Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Vise igraju po lijevoj, djeluje nekako kao da ga ne vide saigraci, a doduse i on sam se mora vise nuditi. A i PSV veceras neprepoznatljiv, sve na silu neku
-
FerdinandF
- Kontakt:
A vidim da Veerman nešto pokušava, al ne može sam.
Bajraktar, čini mi se, nije dodirnuo loptu.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Gotovo je ovo.
Olimpijakis ih još i napada zadnjih deset minuta.
Olimpijakis ih još i napada zadnjih deset minuta.
-
FerdinandF
- Kontakt:
1-1
Uvali ga PSV!!
Uvali ga PSV!!
Imao je dva ubacaja, jako se dobro krece ali kao sto svi vimo ne dobija cesto lopte od suigraca. Sve u svemu fino napreduje sa njim i Alajebegovicem imamo napokon moderna dva krilna igraca.FerdinandF je napisao/la: ↑04 nov 2025, 22:42A vidim da Veerman nešto pokušava, al ne može sam.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ignoriraju ga suigrači Nizozemci jer je Bošnjak i rodom iz Srebrenice, a svi znamo njihovu ulogu u ratu.
-
napapijri1987
- Kontakt:
A zasto ovdje vlada misljenje da on treba ici na posudbu? Tu je,konstantno se vrti medju 13-14 igraca PSV,cesto dobija priliku kada gube,znaci da ga ss vidi kao nekog ko moze okrenuti momentum u igri, napreduje iz dana u dan,sve vise razumije igru...
Ja mislim da je on slijedecu sezonu starter i da ce mu se ovo celicenje u PSV isplatiti vise nego da sada na polosezoni ide negdje na posudbu.
Ja mislim da je on slijedecu sezonu starter i da ce mu se ovo celicenje u PSV isplatiti vise nego da sada na polosezoni ide negdje na posudbu.
Ne treba da ide. Ocekujem da ce nakon zime vise igrati. Pogledaj Saibarija. Covjek je odigrao oko 60 utakmica za mladi tim a sad rastura u Holandskom sampionatu. Esmir je vec sad sa prvim timom i redovno ulazi u igru. Samo mi se ne svidja sto ga ne fermaju saigraci. Koliko je puta jucer bio potpuno slobodan a niko da doda loptu.napapijri1987 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:45A zasto ovdje vlada misljenje da on treba ici na posudbu? Tu je,konstantno se vrti medju 13-14 igraca PSV,cesto dobija priliku kada gube,znaci da ga ss vidi kao nekog ko moze okrenuti momentum u igri, napreduje iz dana u dan,sve vise razumije igru...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], DjaniTarik, General505, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, zikerrz21 i 34 gosta.