinom su bili onemogućeni.
Tako se namjestilo, da nije bilo isključenja vjerujem da bi moglo doći do ubjedljive pobjede, da ne kažem poniženja prvaka Evrope.
Obzirom da napadački potencijal nije bio na nivou i silom prilika nakon isključenja treba biti zadovoljan kako se tim izborio za pobjedu.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 04 nov 2025, 23:29

Odavno slađe pobjede nije bilo. Bravo za igrace i trenera, cak i ona proslava na kraju utakmice pokazuje da se stvorio pravi tim i da je atmosfera i vise nego pozitivna. Steta je samo po meni apsolutno nezasluzenog crvenog Diazu koji se eto danas pokazao kao pravi clutch igrac, to je ono sto nam i treba.

Drugo poluvrijeme se nista drugo nije ni moglo ocekivati osim bunkera. U svakom slučaju zaslužena pobjeda i mamma mia 16/16.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 nov 2025, 23:34

slika

:cool:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 nov 2025, 23:41

Bravo ekipa, zaista čestitke na veoma teškoj ali zasluženo izvojevanoj pobjedi.
Kao sto bi Kimmich rekao, svi za jednog, jedan za sve.

Na osnovu prvog poluvremena je djelovalo da PSG do sutra ne bi postigao gol da je ostao jednak broj igrača.
Postavlja se pitanje koliko je crveni zaslužen ali je to već iza nas i treba ići naprijed te pripremati se bez Diaza za Arsenal iako se nadam da će se žaliti na ovaj crveni.

Odbranu bi trebali zaista pohvaliti. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 nov 2025, 23:56

Bayern redovno najbolja ekipa na svijetu u prvom dijelu sezone😃

Idemo dalje, bravo.

Diaz fali vs Trust the process, sad ce se momci nalozit da dobiju najbolju ekipu na svijetu.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 04 nov 2025, 23:58

Opasno se ovo ponavlja, ne znam šta bi trebalo. Možda češće gubiti na jesen da bi neki vjerovali u bolje proljeće :urnebes:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 05 nov 2025, 00:07

Bayo je napisao/la:
04 nov 2025, 23:10
armando je napisao/la:
04 nov 2025, 23:06
To smo propustili, nabijem i tebe tako negativnog
Naravno jer su navijačke naočale navučene pa se vidi samo jedna strana, da je nedaj bože umjesto Diaza bio plavac ne bi se vikalo da je samo žuti nego bi se tražila krv...
Evo krećem od toga da si stariji i ozbiljniji, ne po upisima nego po avataru.

Zašto uvijek kritički sve gledaš i kad sve ide kao po loju?
Ne voliš upravu - okej.
Ne voliš trenera - okej.
Ne voliš većinu igrača - okej.
Pokušaj barem svojim upisima obilježiti trenutnu situaciju. Ja to od tebe ne vidim.
Ali vidim da tražiš crveni karton za Bayernovog igrača ili ti kao nešto opravdano kažnjen.
Nemoj me yebati.....bayo

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 05 nov 2025, 00:14

Nije ovo klasicno redanje pobjeda u grupama sto Bayern uvijek radi, obicno to bude na misice, bez neke pretjerano dominantne igre. Ovo sada je drugacije, Bayern igra fantasticno.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 05 nov 2025, 00:33

Prvo poluvrijeme - sadašnji Bayern, Bayern ovog doba, moderni, dominantno. S tim da i tu je bilo interesantno vidjeti, protivnik ima posjed, mi krademo lopte zabijamo. Pravovremeno pritišćemo, vrebamo i apsolutna odlučnost u duelima. Ali tu se već pokazalo kako ne mora biti uvijek sve na posjed.

Drugo poluvrijeme - neka vrsta Hitzfeldizma :D , ovo me podsjetilo na neka stara vremena prelaza dva stoljeća i kada je s Hitzfeldom osvojena LP, zabiješ pravovremene golove i onda tako pobijediš Reala i ManU-a sa 1:0 na njihovom stadionu (tada npr 2001.). S tim što večeras s igračem manje, onako se dobro nazad sortirati, igrati dobru odbranu i bukvalno skoro odbranu, to vjerovatno na ovakav način i nismo vidjeli 20-tak godina.
Dobro je što ova ekipa može igrati raznovrsno, što se opet ko nekad dosta prije zna posložiti nazad i odigrati na kontre, što zna u posjedu biti dominantna, a isto tako balansirati posjed i prepuštat ga protivniku po potrebi.
Može se reći da na momente Kompany ima svašta nešto u svojoj igri od svojih uspješnih prethodnika, ali da je dobro to sve smiksao i da je ekipa spremna i na nepredviđene događaje tj neke šokove tokom utakmice, kao što je večeras bio crveni karton.
A one krađe lopti, golovi, zbog onog je Diaz tu. Malo je prenaglio kod faula i dobio je crveni, kod kojeg se nekad i progleda, ali nije ga nezasluženo dobio. Ipak bespotrebno se on kritikuje za promašene šanse, to je skoro i nebitno, jer on toliko prilika stvara i ove njegove krađe lopti, stalno vrebanje i nevjerovatno zalaganje su izuzetno korisni.
Odbrana je fantastična bila, jako puno toga dobrog odradili i Taha i Upa. Neuer izuzetno dobar, cijela ekipa sjajna. Koliko je Kane lopti iznosio i koliko se borio. Ma nijednom se igraču ne može naći zamjerka.
Velika pobjeda i opšte se ne plašim Arsenala (pretprošle su se sezone neki ovde od njih sasrali pa smo vidjeli kako je bilo). Možda su sada stabilniji nego ranije, ali ipak oni nama leže. Još mi imamo nevjerovatan zalet.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 05 nov 2025, 00:39

armando je napisao/la:
05 nov 2025, 00:07
Zašto uvijek kritički sve gledaš i kad sve ide kao po loju?
Kritički je ako kažeš da je start u kojem je liku vjerojatno potrgana noga glup i neoprezan i čisti crveni ili da nije samo Laimer nagažen nego i prije toga njihov i gle čuda, oba gaženja su prošla nekažnjeno, čak plavci teatralci nisu dobili ni prekršaj :hmmmmm:
armando je napisao/la:
Ne voliš upravu - okej.
Nije da ih volim ili ne, imaju svoju dio krivice za prošle sezone kao što će imati i zasluge za ovu ako se nastavi ova igra i rezultati...
armando je napisao/la:
Ne voliš trenera - okej.
Niti ga volim niti ne, prošle je igrao na sigurno i znamo kako je to završilo, sad se popravio i u drugom dijelu sezone će se najbolje vidjeti hoće li nastaviti ovaj pozitivan trend ili će se vratiti na sigurno...
armando je napisao/la:
Ne voliš većinu igrača - okej.
Samo njih par kao što volim njih par, ostali su tu negdje, kako ne voliti Seju i njegove čarape :stop:
armando je napisao/la:
Pokušaj barem svojim upisima obilježiti trenutnu situaciju. Ja to od tebe ne vidim.
Hoćeš pozitivu:

Diaz i više nego opravdava lovu koja je dana i za Sanea je lično Pele.
Tah također veliki napredak u obrani.
Bilo je lijepo vidjeti kako se izmjenuju skoro svi igrači u presingu, nije da su stalno jedni te isti trčali...
Konačno su napudrali Parižane, šteta za crveni da nije i drugo poluvrijeme bilo ravnopravno i nasavak borbe...

Jesi spreman za negativnosti?
armando je napisao/la:
Ali vidim da tražiš crveni karton za Bayernovog igrača ili ti kao nešto opravdano kažnjen.
Hakimi u istom startu ozlijeđuje Diaza, ti bi rekao ma to je za žuti?

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 05 nov 2025, 00:48

Samo ću ovo reći....nisam rekao A kada je Donaruma polomio Musialu ( nije me sramota reći da sam suzu pustio) niti krivio golmana PSG.
Ti si čini mi se bogarao i tražio kartone i penale. No, nebitno to sad. Nije to ni poenta moje kritike upućene tebi i tvom pisanju.
O ostatku drugi put. Laku noć.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 05 nov 2025, 00:52

Naravno da sam tražio jer je ono bio start za par utakmica hlađenja i da je on bio na mjestu Hakimija večeras, ja bi se iskreno veselio ali bi i dalje rekao da je to crveni karton.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.