KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Doveo Dubravko nove igrace da bi se treneri izdrkavali s ovim aba 2 ligasima, ljudi igraju bukv vise nego prosle sezone
- VensanKasel
- Kontakt:
Kako udarac u glavu nije nesportska ? Još su gledali snimak , e svašta ...
Zato Atiću bez gledanja snimka odmah nesportska .
Zato Atiću bez gledanja snimka odmah nesportska .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ahahahahaha. Basket na Breci kvalitetniji od ovog.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Joj vrati startnu petorku ba sta je ovo majke ti….
Danas sam mislio bit ce lagano ali odavno znam da sa nama nema lagano
Danas sam mislio bit ce lagano ali odavno znam da sa nama nema lagano
Kakva su ovo polaganja, pa ovo je nivo A1 lige
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Joesaar krenuo dobro i izvede ga i ne uvodi ga već 6 min, tako je prošli put i Younga ohladio a taman ušao u ritam. Radi isto ko Chuss Mateo. Ali aba 2 ligaši igraju punu minutažu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
DjaniTarik
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 nov 2025, 19:59Aposlutno nije.Lik je totalna amatercina.Jedan manje.Ima ih jos koje treba otjerati.Ovo nisu nikakva pojacanja.
Vjerjujem da bi gutic bolje odigrao
Pa West je uz Atica nas najbolji igrac ove sezone.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
samo da ga ne potpise neka ekipa iz nase grupe koja ima treneraNEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 nov 2025, 19:59Aposlutno nije.Lik je totalna amatercina.Jedan manje.Ima ih jos koje treba otjerati.Ovo nisu nikakva pojacanja.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la: ↑05 nov 2025, 19:59Joesaar krenuo dobro i izvede ga i ne uvodi ga već 6 min, tako je prošli put i Younga ohladio a taman ušao u ritam. Radi isto ko Chuss Mateo. Ali aba 2 ligaši igraju punu minutažu.
Bas sam ovo htjeo napisati…..
Pa i young i joeesar konacno solidno pocelo on i vadi ih curi se prednost pluss 15 zubac igra….
- akisarajevo92
- Kontakt:
Miraleme mogao si se oprostiti i od KK Bosne, niko ti ne bi zamjerio

Don't believe the hype.
- VensanKasel
- Kontakt:
Buraz šta je poenta tvojih komentara ? Pljuvanje , negativnost , sve najgore . Kada se izgubi sve najgore , kada Bosna pobjedi protivnici su za qrac . Jesi li ti u depresiji kakvoj ?
De malo pozitive ubaci u svoj život , pojede te negativnost .
Strašno koliko je Miralem loš, ali recimo ne vjerujem da bi Pašalić njega otjerao.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- VensanKasel
- Kontakt:
Joj i mene je iznervirao tu baš , pogotovo ovu drugu situaciju . Idealno da se postavi za faul u napadu , to je i krenuo i samo se skloni ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 20:04Miraleme mogao si se oprostiti i od KK Bosne, niko ti ne bi zamjerio
![]()
U prvoj je bio faul čini mi se .
Daj nam Atićeve blokade .
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nisam uhvatio te blokade, ukljucio sam se u 2/4VensanKasel je napisao/la: ↑05 nov 2025, 20:08Joj i mene je iznervirao tu baš , pogotovo ovu drugu situaciju . Idealno da se postavi za faul u napadu , to je i krenuo i samo se skloni ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 20:04Miraleme mogao si se oprostiti i od KK Bosne, niko ti ne bi zamjerio
U prvoj je bio faul čini mi se .
Daj nam Atićeve blokade .
Htio sam staviti isti promasaj Atica na polaganju par sekundi nakon tog promasaja Miralema, ali njemu je sviran faul
Don't believe the hype.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vala, moze mu i Popovich iz najboljih dana biti trener, ali sa ovim viskom kila, nedostatkom odbrane i guzeljanjem- nema mu pomoci. Haj sto mi je fascinantno kako je ovaj lik vodio ABAu po broju ass (pisao sam vec ranije, garant je nabijac statistike), ali kako je neko mogao pogledati ijednu tekmu ovog igraca i reci, "e ovaj je za nas". Pa on u ovih 9 tekmi sto je bio nije probio protivnika uopste, ne moze da se odlijepi od cuvara itd.Pa pola raje s basketa tako moze igrati, a platis ga masno za nase prilike.JHam je napisao/la: ↑05 nov 2025, 20:03samo da ga ne potpise neka ekipa iz nase grupe koja ima treneraNEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 nov 2025, 19:59Aposlutno nije.Lik je totalna amatercina.Jedan manje.Ima ih jos koje treba otjerati.Ovo nisu nikakva pojacanja.![]()
I meni ovo nikad nece biti jasno. Persons nije pokazao nista, ali nije ni dobio pravu priliku. Joesaar evo dobija malo vecu minutazu i vec pokazuje da moze biti od koristi.
Bombaj, pa Halilovic se sklonio jer nije htio da pravi treci faul, a to u napadu je vjerovatno dobio neki udarac. Iako mu nije strano da profula takve stvari, mislim da ga je tu ovaj malo zakacio.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Malo je draze nego kad vidis da se momci bacaju po loptu
Pa onda west sa 8 metera za 3 jedva dobaci
Pa onda west sa 8 metera za 3 jedva dobaci
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 9 gostiju.