Tako je kako je, to je kod nas najveci problem. Da smo dobro odigrali svi bi se digli na sudjenje, ali posto smo slabo odigrali nema veze sto nas je zakinuo..zeljovac21 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 15:13Sta se sad vadimo na sudjenje, korektno odradili ljudi posao, puno je vecih lakrdija bilo na grbavici pa smo sutili. To sto se mi patimo s loptom je veci problem. Guraju se upitni holandjani djeca nam griju klupu
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Treba zahvalnicu poslati Peljti smradu jer je izmislio penal u petoj minuti i jeer nije dao crveni Haskicu par minuta poslije.
A drugi smo zasluzili **** to sto Lagumdzija kad igra rukom prekine se, a to Laus smije jbg.
**** ja vas objektivne i nabijem vas.
Bas je isto utakmicu na 0:0 ili 0:1 igrati
A drugi smo zasluzili **** to sto Lagumdzija kad igra rukom prekine se, a to Laus smije jbg.
**** ja vas objektivne i nabijem vas.
Bas je isto utakmicu na 0:0 ili 0:1 igrati
Zbog jednog covjeka svi nas mrze i pljuju
Odlucio sam napustiti forumu, ali morao sam uci jos ovo da napisem
Gdje god udjem, sve isto
S kim god progovorim opet isto
Dva tri dana citam i slusam pljuvanje prema nasem zelji i nasim manijacima
Drugi put se desava sramota koja ce se pamtiti
Djilda se u grobu okrece, dva puta jedan isti covjek je bacio ljage koje ce se tesko moci isprati
Boli me ****, nek me ubiju i ukopaju
Postovao ga sam ga, jer je uvijek bio korektan prema raji
Medjutim za sve ima granica
Amidza sam si svojim postupcima izgubio postovanje, a imao si ga itekako
Ko ima casti zavrsit ce sve odnose, ko nema neka se zapita, jer doce sigurno vrijeme, kad ce nam grupa biti u opasnosti zbog njegovih radnji
Ovo je preslo sve moguce mjere
Sutra kad zafali para i dodje neka kriza prodace i grupu i klub i sve sto se moze prodati
Izabrao sam stranu, a ta strana je domovina Bosna i Hercegovina
Ta strana je moj Zeljeznicar, moja Grbavica, moji Manijaci
Za tu stranu moji rahmetli rodjaci djile i zike su dali zivot
Oni su bili istinski Zeljovci i patriote ove drzave
Hvala i amidzi za sve sto je uradio dobro za raju, ali ovo je previrsilo sve mjere
Ne mrzim ga, zelim mu sve najbolje, ali ne treba nam takav covjek
Dok je on tu, ne treba vam ni nodi, a sigurno ce mnogi napraviti distancu
Ovo pisem kao navijac, patriota
Nisam neko ko ima glas u grupi i ne pisem u ime grupe, ali cu ponoviti slogan
“Grupa iznad svakog pojedinca”
Nije mjesto za pisati, ali ne vjerujem nikom i moram ovako
To bi bilo to od nodija i foruma
Gdje god udjem, sve isto
Djilda se u grobu okrece, dva puta jedan isti covjek je bacio ljage koje ce se tesko moci isprati
Ko ima casti zavrsit ce sve odnose, ko nema neka se zapita, jer doce sigurno vrijeme, kad ce nam grupa biti u opasnosti zbog njegovih radnji
Sutra kad zafali para i dodje neka kriza prodace i grupu i klub i sve sto se moze prodati
Hvala i amidzi za sve sto je uradio dobro za raju, ali ovo je previrsilo sve mjere
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
showaphotography
- Kontakt:
Moj vlog protiv Veleža
Nemoj nodi ici, kad su novi kodeksi u grupi. To si uradio jer ne mozes vise u trenerci na jug, znam 100%
- avalPacidoroP
- Kontakt:
U Mostaru da se ja pitam
----------Vedo-----------
Odinaka-Suki-Karamarko-Alic
--------Erick--Milosevic---------
Vini--------Sabic----------Cveta
-----------Bolja-------------
Ako ne bude islo sa klupe ubaciti Hamzu i Pejica da dobijemo na visini, plus malog Gojaka, i lagumdziju po potrebi
Ako ne bude islo sa klupe ubaciti Hamzu i Pejica da dobijemo na visini, plus malog Gojaka, i lagumdziju po potrebi
Jeste vi malo skuzili da Cveta od kako onaj go uvali kad je predriblo sve i zahvalio ga konstantno hoce isto da ponovi i onda se zabije u igraca ili zijani loptu.Jednom uspjelo i mani se vise toga nego je dodaj Cvetko.Erik jedini pokaži damu protiv pijace ostali ko kakva mlada pred svekrvom.
Jeste vi malo skuzili da Cveta od kako onaj go uvali kad je predriblo sve i zahvalio ga konstantno hoce isto da ponovi i onda se zabije u igraca ili zijani loptu.Jednom uspjelo i mani se vise toga nego je dodaj Cvetko.Erik jedini pokaži damu protiv pijace ostali ko kakva mlada pred svekrvom.
Izvinjavam se sto sam poslo 2 puta.Necu vise Remzinog mi mladeza na desnom guzu.
Hvala Allahu, uvijek mi je drago kad dan zapocne kako treba.NoDi80 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 19:46Zbog jednog covjeka svi nas mrze i pljuju
Gdje god udjem, sve isto
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ni u snu nisam pomislio da ću ovo napisati, ali, Šuki je za Sedorfa Maldini.avalPacidoroP je napisao/la: ↑04 nov 2025, 22:34U Mostaru da se ja pitam
MA HAJTE MOLIM VAS
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Meni bi Osmanovic umjesto SeedorfaAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑05 nov 2025, 08:37Ni u snu nisam pomislio da ću ovo napisati, ali, Šuki je za Sedorfa Maldini.avalPacidoroP je napisao/la: ↑04 nov 2025, 22:34U Mostaru da se ja pitam
E da se mene pita umjesto Sukija ide Osmanović a umjesto Sabica ide Gojak.. ali onda ne ide ova formacija nego 4-5-1.avalPacidoroP je napisao/la: ↑04 nov 2025, 22:34U Mostaru da se ja pitam
Takodjer mislim da u Mostaru ne možeš igrati sa lažnom devetkom nego sa Jaganjcem gore. Mi na postavljenu igru protivnika kao sto je Velež igrao ne možemo igrati sa Vinijem već sa Boljom. A u Mostaru treba igrati Vini, jer Zrinjski je ekipa koja ima posjed i mi smo ti koji trebamo igrati u blokovima te brzim krilima a to Bolja nije..
- StrikeWarzone
- Kontakt:
E kad vidim da bi neko stavio dva ljevaka stopera, ne bude mi dobro...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Po meni je ključ desno krilo kojeg nemamo već dvije godine a nešto eksperimentišemo s 4 lijeva.1921boy je napisao/la: ↑04 nov 2025, 12:56Neka sira slika je sad jasna.Treba nam lijevi bek jaci od Obradova,fali nam najmanje jedan veznjak ranga Denija,ponavljam najmanje jedan i dva spica al rasna strijelca sa nekom statistikom iza sebe.
Rijesit se Koningsa,Obradova,Krpica,Radovca,Rakica,vidit sta se moze uradit do zime sa Gojakom,Troupeom,Sabicem i Pejicem.
Ostalo se slažem.
Konings
Troupee
Seedorf su 3 totalne fule i takve igrače smo mogli naći i u Posušju.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Nemaju oni blage veze ko igra d kojom nogom. To samo lupa da napise bilo sta. Nema veze sto to ne moze.StrikeWarzone je napisao/la: ↑05 nov 2025, 09:29E kad vidim da bi neko stavio dva ljevaka stopera, ne bude mi dobro...
Upravu je neko za krilo desno..nemamo ga godinama. Treba nam neki lijevak ala Zakaric, Hrelja i tako taj tip igraca koji moze napraviti razliku driblingom i ulaziti unutra na šut, a ne nabiti loptu uz liniji i trčati.
StrikeWarzone je napisao/la: ↑05 nov 2025, 09:31Po meni je ključ desno krilo kojeg nemamo već dvije godine a nešto eksperimentišemo s 4 lijeva.1921boy je napisao/la: ↑04 nov 2025, 12:56Neka sira slika je sad jasna.Treba nam lijevi bek jaci od Obradova,fali nam najmanje jedan veznjak ranga Denija,ponavljam najmanje jedan i dva spica al rasna strijelca sa nekom statistikom iza sebe.
Rijesit se Koningsa,Obradova,Krpica,Radovca,Rakica,vidit sta se moze uradit do zime sa Gojakom,Troupeom,Sabicem i Pejicem.
Ostalo se slažem.
Konings
Troupee
Seedorf su 3 totalne fule i takve igrače smo mogli naći i u Posušju.
Loše selektirana ekipa, igrači dovođeni samo da imamo na broju, doveli igrače pa ih šaljemo na posudbu. Na to se nadoveže sukob sa Radovcem i Krpićem, povreda Šošića i imao problem. Desno krilo nemamo, centarfora i pored tri igrača koji igraju tu poziciju nemamo, lijevih krila imamo viška, zamjene za Alića nemamo. Forsiramo Holanđane iako se vidi da nisu kvalitet koji će napraviti razliku i po meni samo su bačene pare za njih. Izgurati i dati podršku do polusezone, tada će se morati napraviti dobar remont ekipe ako mislimo da osiguramo izlazak u Evropu slijedeće godine.
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
Moje neko mišljenje...
Sljedeci koraci jer ovih 5 kola sad koja nam dolaze su....paklena. vrlo lako može zavrsit sa 3-4 boda iz tog ciklusa sto bi ja mislim Adzemu bio kraj. Probali smo ove kombinacije za tranzicijom negdje prodje negdje ne. Mislim da Adzem mora dati sansu Freemanu, vratit Ibraheema,dat sansu Gojakuu roster ubacit momke koji ce gorit da se dokazu i sam način napada,svi su nas vise skontali sa centarsutevima na 16 pogotovo Velezu neces zabit go sa onakvim CB nismo uspjeli Rudaru koji je sve ukupno duplo niza ekipa od nas..... Jagi je super al ne može on iznijeti teret Zeljinog napada. Ostavit ga za zadnjih 20-30min. Lagumdžija na dmf pokusat sa laznom devetkom koja se spušta dole i kroz brzu pas igru izigravati. Tehnički smo sposobna ekipa,imamo prebrza krila koja treba izigravati kroz pas igru i taktički im stvarati Open space i omogućavati sanse 1 na 1. Dole se drzat kompaktno. Karamarko ko vodja odbrane, pokusat ga uigrat sa Selmanovićem koji ima perfektne duge lopte iz svog kaznenog,obojica visoki mogu i trcat. Bekove jedan definitivno rezervisan za Alica drugi bek djecu forsirat....mislim da bi raja lakse podnijela inlose rezultate u narednih 5 kola al da se promjeni to se forsira nesto sto vise ne prolazi a i kod Stranaca se vidi manjak borbrenosti odgovornosti i zelje sto mislm da se mora sankcionisat.Ne mozes odigrat tekme protiv Zrinje Sarajeva Borca super top a da u ostalim tekmama isti poklanjaju pasove konstatnto,te prave prilike. Sudije nas jesu uništile al moramo gledati samo sebe i u svoju avliju jer moze i mora puno bolje i od strane Adzema i od ekipe. Puna podrška za Sefa, nadam se da cemo se sabrati i da ce mladji momci pokazati zašto su tu.
Sljedeci koraci jer ovih 5 kola sad koja nam dolaze su....paklena. vrlo lako može zavrsit sa 3-4 boda iz tog ciklusa sto bi ja mislim Adzemu bio kraj. Probali smo ove kombinacije za tranzicijom negdje prodje negdje ne. Mislim da Adzem mora dati sansu Freemanu, vratit Ibraheema,dat sansu Gojakuu roster ubacit momke koji ce gorit da se dokazu i sam način napada,svi su nas vise skontali sa centarsutevima na 16 pogotovo Velezu neces zabit go sa onakvim CB nismo uspjeli Rudaru koji je sve ukupno duplo niza ekipa od nas..... Jagi je super al ne može on iznijeti teret Zeljinog napada. Ostavit ga za zadnjih 20-30min. Lagumdžija na dmf pokusat sa laznom devetkom koja se spušta dole i kroz brzu pas igru izigravati. Tehnički smo sposobna ekipa,imamo prebrza krila koja treba izigravati kroz pas igru i taktički im stvarati Open space i omogućavati sanse 1 na 1. Dole se drzat kompaktno. Karamarko ko vodja odbrane, pokusat ga uigrat sa Selmanovićem koji ima perfektne duge lopte iz svog kaznenog,obojica visoki mogu i trcat. Bekove jedan definitivno rezervisan za Alica drugi bek djecu forsirat....mislim da bi raja lakse podnijela inlose rezultate u narednih 5 kola al da se promjeni to se forsira nesto sto vise ne prolazi a i kod Stranaca se vidi manjak borbrenosti odgovornosti i zelje sto mislm da se mora sankcionisat.Ne mozes odigrat tekme protiv Zrinje Sarajeva Borca super top a da u ostalim tekmama isti poklanjaju pasove konstatnto,te prave prilike. Sudije nas jesu uništile al moramo gledati samo sebe i u svoju avliju jer moze i mora puno bolje i od strane Adzema i od ekipe. Puna podrška za Sefa, nadam se da cemo se sabrati i da ce mladji momci pokazati zašto su tu.
-
itatabisine
- Kontakt:
Kao sto si i napisao nasa igra je "provaljena" jer imamo samo jedan stil igre a to je tranzicija. Mi kada imamo loptu u nogama samo znamo kruziti na relaciji stoperdo beka, bek vraca loptu stopeu ovaj je nabija na krilo i to je smisao igre kada imamo loptu.
Kada se branimo pitanje je koliko dugo mozemo "izdrzat" jer ako prvi primimo gol mi ga tesko zabijamo jer se uekipe spuste u niski dupli blok i mi jednostavno nemamo igraca sa lucidnoscu Stilica ili Al Jabera koji ce podvaliti loptu.
U Mostaru bi izveo sastav sa dva brza napadaca Cvetom i Vinijem, jer u toj situaciji Zrinjski ne bi smio ici duboko u nasu polovicu terena zbog straha od kontri i automatski bi se rasteretila sredina terena i odbrana.
Utakmicu bi poceo 442 sa sastavom Muftic-Odinaka Sedorf Karamarko Alic- Eric Milosevic Gojak Sabic- Vini i Cveta
Kada se branimo pitanje je koliko dugo mozemo "izdrzat" jer ako prvi primimo gol mi ga tesko zabijamo jer se uekipe spuste u niski dupli blok i mi jednostavno nemamo igraca sa lucidnoscu Stilica ili Al Jabera koji ce podvaliti loptu.
U Mostaru bi izveo sastav sa dva brza napadaca Cvetom i Vinijem, jer u toj situaciji Zrinjski ne bi smio ici duboko u nasu polovicu terena zbog straha od kontri i automatski bi se rasteretila sredina terena i odbrana.
Utakmicu bi poceo 442 sa sastavom Muftic-Odinaka Sedorf Karamarko Alic- Eric Milosevic Gojak Sabic- Vini i Cveta
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 10 gostiju.