Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Sta je retard izjavio?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
"Vidim da neki ljudi govore da su neki bili neodgovorni i da se nisu pridržavali svih uputa isključivanja svih elektronskih uređaja koji se koriste. Pretpostavljam da su uposlenici doma kontrolisali koliko su mogli.", naveo je Nikšić.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Yebem li ti porijeklo komunističko, fuj, fuj, fuj.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ne znam cemu se iscudjavate, pa drzavu nam u zadnjih 20 godina vode polupismeni seljoberi i kompleksasi, na svim nivoima. Pa Ramo hebeni Isak je ministar, haloo. Predjsednik notorni alkoholicar itd, itd
Onaj sdp poltron Bakalovic sto je bio direktor u Domu penzionera,davno sazrio za samare koliko je ljigav,a ovo sinoc sto se desilo je sve njegova krivica,tako ti je to nazalost kada stranackog uhljeba postavis gdje mu nije mjesto..
Uzimali ogroman kes,a ljudima davali dvije kriske hljeba
Uzimali ogroman kes,a ljudima davali dvije kriske hljeba
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Vigilante 8 mi je bio puno bolji od Twisted Metal-a.
it's football day
Opet samo politika na temi, nema nista drugo.
Jedino da je ugasim
Jedino da je ugasim
- baboedindzeko09
- Kontakt:

I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Metal Gear Solid prvo pa sve ostalo.Baboon je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:36Vigilante 8 mi je bio puno bolji od Twisted Metal-a.
....sve drugo će proći!
Taj bi trebao da je u pritvoru nakon ove tragedije. Naravno od toga nema ništa i kroz neki period će preći na drugu direktorsku poziciju.harry_90 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:32Onaj sdp poltron Bakalovic sto je bio direktor u Domu penzionera,davno sazrio za samare koliko je ljigav,a ovo sinoc sto se desilo je sve njegova krivica,tako ti je to nazalost kada stranackog uhljeba postavis gdje mu nije mjesto..
Uzimali ogroman kes,a ljudima davali dvije kriske hljeba![]()
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ova drzava jednostavno ne postoji.Realno dodik je upravu sve sto kaze.Na prijedlog da se proglasi dan zalosti ovi iz snsd se nisu pojavili.Pa ybm vam mater svima uhljebsko.Ja koliko se sjecam poslije tragedije u srbiji kod nas je bio dan zalosti,kad se nesto u hrvatskoj desilo kod nas je bio dan zalosti ali kad se u nasoj drzavi nesto desi e tad ne moze dan zalosti.puu sve vam ybm
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Čim se moralo pazit na punjače, nešto nije valjalo s tom zgradom i oni su bili svjesni toga.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Dovoljno je reci da je sutra proglasen dan zalosti u Crnoj Gori zbog tragedije u Tuzli, a u Bosni nije.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 22:21Ova drzava jednostavno ne postoji.Realno dodik je upravu sve sto kaze.Na prijedlog da se proglasi dan zalosti ovi iz snsd se nisu pojavili.Pa ybm vam mater svima uhljebsko.Ja koliko se sjecam poslije tragedije u srbiji kod nas je bio dan zalosti,kad se nesto u hrvatskoj desilo kod nas je bio dan zalosti ali kad se u nasoj drzavi nesto desi e tad ne moze dan zalosti.puu sve vam ybm
Toliko o svemu...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- VensanKasel
- Kontakt:
Ovo je bilo prije nezamislivo .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- AshburtonG
- Kontakt:
Je.bes mi sve ako sam vidio bjelje ljude od par njih iz ove ekipice. Ovo nije izaslo iz podruma od drugog osnovne do ove izjave.
Ne znam je li do kamere ili cega vec, ali par ih izgleda kao da su u brasno glavu uvaljali.
Ne znam je li do kamere ili cega vec, ali par ih izgleda kao da su u brasno glavu uvaljali.
Oni zive izmedju Brooklyna i Williamsburga, imaju nekih 20tak blokova. Bio sam jednom gore, vracao se u hotel pjehe. Kao da si u drug svijet uletio, pravo cudan osjecaj. Jedan blok barovi, restorani ono normala NY i odjednom sve oni. I ljeti nose te sesire, duge mantile.AshburtonG je napisao/la: ↑06 nov 2025, 00:48Je.bes mi sve ako sam vidio bjelje ljude od par njih iz ove ekipice. Ovo nije izaslo iz podruma od drugog osnovne do ove izjave.![]()
- Marsal
- Kontakt:
Nevezano za ovo, mojoj radnoj kolegici je izgorio sprat kuće zbog punjača, kupila ga kod kineza.ArtemisFowl je napisao/la: ↑05 nov 2025, 23:22Čim se moralo pazit na punjače, nešto nije valjalo s tom zgradom i oni su bili svjesni toga.
Skupljali pare da joj pomognemo obnovit.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 99 gostiju.