Ja ne bih nikad, ali ima ljudi. I jos plate! Strasno.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ostaviti staru majku u starackom domu negdje u Tuzli. 
Jbg ima ljudi koji rade u inostranstvu, a dosta ljudi iz okoline nece da to radi. Sto bi covjek i pokusao pronaci nekoga, jako rijetko mozes naci osobu za to.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja bih majku vukao za sobom. Kakva tudja njega.
Takav sam.
Takav sam.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Buraz mi smo krivi.
Isključivo mi.
Cijeli život ovdje radimo , uplaćujemo porez, 70% naših zarađenih para ode državi, plaćamo različite vrste nameta kad smo privatnici , kad radimo s insotranstvom također, kad uvozimo i kad izvozimo.
Ljudi rade za 1000 km od čega ne mogu 5 dana normalno da žive i da egzistiraju da ne kažem da provode Dane kako zaslužuju poslije posla u rekreaciji i odmoru.
I onda dođe ta starost umjesto da im je taj dom ko apoteka, da mirise da je sve na vrhunskom nivou da je najbolje mjesto na svijetu da tu rade osobe koje o njima brinu kao njihova djeca, nasmijani, cisti, ljubazni jer su nažalost djeca primorana da rade vani ili slično. Joj oni nemaju tuš kabinu da se okupaju kao ljudi nakon cijelog zivota posvećenog u ovoj zemlji i njih i njihovih najbližih.
A oni kao sto vidis hop svako 15 dana 200 miliona, malo prostitucija, malo droga, malo kriminal, malo reket, tender ovdje tender ondje.
Mi smo krivi. Samo mi. Majku im **** svima odreda prije svega za ove uslove a za tragediju da Bog da im se na najmilijim vratilo.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Hoce li se probuditi nasi studenti sada, kao komsije ili ce nam opet po ko zna koji put dokazati, zasto je sarajevski univerzitet na svim listamasvjetlosnim godinama iza beogradskog i novossdskog.
Kakvi profesori, takvi studenti.
Daj nam Lugavicu jos koji kruzni. Boli te qrc sto su putevi ocajni, zgrade nisu renovirane otkad ih je Tito izgradio. Imamovic je makar izgradio jezera od kojih se makar neke pare uzmu, ti degeneriku samo gradis kruzne kao da se igras sa Lego kockicama. Pokrepali sutra i ti i SDP i gofna iz vlade.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
jurisicduska
- Kontakt:
Buraz sve su to ista ****.DamirT je napisao/la: ↑05 nov 2025, 00:39Daj nam Lugavicu jos koji kruzni. Boli te qrc sto su putevi ocajni, zgrade nisu renovirane otkad ih je Tito izgradio. Imamovic je makar izgradio jezera od kojih se makar neke pare uzmu, ti degeneriku samo gradis kruzne kao da se igras sa Lego kockicama. Pokrepali sutra i ti i SDP i gofna iz vlade.
Sve sam bliže mišljenju da su političke stranke u bih instrumenti uskog kruga ljudi i da imamo privid demokratije i izbora. U biti su to sve jedni te isti ljudi koji pogoduju jednim te istim porodicama.
Nikakve razlike crno crveno zeleno plavo, sve multimilioneri , situirani, a nama se servira priča o nekakvim razlikama u programima a mi kao o tom diskutujemo a matematika neumoljiva
3 obroka
4 člana porodice
Obrok 3 kifle i jogurt
Cijena 3 kifle i jogurta u Sarajevu 2.5 km
Dakle 4 člana * 3 obroka * 2,5 km =30 km
30 dana * 30 KM = 900 km
Plate 1000 km
Dakle ovdje da bi pojeo dnevno 3 kifle i jogurt za svaki obrok bez da dišeš ti treba ta 1000. I mi se bavimo ko je bolji ko je gori. Ista ****.
O ovom mi trebamo pricati i izaći na ulicu sirom Bosne i sve im popalit. Jedino rješenje. Pa krenut od 0.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hoće ku.rac. Piju kafe, puše nargile, vuku spid i prave orgije. Nema se kad protestovati, nisu njihovi problemi.BIHpatriota je napisao/la: ↑05 nov 2025, 00:37Hoce li se probuditi nasi studenti sada, kao komsije ili ce nam opet po ko zna koji put dokazati, zasto je sarajevski univerzitet na svim listamasvjetlosnim godinama iza beogradskog i novossdskog.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
a
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 05 nov 2025, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ko mi?jurisicduska je napisao/la: ↑05 nov 2025, 00:37Buraz mi smo krivi.
Isključivo mi.
Cijeli život ovdje radimo , uplaćujemo porez, 70% naših zarađenih para ode državi, plaćamo različite vrste nameta kad smo privatnici , kad radimo s insotranstvom također, kad uvozimo i kad izvozimo.
Ljudi rade za 1000 km od čega ne mogu 5 dana normalno da žive i da egzistiraju da ne kažem da provode Dane kako zaslužuju poslije posla u rekreaciji i odmoru.
I onda dođe ta starost umjesto da im je taj dom ko apoteka, da mirise da je sve na vrhunskom nivou da je najbolje mjesto na svijetu da tu rade osobe koje o njima brinu kao njihova djeca, nasmijani, cisti, ljubazni jer su nažalost djeca primorana da rade vani ili slično. Joj oni nemaju tuš kabinu da se okupaju kao ljudi nakon cijelog zivota posvećenog u ovoj zemlji i njih i njihovih najbližih.
A oni kao sto vidis hop svako 15 dana 200 miliona, malo prostitucija, malo droga, malo kriminal, malo reket, tender ovdje tender ondje.
Mi smo krivi. Samo mi. Majku im **** svima odreda prije svega za ove uslove a za tragediju da Bog da im se na najmilijim vratilo.
Nase instutucije (koje placamo) ne rade svoj posao
Iskreno. Puca mi ****.
Shvati da TI placas tu istu policiju! jooj!
Kad skontas da oni zive od nasih poreza. ****
- napoleon72
- Kontakt:
Ma sto bi se budili, radi par penzionera? Ili djevojcica natjeranih na prostituciju? De ba, nadji pravi razlog. Pa i poplave, sta, Bozja sila. Vidjet ces ti kume kad Merlin ili Hanka presele koliko nas Bosanaca ima i kako se ulice preplave! Il kad bude 762. skup za Palestinu. Ovo kod nas ti je nebitno, ne vrijedi u guzvu upadat radi toga.BIHpatriota je napisao/la: ↑05 nov 2025, 00:37Hoce li se probuditi nasi studenti sada, kao komsije ili ce nam opet po ko zna koji put dokazati, zasto je sarajevski univerzitet na svim listamasvjetlosnim godinama iza beogradskog i novossdskog.
Gadi mi se ovaj narod i ova drzava. Mi ni 23% ne zasluzujemo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- akisarajevo92
- Kontakt:
otkud nepokretne osobe na najvisem spratu
Don't believe the hype.
Moze jedna protestna setnja za palestinu molim vas? Kakav glup narod u piccku materinu.
1946-1987
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- napoleon72
- Kontakt:
Sad ce Halidu cetresnica, izaci ce 100k na ulice da obiljezi to
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Za ovo je kriv Grad Tuzla, samim tim treba i nagazit na gradonačelnika i njegovu upravu dok svi ne dadnu ostavke!
- feniksptica
- Kontakt:
Uzeli smo NY. On nam je vazniji od 10 drugih gradova u AmeriKi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.