Dobro si ti to sročio. Problem je generalno u navijačima svih klubova pa tek na red dolaze klubovi. I ti sam koji nas zasipaš dobronamjernošću ne vidiš dalje od svog dvorišta. Koliko si se puta kritički osvrnuo na sudijsku krađu kad je kritika naj djelotvornija. Možda nekoliko puta od desetina slučajeva. Bandići, Gigovići, Topalovići,Hasanbegovići,Valjići, Kaljanci Jelići, Kazlagići, Kesići,Topuzivići i ostala kriminalna bratija neće otići sama. Onog Mujića su odstranili da zamažu oči a iako mu je mjesto u zatvoru pošteniji je od većine nabrojanih.BatistutA19 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 19:39Kad spomeni sudije za mene su isto krivi i klubovi i navijaci a zasto tako pa zato kad sudija pogura klub taj klub suti i ono dobro je a kad ga povali placu zale se .Naavijaci isti qurac sami podrzavaju kriminal kupovanje prodaje utakmica kad im sude nesto pomognu onda te ubjedjuju dobar sudija bio u pravu je a kad te povale yebu savez Vicu i sve ..Koliko god je kriv savez tako su i klubovi i navijaci jer podrzavaju kriminal.Kad je neki klub izdo saopstenje da mu je sudija pomogo nije nikad nece nikad a kad ih povali odmah saopstenja,budi posten kad ti pomogne i reci ne valja sudija.
Primjer jucer penal jest za Sarajevo ali crveni nidje veze ii nije crveni onda mene ubjedjuje navijac Sarajeva da je crveni cist a sutra kad ih povale protiv Borca reci ce yebo te savez i Vico.
I takvih primjera puno,ma ko god udje teska borba za opstanak sto kaze Dajdza dugorocno samo Celik i Sloboda mogu ostat kad udju stim da se sredi stanje u klubovima a ovo nijedan klub nema sanse,moze probat i Jedinstvo jos i Travnik ali realno nemaju oni snage za to ni finansijski ni navijacki pogotovo.
Tek kad domaća publika kod dosuđenog penala koji to nije, crvenog protivniku koji to nije, salvom zvižduka i uvreda nagradi kriminalca možemo se nadati boljem dotada se možemo bakćati koje bolji navijač iako znamo svi da niko od nas i nije navijač jer nemožemo trpiti pored sebe nekokog u protivničkom dresu.
Brojnost navijača je takva da niko u BH-a nebi preživio polusezonu kad bi zavisio od prodatih ulaznica. Razlika je jedino Što bi TC bankrotirao za dvije sedmice Sloboda za dva mjeseca a Čelik bi bio na izdisaju na kraju polu sezone. Primjer: Bilino ima 13 k mjesta ulaznica 10 km je cirka 1.500.000.km, jel to dovoljno za sezonu. Kad i koliko puta je Čelik koji ima neuporedivo više navijača od pola lige zajedno napunio stadion, u zadnjih 10g. nikad.
PS:zaboravio sam ljigu Njegomirovića spomenuti i onog iz Čaplljine kojeg se ne mogu sjetiti