Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Lupas iskreno previse i olako dajes komentare talve vrste.Ajlah je napisao/la: ↑05 nov 2025, 12:23Od svih njih ispade da je jedini nodi normalan.Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 nov 2025, 10:58Tek sam sada upratio da nas je napustio najveći forumski ultras
Nodi nedostajat će tvoje priče o U-13 U-15 i U-17 jangerimaNoDi80 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 19:46Zbog jednog covjeka svi nas mrze i pljuju
Odlucio sam napustiti forumu, ali morao sam uci jos ovo da napisem
Gdje god udjem, sve isto
S kim god progovorim opet isto
Dva tri dana citam i slusam pljuvanje prema nasem zelji i nasim manijacima
Drugi put se desava sramota koja ce se pamtiti
Djilda se u grobu okrece, dva puta jedan isti covjek je bacio ljage koje ce se tesko moci isprati
Boli me ****, nek me ubiju i ukopaju
Postovao ga sam ga, jer je uvijek bio korektan prema raji
Medjutim za sve ima granica
Amidza sam si svojim postupcima izgubio postovanje, a imao si ga itekako
Ko ima casti zavrsit ce sve odnose, ko nema neka se zapita, jer doce sigurno vrijeme, kad ce nam grupa biti u opasnosti zbog njegovih radnji
Ovo je preslo sve moguce mjere
Sutra kad zafali para i dodje neka kriza prodace i grupu i klub i sve sto se moze prodati
Izabrao sam stranu, a ta strana je domovina Bosna i Hercegovina
Ta strana je moj Zeljeznicar, moja Grbavica, moji Manijaci
Za tu stranu moji rahmetli rodjaci djile i zike su dali zivot
Oni su bili istinski Zeljovci i patriote ove drzave
Hvala i amidzi za sve sto je uradio dobro za raju, ali ovo je previrsilo sve mjere
Ne mrzim ga, zelim mu sve najbolje, ali ne treba nam takav covjek
Dok je on tu, ne treba vam ni nodi, a sigurno ce mnogi napraviti distancu
Ovo pisem kao navijac, patriota
Nisam neko ko ima glas u grupi i ne pisem u ime grupe, ali cu ponoviti slogan
“Grupa iznad svakog pojedinca”
Nije mjesto za pisati, ali ne vjerujem nikom i moram ovako
To bi bilo to od nodija i foruma![]()
Nije problem sto je grupica narkomana i dilera za sitne pare presla na stranu neprijatelja, nije problem ni sto je to uradila grupa ljudi koji predstavljaju njihov klub. Ali problem je sto velika vecina njih sve to odobrava i podrzava. To je veliki problem.
OSTACE UPAMCENI KAO IZDAJNICI SVOJE DRZAVE I NARODA!
To je kao da se za FK Sarajevo kaze da su izdajnici jer se Mirvic dogovara i suruje s Vicom do te mjere da je skupina bojkotovala proslavu kupa prosle godine. I ne, nije FK Sarajevo izdajnik kao klub ako im retarda na celu kluba.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Vidiš da im je furka ženski nickovi. Valjda im to karakteru odgovara
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Jedino dobro od nove grupe ovi protesti za Euroligu.
Fk Željezničar.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Jer je to najveći problem u državi trenutno.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Glupane mi imamo navijaca u svakom dijelu BIH I Balkana 50 godina.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 nov 2025, 10:04A sta je uradio?Nista sto ne vidimo svaku utakmicu od kapitena skoro svakog kluba.To sto je nepravedno dao crveni nije do njega,njegova obaveza je da isposluje.Isto je uradio Stilic na Grbavici kad je glupan Sivac dao Radovicu crveni i sta sad?Tad vam je bilo šega,herojski,kapitenski,dnkMukiBek je napisao/la: ↑05 nov 2025, 09:55Inace ono sto je on uradio u Mostaru je gospodski. Rece kamenjar nepismeni. Na stadionu im se navijaci ponasaju ko da je korida.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 nov 2025, 09:35E cuj odbili pozdraviti covjeka sto se kapitenski borio za svoju ekipu na utakmici gdje su oni dosli od prve minute na ciganluk njihov da izazovu incidentPjesmice pisu
![]()
Definitivno najjadniji skup 'igraca' od osnivanja lige su uvijek imali sa najprimitivnijim i najpapanskim navijacima
Nemojte vi o navijacima i kodeksu sviju vam psujete majku svakoj ekipi od zagrijavanja bez razloga to nisam vidio ni od jedne grupe da radi.Zato ste i docekani na noz gdje god odete,nemate obraza i niko vas ne postuje.
Drug ne konta
Dobar potez da malo skinu ljagu sa sebe, pokažu se kao patriote i smanje pritisak. Iskorištavanje genocida u Gazi zbog svojih ličnih interesa. U stvarnosti ih boli qurac i za Gazu, i za Izrael i za košarku. Obični prevaranti.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
I to sve navedeno rade pojedinci,kao sto rade i ovdje na forumu... Psuju jedni drugima sve sto postoji i ocekuju postovanje. Zbog pojedinaca i ne mozes otici nigdje na gostovanja a da te ne tretiraju ko migranta. A tek da odes sa djecom u drugi grad i prošetaš prije tekme. Nezamislivo.Samba71 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:01Aposolutno se slažem sa tim da "Ne postoji liga na svijetu gdje ljudi nisu uletili na teren,gađali i vrijeđali protivnike itd..". Vazda bilo i biće.
Al skrolaj malo unazat pa vidi... Većina vas morališe i poteže pitanje ko je papanska publika a ne gledate u svoje dvorište, ko koga treba kako da dočeka, duška morališe o ulijetanju kao severina o kinematografiji(valjda željna da joj šta uleti nije odavno)...
Sve nekakvi dvostuki i perfidni aršini.
Umjesto da pišemo argumentovano o fudbalu debili kače obavještenja (prvo vaši, pa onda naši - a ko fol žele sportsko i fer nadmetanje).
De ti meni samo reci ovo: Jesmo li trebali i mi zvati Peljtu na telefon, snimati ga i objavljivati to po internetu i čovjeku život zagorčavati ? Ili nedo Bog presretat ga na ulici? Zapaliti mu auto k'o Sabriji ? Jesmo li kao ovi iz Posušja trebali prijetiti smrću ?
Ja nikad nisam podržavao nasilje na tribinama ni mimo njih..draže mi je gledat utakmicu. A verbalna prepucavanja su dio fudbala i to se ne moze sprijeciti.
Ovdje su pojedinci napravili ratno stanje između Želje i Veleža i spremali ko zna kakav doček na Grbavici i na kraju nikom ništa. Sve dok ne bude uzajamnog poštivanja nema ovdje ni normalnih tekmi ni sudija a ni navijača.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Bas kao i oni Panteri, koji jesu namarali i uhapsili nekoliko pedofila, ali su isto tako ucjenjivali i reketirali ljude po gradu. I ko zna - mozda je to ista ekipa, samo se sad prepakovali u neke Hooliganse i glume navijace.
Prevaranti obicni.
Jel ovo Zula i zemunci pozivaju na mirne proteste
Zeznuse ljudi i nadrealiste
https://crna-hronika.info/bh-hooligans- ... evu/779411
-
RaymondRed
- Kontakt:
+1let3 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 13:38![]()
Bas kao i oni Panteri, koji jesu namarali i uhapsili nekoliko pedofila, ali su isto tako ucjenjivali i reketirali ljude po gradu. I ko zna - mozda je to ista ekipa, samo se sad prepakovali u neke Hooliganse i glume navijace.
Prevaranti obicni.
Vidim s tobom se normalno i može razgovarati. Djeluješ kao normalan i korektan lik. Narodski rečeno: "ne potpaljuješ".rishovski je napisao/la: ↑05 nov 2025, 13:34I to sve navedeno rade pojedinci,kao sto rade i ovdje na forumu... Psuju jedni drugima sve sto postoji i ocekuju postovanje. Zbog pojedinaca i ne mozes otici nigdje na gostovanja a da te ne tretiraju ko migranta. A tek da odes sa djecom u drugi grad i prošetaš prije tekme. Nezamislivo.Samba71 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:01Aposolutno se slažem sa tim da "Ne postoji liga na svijetu gdje ljudi nisu uletili na teren,gađali i vrijeđali protivnike itd..". Vazda bilo i biće.
Al skrolaj malo unazat pa vidi... Većina vas morališe i poteže pitanje ko je papanska publika a ne gledate u svoje dvorište, ko koga treba kako da dočeka, duška morališe o ulijetanju kao severina o kinematografiji(valjda željna da joj šta uleti nije odavno)...
Sve nekakvi dvostuki i perfidni aršini.
Umjesto da pišemo argumentovano o fudbalu debili kače obavještenja (prvo vaši, pa onda naši - a ko fol žele sportsko i fer nadmetanje).
De ti meni samo reci ovo: Jesmo li trebali i mi zvati Peljtu na telefon, snimati ga i objavljivati to po internetu i čovjeku život zagorčavati ? Ili nedo Bog presretat ga na ulici? Zapaliti mu auto k'o Sabriji ? Jesmo li kao ovi iz Posušja trebali prijetiti smrću ?
Ja nikad nisam podržavao nasilje na tribinama ni mimo njih..draže mi je gledat utakmicu. A verbalna prepucavanja su dio fudbala i to se ne moze sprijeciti.
Ovdje su pojedinci napravili ratno stanje između Želje i Veleža i spremali ko zna kakav doček na Grbavici i na kraju nikom ništa.
Sve dok ne bude uzajamnog poštivanja nema ovdje ni normalnih tekmi ni sudija a ni navijača.
Poštujem i potpisujem ono što si napisao pogotovo vezano za normalno i uzajamno poštovanje. Ne moramo se i ne trebamo se voliti to je stvar pojedinaca, ali bi bar poštovati trebali i morali.
Evo banalan primjer. Jesu li uprave klubova mogle dogovoriti ručak prije ili poslije i one i ove utakmice pa fino riješiti nesuglasice i probleme koje su imali ? Jesu. Jel zvao Velež ? Nije. Jel zvao Željo ? Nije. Znači da su u pet deka. Pa šta fali zajedno pred utakmicu da uprave oba kluba sjednu sa sudijama naprave kratki radni sastanak. Ne fali ništa !
Da su manje tenzije bilo vjerovatno bi jedni drugima i dali više karata za gostujuće navijače, i još bi i više raje došlo i zaradili više para. Al jok, hajmo papci biti.
Pa ne tako davno delegacija Veleža sa Šemsudinom Hasićem na čelu je dolazila Misimoviću i upravi Želje na radne sastanke gdje su razmijenjivali iskustva u rukovođenju i upravljanjem poslovnim procesim (kad su oba kluba po ko zna koji put počinjala ispočetka). I ovi iz Želje su išli njima dole također.
Ovo bi trebala biti praksa generalno u poslovanju.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Treba ovo dobro ispratiti. Horde se okupljaju istog dana u 19h. Ne mirise na dobroboki86 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 13:50Jel ovo Zula i zemunci pozivaju na mirne proteste![]()
![]()
![]()
![]()
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Kme kme.boki86 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 13:50Jel ovo Zula i zemunci pozivaju na mirne proteste![]()
![]()
![]()
![]()
Fk Željezničar.
Kakve ba horde, to je Mirvic ugasioJet2Holiday je napisao/la: ↑05 nov 2025, 14:14Treba ovo dobro ispratiti. Horde se okupljaju istog dana u 19h. Ne mirise na dobroboki86 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 13:50Jel ovo Zula i zemunci pozivaju na mirne proteste![]()
![]()
![]()
![]()
-
jurisicduska
- Kontakt:
Kad ja ovdje pisah da par likova koji su dosli do moci i zbog svojih licnih interesa pisu po fb da to nije stav navijaca Sarajeva i da se ocigledno nesto pokusava iznudit onda je to bila grupa. Kad vođa nesto radi onda je to samo on nije grupa.
Uglavnom zavisi ako je sopstvena grupa u pitanju opravda se ako je tudja ukanali se.
Morate se odlučiti jel par pojedinaca = grupa ako su to vode grupe ili “najjači” u grupi ili je to nešto deseto ?
Uglavnom zavisi ako je sopstvena grupa u pitanju opravda se ako je tudja ukanali se.
Morate se odlučiti jel par pojedinaca = grupa ako su to vode grupe ili “najjači” u grupi ili je to nešto deseto ?
Kad smo već kod "izdaje i pojedinih moralnih vertikala" što ovdje vaze. Znate li u čijem klupskom autobusu su stigli izraelski košarkaši u Radon Plazu ?
Mala pomoć: Tuzla City sigurno nije.
Sportski pozdrav !