Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

avenija
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la avenija » 05 nov 2025, 12:57

Šta čekaju sarajevski studenti sa blokadama ulica i pješačenjem prema Tuzli kako bi odali počast žrtvama i postavili uslove koje država i federacija mora ispuniti da se ovo više ne dešava? Da se kazne i zatvore odgovorni?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 05 nov 2025, 13:05

Najbolje da se na forumu kakvi protesti naprave, tu je ova "osviještena" ekipa najaktivnija, za nešto drugo nisu sposobni osim da prozivaju one što se još skupe za ono što misle da trebaju.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 05 nov 2025, 13:05

Eto vam ljestve yeble vas ljestve
"Ljestve duge 32 metra bile su spremne za intervenciju, ali vatrogasci su s unutrašnje strane uspjeli doći do samog žarišta i efikasno izvršiti gašenje požara", kazao je Jahić

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 nov 2025, 13:06

avenija je napisao/la:
05 nov 2025, 12:57
Šta čekaju sarajevski studenti sa blokadama ulica i pješačenjem prema Tuzli kako bi odali počast žrtvama i postavili uslove koje država i federacija mora ispuniti da se ovo više ne dešava? Da se kazne i zatvore odgovorni?
Veće su šanse da isti krenu put Beograda pješke kao znak podrške, nego da zapravo nešto u Bosni urade.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 05 nov 2025, 13:10

chily-rz je napisao/la:
05 nov 2025, 13:05
Najbolje da se na forumu kakvi protesti naprave, tu je ova "osviještena" ekipa najaktivnija, za nešto drugo nisu sposobni osim da prozivaju one što se još skupe za ono što misle da trebaju.
Kaže smeće od kliksa da treba Dodika prvo završiti .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 nov 2025, 13:13

nerkolfc je napisao/la:
05 nov 2025, 12:29
DamirT je napisao/la:
05 nov 2025, 12:14
nerkolfc je napisao/la:
05 nov 2025, 12:04

Sto ne odete vas dvojica da organizujete i upadnete zbog toga. Sigurno imate podrsku od svih.
Shvati, uredu je da se da podrska i sve to, ali druze drzava nam u raspadu u svemu. Eto vidi samo unazad 15 dana, a kamoli jos vise. Yebo vas Palestina, imamo i svojih briga previse.

Nece nista tamo promijeniti ako ovi nasi radikalisti budu sto vise protestvovali za njih i gledali je li ja, ti, neko deseti pije Coca Colu, jede u KFC-u, koristi FB, X, Instagram (a interesantno da se ti radikalisti nece ovoga zadnjeg odreci), jer su to cif.utski proizvodi.
Pa dobro, nece oni Ali eto ima vas dosta da se skupite jedan dan negdje i trazite promjene.
Sto bih trazio promjene? Jedva cekam euroligu gledat u zetri
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 05 nov 2025, 13:16

Već je počela priča nije to do mene i utvrđivanje problema :mrgreen: Pa bagro, na vlasti ste, RADITE! Neće narod zaposliti inspektore socijalne zaštite.
Delić: Grad je odgovoran za Dom penzionera u Tuzli, problem je što nemamo inspektore socijalne zaštite

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 05 nov 2025, 13:17

nerkolfc je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:
05 nov 2025, 12:04

Sto ne odete vas dvojica da organizujete i upadnete zbog toga. Sigurno imate podrsku od svih.
Shvati, uredu je da se da podrska i sve to, ali druze drzava nam u raspadu u svemu. Eto vidi samo unazad 15 dana, a kamoli jos vise. Yebo vas Palestina, imamo i svojih briga previse.

Nece nista tamo promijeniti ako ovi nasi radikalisti budu sto vise protestvovali za njih i gledali je li ja, ti, neko deseti pije Coca Colu, jede u KFC-u, koristi FB, X, Instagram (a interesantno da se ti radikalisti nece ovoga zadnjeg odreci), jer su to cif.utski proizvodi.
Pa dobro, nece oni Ali eto ima vas dosta da se skupite jedan dan negdje i trazite promjene.
Da budem iskren godinama mi Palestina nije bila u glavi , ali u zadnjih godinu dana zbog genocida i židovsko.g qrčenja , kao čovjek sam se i ja uključio da pomognem , na svoj način . @marsal je neki dan savršeno opisao sve oko Palestine , ili si čovjek ili nisi .

Samo je fascinantno da je nekim ljudima Palestina bitnija od njihove domovine , ništa više . Kako je došlo do toga ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 05 nov 2025, 13:17

Čega se Vico sad dosjetio
BH Hooligansi žele spriječiti odigravanje utakmice Dubaija i Hapoela, pozivaju na proteste
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 05 nov 2025, 13:22

Čudno da ovo nije javna ustanova nego firma - Udruženje građana "DOM PENZIONERA" TUZLA sa vlasnicima Slavoljub Bašić, Perica Burgić i Dobrivoje Lukić.

https://www.companywall.ba/firma/dom-pe ... a/MMxL5nx0

Da li to napokon izlaze na površinu mutne radnje tuzlanskog SDP-a...

Edit: Kako su oni to umotali fino na kraju pod osnovni podaci stoji dugo ime firme - JAVNA USTANOVA "DOM PENZIONERA" TUZLA ali kao uvod je UG :crazy:

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 05 nov 2025, 13:33

StevieG8 je napisao/la:
05 nov 2025, 13:17
Čega se Vico sad dosjetio
BH Hooligansi žele spriječiti odigravanje utakmice Dubaija i Hapoela, pozivaju na proteste
zato što je Vico jedan pametan čovjek, koji zna kako će se glupavi bosančerosi navlažiti, isto ko što ih je navlažio kada je Barbareza kao velikog patriotu postavio za selektora

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 05 nov 2025, 13:34

thulkazal je napisao/la:
05 nov 2025, 13:22
Čudno da ovo nije javna ustanova nego firma - Udruženje građana "DOM PENZIONERA" TUZLA sa vlasnicima Slavoljub Bašić, Perica Burgić i Dobrivoje Lukić.

https://www.companywall.ba/firma/dom-pe ... a/MMxL5nx0

Da li to napokon izlaze na površinu mutne radnje tuzlanskog SDP-a...

Edit: Kako su oni to umotali fino na kraju pod osnovni podaci stoji dugo ime firme - JAVNA USTANOVA "DOM PENZIONERA" TUZLA ali kao uvod je UG :crazy:
Može kod ove gradske kriminalne hobotnice sve, ali sve.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 05 nov 2025, 13:38

DamirT je napisao/la:
05 nov 2025, 08:43
Jos kaze krmak iz Konjica sanirat cemo dom. Ako bude sanirao kao Jablanicu, nece stavit kocku cigle na zgradu, a kamoli sta vise.

slika

Gledaj ekipe u upravi trenutno :urnebes: :njanjanja:

900 godina robije na slici u uređenim zemljama.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 nov 2025, 13:44

VensanKasel je napisao/la:
05 nov 2025, 13:17
nerkolfc je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

Da budem iskren godinama mi Palestina nije bila u glavi , ali u zadnjih godinu dana zbog genocida i židovsko.g qrčenja , kao čovjek sam se i ja uključio da pomognem , na svoj način . @marsal je neki dan savršeno opisao sve oko Palestine , ili si čovjek ili nisi .

Samo je fascinantno da je nekim ljudima Palestina bitnija od njihove domovine , ništa više . Kako je došlo do toga ?
Sta je meni i tebi bitnije od domovine? Kad smo mi izasli na cestu da trazimo da se neke stvari promjene? Necemo nikad ni izaci. Pusti ljude, imaju pravo da protestuju od jutra do sutra

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 nov 2025, 13:45

baboedindzeko09 je napisao/la:
05 nov 2025, 13:38
DamirT je napisao/la:
05 nov 2025, 08:43
Jos kaze krmak iz Konjica sanirat cemo dom. Ako bude sanirao kao Jablanicu, nece stavit kocku cigle na zgradu, a kamoli sta vise.

slika

Gledaj ekipe u upravi trenutno :urnebes: :njanjanja:

900 godina robije na slici u uređenim zemljama.
Samo ovaj skroz lijevi i desni u redu imaju nekih 500 godina. Islo bi to lagano i preko hiljade...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 nov 2025, 13:48

irfo je napisao/la:
05 nov 2025, 13:13
nerkolfc je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

Sto bih trazio promjene? Jedva cekam euroligu gledat u zetri
Pa eto lik napisao drzava u raspadu a tebi ne trebaju promjene. Tebi samo smeta neko da nesto pokusava, jer ti znaš da ti neces nikad pokusati. Citav život ces provesti po forumima i pisati kritike na racun ljudi koji kad nesto kazu i stanu iza toga djelima. Pa nama je puna država takvih kao sto smo ti i ja, zato ovdje nikad nece biti bolje. Da ljudi protestuju protiv korupcije tebi pored kuce ti bi rekao gdje su bas danas našli nesto me glava boli ja ne mogu s njima a volio bih.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 05 nov 2025, 13:48

Konjički krmak je davno pokazao svoje lice.
Ovo za Tuzlu je odgovornost trenutnog gradonačenika Lugavića i bivšeg gradonačenika Imamovića.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 05 nov 2025, 14:01

avenija je napisao/la:
05 nov 2025, 12:57
Nemaju vremena od komentarisanja na internetu kako treba organizovati proteste.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 nov 2025, 14:02

Ma nije samo sarajevski, nego svi. Pocevsi od samih tuzlanskih...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 05 nov 2025, 14:03

"Vidim da neki ljudi govore da su neki bili neodgovorni i da se nisu pridržavali svih uputa isključivanja svih elektronskih uređaja koji se koriste. Pretpostavljam da su uposlenici doma kontrolisali koliko su mogli.", naveo je Nikšić.
Znači štićenici su krivi, nepokretni ljudi u 80im i 90im godinama života, nije kriv niko drugi :tokralju: Umri više kretenčino.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.