VensanKasel je napisao/la: ↑05 nov 2025, 21:20
BarbareZeljin je napisao/la: ↑05 nov 2025, 21:06
Audige sigurno ganja statistiku,ali realno Muha,kojeg znam privatno silji **** na njemu. Audige je 10 puta bolji suter od Atica i Westa,koji 3 puta vise sutaju nerezonski i prave cirkus nego Audige.
Ali to nije problem,ali ovom neda da dise.
Nije problem gledati sranja od ove dvojice,od Halilovica,od Salica i Zubca,ali ovaj odmah na klupu. Ne bi me cudilo da je Audige sljedeci kojeg ce otjerati.
Seres malo Muha,ali eto ...
Što ga ne pitaš privatno kad ga već znaš ? Da nam ovdje olakšaš
Pa ne moram ga pitati,na nesto sto je ocigledno. Lopte na sutu koje potrose West,Atic i Joesar,bravure koje izvode West,Atic i Zubac, su puno vise izrazene,i puno vise potrosenih pokusaja od Audiga. Evo Joesar,ako se ne varam,od kada igra za Bosnu,je pogodio 1 ili mozda 2 trice. Katastrofalan sut iz vana ima. Atic i West potrose suteva za 3 poena ,duplo vise od Chessa. O nerezonskim sutevima necu ni govoriti.
Svaki trener ima pravo na svoje vidjenje stvari. Da je Aco trener,West bi i dalje dobijao max 15 min. On krivi Audiga za izgubljenu tekmu protiv Olimpije. Od tada ovaj je na klupi i igra 10 tak minuta manje.
Ne bi me cudilo,da ga otjera sljedeceg.
Naglasio sam sto ga privatno znam,da smatram da nerezonuje po istim arsinima.
Sam je rekao da mu je Atic vodja,i da Westa vidi kao 1 playa.
Atic je sigurno all round igrac u odnosu na Audiga,ali ako je iko kralj nerezonskih suteva,i nemogucnosti pogadjanja bazena,onda je to Edin. Suterski svaki 5 mec odigra dobro.
Jednostavno u suterski limitiranoj ekipi,je apsurd Audiga drzati toliko na klupi i van ritma.