Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ljudi ko da dzogiraju u odbrani a ovi trce ne razumijem kako i zasto neozbiljno
Ubi nas veliki Qarabag
Ubi nas veliki Qarabag
- Pensioner26
- Kontakt:
Panjina mrtva Delap
Qarabag zasluženo do boda., imali su bolji pristup od nas i pokazali su veću borbenost.
Prvi put u sezoni sam se iznervirao haos, pa koji ... vise, sta covjek od 27 godina ne moze potrcat, jedino mi je zao sto nisu ljudi dali gol na kraju, staviti Tosina i Hata i drzati ih cijelu tekmu za nas navijace je za srcanog, Garnacho nase najbolje pojacanje stvarno nezz jel bih plako il se smijo
Hajd bar nismo zijanili..protivnik pravo napaljen na nas,.dobro je drugo poluvrijeme.Mi ne smijemo sebi dozvoliti onakve greške i onako lako primljene golove bez obzira ko je protivnik..veoma je teško to okrenuti i protiv lošijih protivnika
-
Majstorinho
- Kontakt:
Igra ti Joao Pedro u napadu = nula
Igra ti George u napadu = nula
Igra ti Delap u napadu = nula
Yebiga više
Yebiga više
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Ma ko gleda napad, mi imamo jedan jedini problem FUJJJJJJJ sram bilo upravu, sponzora nisu sposobni nafatat dvije sezone, o stoperu da ne pricam, kontinuitetu, nije ovo Brajton, sta rade vise ti ljudi, puko sam nmgu koji nglupaniMajstorinho je napisao/la: ↑05 nov 2025, 20:45Igra ti Joao Pedro u napadu = nula
Yebiga više
- Pensioner26
- Kontakt:
Ne gledam vas do daljnjeg, smećari…
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma ne znam sta vi gledate ne Treba Nama stoper
Grob te yebo Jel moguce da se Lavija opet povrijedio.
Kakva promasena investicija nije ni Cudo sto se spominju Wharton I Vermeeren.
James Rijesio povrede a Laviju Cuvaju ko polarnog medvjeda I opet…
Grob te yebo Jel moguce da se Lavija opet povrijedio.
Kakva promasena investicija nije ni Cudo sto se spominju Wharton I Vermeeren.
James Rijesio povrede a Laviju Cuvaju ko polarnog medvjeda I opet…
Gdje si procito za vermeerena, mali propo, povezivali se sa njim prije dvije godine
Prvo štoperske pozicije riješiti pa razmišljati o drugim pozicijama. Mada kako naši direktori razmišljaju ne bi me začudilo da još par godina gledamo kikseve Tosina i sličnih njemu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Meni nije jasno ni zasto se stoperi toliko rotiraju.To apsolutno nije neophodno i stoperi su se uvijek najmanje rotirali a ovdje prakticno svaku utakmicu imas drugu zadnju liniju.
Koji kralj izjavio da je cilj bio odmoriti Enza Caiceda i pazite sad Gusta. Hahaha
- Pensioner26
- Kontakt:
Lik glumi nekog filozofa sa ovim postavkama, Bože sačuvaj. Onda poštenog štopera i špica nemaš.Ligu prvaka možemo maksimalno 1/8 finala dogurati, ako prvo ne zijane od Uefalone, Atalante i Napolija. Premiership maksimalno 5., 6.mjesto ovako kako izgleda. Još jedna sezona za qrac.
- wadethegreat
- Kontakt:
Dobro malo I vi pretjerujete. Covjek je trazio stopera prije povreda Jos…
Ono sto nije mlado I neiskusno nema kvalitete kao Disasi, Tosin, Chalobah itd…
Ima Maresca svoje bubice Ali je dosta dobrih stvari uradio.
Ne znam sta Ocekujete od najmladje ekipe lige Koja ima problema sa povredama od pocetka sezone.
Vi ste svjesni da smo mi dobili Liverpoool Bez stopera?
Da nekako guramo I Bez Palmera sto je prije bilo nemoguce….
Ne znam sta Ocekujete od najmladje ekipe lige Koja ima problema sa povredama od pocetka sezone.
Navijaci ne zele da slusaju izgovore 5 godina kako smo najmladja ekipa lige, niko ih nije tjerao da naprave Brajton od onakvog kluba, navijaci zele svaku tekmu pobjedu, navijaci zele velike trofeje. Ne rotira se stoperski par u tekmi koju moras dobiti, zasto Arteta nije ostavio na klupi Salibu i Gabriela u utorak pa dao sansu Moskeri i Hincapiu. Osiguras da pobijedis tekmu pa onda dajes priliku ostalim. Dobijes Liverpool pa prospeš protiv Sunderlanda, jel trebamo računati da smo dobili Liverpool i to nam je 6 bodova a Sunderland isto nosi tekma 3 boda kao i sa Liverpoolom. Ako si znao da nece biti konstantnosti sto si gradio najmladji tim u ligi. Sta ces uraditi sljedece, dovesti pola Strasbourga?wadethegreat je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:29Dobro malo I vi pretjerujete. Covjek je trazio stopera prije povreda Jos…
Sta guramo dobijemo Totas prospemo protiv elikog Qarabaga. Dajte nemojte me zezati, ako je cilj borba ko i prosle sezone da na uzove udjemo u LS onda stvarno nismo trebali ni ulazit u sezonu. Ceka se pik igraca, kakav pik druze, sta ako Liverpoolovi kliknu sljedecih deset sezona, Arsenal svakako radi super posao, City je uvijek tu. Nama garantovano kad igrači stasaju da cemo osvajati titule. Sta rade ti ljudi ja ne razumijem. Fudbal se igra sad ne za 5 godina. Sta ces ako ti dodje Real i pljusne 200 mil za Estevaa, pa hoces ga moc zadrzat za dvije tri godine, koji je njegov cilj? Ja se nikad necu pomirit da smo razvojni klub i klub kojem je cilj da preprodajemo igrace.
- superFrankie
- Kontakt:
Pa ne pravi Maresca ekipu, ne kontam sta hoces da kazes. I dovoditi i imati mlade igrace i biti ekipa koja dovodi mlade igrace s ciljem prodaje su dvije razlicite stvari, mi razvojna ekipa nismo, mlada jesmo. Ko nije dovoljno dobar, prodas ga, ko se pokaze ostavis ga, to otprilike i radimo.IQ200 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:47Navijaci ne zele da slusaju izgovore 5 godina kako smo najmladja ekipa lige, niko ih nije tjerao da naprave Brajton od onakvog kluba, navijaci zele svaku tekmu pobjedu, navijaci zele velike trofeje. Ne rotira se stoperski par u tekmi koju moras dobiti, zasto Arteta nije ostavio na klupi Salibu i Gabriela u utorak pa dao sansu Moskeri i Hincapiu. Osiguras da pobijedis tekmu pa onda dajes priliku ostalim. Dobijes Liverpool pa prospeš protiv Sunderlanda, jel trebamo računati da smo dobili Liverpool i to nam je 6 bodova a Sunderland isto nosi tekma 3 boda kao i sa Liverpoolom. Ako si znao da nece biti konstantnosti sto si gradio najmladji tim u ligi. Sta ces uraditi sljedece, dovesti pola Strasbourga?wadethegreat je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:29Dobro malo I vi pretjerujete. Covjek je trazio stopera prije povreda Jos…
Sta guramo dobijemo Totas prospemo protiv elikog Qarabaga. Dajte nemojte me zezati, ako je cilj borba ko i prosle sezone da na uzove udjemo u LS onda stvarno nismo trebali ni ulazit u sezonu. Ceka se pik igraca, kakav pik druze, sta ako Liverpoolovi kliknu sljedecih deset sezona, Arsenal svakako radi super posao, City je uvijek tu. Nama garantovano kad igrači stasaju da cemo osvajati titule. Sta rade ti ljudi ja ne razumijem. Fudbal se igra sad ne za 5 godina. Sta ces ako ti dodje Real i pljusne 200 mil za Estevaa, pa hoces ga moc zadrzat za dvije tri godine, koji je njegov cilj? Ja se nikad necu pomirit da smo razvojni klub i klub kojem je cilj da preprodajemo igrace.
I razlika izmedju nas i Arsenala i tih rotacija je ta sto smo mi igrali svjetsko prvenstvo, imali duzu sezonu i kraci odmor, nama je neophodno da rotiramo. A vrlo moguce da ce oni osjetiti posljedice manjka rotacije kasnije u sezoni u vidu ozljeda
- wadethegreat
- Kontakt:
Upravo.superFrankie je napisao/la: ↑06 nov 2025, 16:23Pa ne pravi Maresca ekipu, ne kontam sta hoces da kazes. I dovoditi i imati mlade igrace i biti ekipa koja dovodi mlade igrace s ciljem prodaje su dvije razlicite stvari, mi razvojna ekipa nismo, mlada jesmo. Ko nije dovoljno dobar, prodas ga, ko se pokaze ostavis ga, to otprilike i radimo.IQ200 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:47Navijaci ne zele da slusaju izgovore 5 godina kako smo najmladja ekipa lige, niko ih nije tjerao da naprave Brajton od onakvog kluba, navijaci zele svaku tekmu pobjedu, navijaci zele velike trofeje. Ne rotira se stoperski par u tekmi koju moras dobiti, zasto Arteta nije ostavio na klupi Salibu i Gabriela u utorak pa dao sansu Moskeri i Hincapiu. Osiguras da pobijedis tekmu pa onda dajes priliku ostalim. Dobijes Liverpool pa prospeš protiv Sunderlanda, jel trebamo računati da smo dobili Liverpool i to nam je 6 bodova a Sunderland isto nosi tekma 3 boda kao i sa Liverpoolom. Ako si znao da nece biti konstantnosti sto si gradio najmladji tim u ligi. Sta ces uraditi sljedece, dovesti pola Strasbourga?wadethegreat je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:29Dobro malo I vi pretjerujete. Covjek je trazio stopera prije povreda Jos…
I razlika izmedju nas i Arsenala i tih rotacija je ta sto smo mi igrali svjetsko prvenstvo, imali duzu sezonu i kraci odmor, nama je neophodno da rotiramo. A vrlo moguce da ce oni osjetiti posljedice manjka rotacije kasnije u sezoni u vidu ozljeda
Samo razlika izmedju nas i Arsenala je sto oni imaju jako dobru odbranu a mi...
I bojim se da nece uloziti u odbranu nego cekati Hata Josha itd. Vecinom se spominju krila i sredina terena.
Mislim u redu ali ono samo jedan dobar stoper bi ovu ekipu okrenuo za 180.
Sto se Maresce tice s obzirom na okolnosti po meni radi dobar posao.
Nije nas jednostavno nikada bilo voditi posebno sad sa svim konstantnim promjenama i povredama...
Maresca je prosjek kao i ekipa, staviti Gusta u prvi plan nije normalno, gurati u sredinu i njega i Reeca konstantno nije normalno, Josh nije igrao na CWC sto je rotiro sto njega nije stavio, pa sta radi Tosin njega treba ogranicit i davat mu minute na kapaljku, sta radi nas genije, momak igra u sedmici 90. Josha treba progurat vidjet moze li bit prva postava, a ne samo kad zatreba. Covjek Georgea gura konstantno, pa gdje je sinoc Guiu. Nama Bounanote ulazi da rijesi tekmu.
Ja sam cijelo vrijeme dok su svi govorili Maresca otkaz govorio da mu treba dat sansu, ja sam mislio da ce napredovati ali nista. Tekma protiv Junajteda pa i protiv Brajtona cini mi se dvije iste greske, sto govori da nista nije naucio. Izjaviti da prvi put Sunderland u sezoni igra sa pet nazad i reci da si zato izgubio pa nemam rijeci. Dobijes Liverpool izgubis od Sunderlanda. Teske tekme dobijes nekako neke i onda useres kad je lahka. Pa dokad cemo se boriti za top 4. Jedino sta mu mogu priznati da nije dobio stopera i golmana kojeg je trazio. Arteta bi rotirao stopere kao i da je imao CWC, dajte sta pricate. Nesto sto imas najbolje ne mijenjas, samo ponekad.
Hato nije stoper i ne treba ga tu gurati.
Ja sam cijelo vrijeme dok su svi govorili Maresca otkaz govorio da mu treba dat sansu, ja sam mislio da ce napredovati ali nista. Tekma protiv Junajteda pa i protiv Brajtona cini mi se dvije iste greske, sto govori da nista nije naucio. Izjaviti da prvi put Sunderland u sezoni igra sa pet nazad i reci da si zato izgubio pa nemam rijeci. Dobijes Liverpool izgubis od Sunderlanda. Teske tekme dobijes nekako neke i onda useres kad je lahka. Pa dokad cemo se boriti za top 4. Jedino sta mu mogu priznati da nije dobio stopera i golmana kojeg je trazio. Arteta bi rotirao stopere kao i da je imao CWC, dajte sta pricate. Nesto sto imas najbolje ne mijenjas, samo ponekad.
Hato nije stoper i ne treba ga tu gurati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.