Herson je napisao/la: ↑06 nov 2025, 12:23Zrinski je najbesmisleniji projekat u svijetu fudbala. Velež da sutra zaledi svoje djelovanje, zrinski bi se za nekoliko dana ugasio, jer ne bi više imali svrhe i potrebe za daljim postojanjem. Zamisli, kad navijač zrinskog na stadionu Pod bijelim brijegom kaže da mu otac navija za Velež, kao i čitava Hercegovina. Pa, šta ti onda izigravaš, tikvane?
Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Meni je osobno više besmisleno postojanje FK Sarajevo ako cemo iskreno pogotovo jer FK Željezničar nikada nije imao neki ni komunistički i nacionalni predznak,nije mi jasno od kuda se pojavila potreba za Torpedom i FK Sarajevom prije svega jer je Željezničar klub raje iz Sarajeva.Hajde Mostar mogu razumjeti svi režimi su imali svoje klubove neki šahovnicu neki petokraku radi strateškog mjesta i linije izmedju istoka i zapada ali sarajlije nikako ne mogu razumjeti zašto baš pored Željezničara navijati za FK Sarajevo?tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 14:46Herson je napisao/la: ↑06 nov 2025, 12:23Zrinski je najbesmisleniji projekat u svijetu fudbala. Velež da sutra zaledi svoje djelovanje, zrinski bi se za nekoliko dana ugasio, jer ne bi više imali svrhe i potrebe za daljim postojanjem. Zamisli, kad navijač zrinskog na stadionu Pod bijelim brijegom kaže da mu otac navija za Velež, kao i čitava Hercegovina. Pa, šta ti onda izigravaš, tikvane?![]()
![]()
Da je grad ostao na Željezničaru i posvetio se se samo njemu isključivo i infrastrukturom i financiranjem danas bi bili garantiram uz bok Zvezdi i Dinamu.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Iznijece oni njih iz lige ako ovi bilo sta iznesuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2025, 13:12Ovako su i Cemanu prijetili,iznijet cemo ovo iznijet cemo ono.Pa.iznesite nesto vise![]()
Nisu se nesto bunili prosle godine kad za Sarajevo nije sviran penal na Kosevu a pogotovo u Posusju,utakmica koju je obiljezila jedna od veci lakrdija gicine ere gdje su nas skroz udaljili od borbe za titulu
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
…sve od prvog do zadnjeg koljena!TrofejiSuTu je napisao/la: ↑03 nov 2025, 11:56Ocekujem na Kosevu izmedju sljedecih buzdovana da nam jos jednom odrze cas dijeljenja (ne)pravde,Sabrija,Halkic,paa mozda cak i Gigara,nema ga dugo nigdje na travnjaku.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Bili bi ko i košarkaški i rukometni klub Bosna... I generalno sport u Sarajevu..Nije problem u postojanju FK. Sarajevo ni u Željezničaru..Jednostavno sport je u drugom planu u kantonu Sa.Zaboljesutra je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:05Meni je osobno više besmisleno postojanje FK Sarajevo ako cemo iskreno pogotovo jer FK Željezničar nikada nije imao neki ni komunistički i nacionalni predznak,nije mi jasno od kuda se pojavila potreba za Torpedom i FK Sarajevom prije svega jer je Željezničar klub raje iz Sarajeva.Hajde Mostar mogu razumjeti svi režimi su imali svoje klubove neki šahovnicu neki petokraku radi strateškog mjesta i linije izmedju istoka i zapada ali sarajlije nikako ne mogu razumjeti zašto baš pored Željezničara navijati za FK Sarajevo?tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 14:46Herson je napisao/la: ↑06 nov 2025, 12:23Zrinski je najbesmisleniji projekat u svijetu fudbala. Velež da sutra zaledi svoje djelovanje, zrinski bi se za nekoliko dana ugasio, jer ne bi više imali svrhe i potrebe za daljim postojanjem. Zamisli, kad navijač zrinskog na stadionu Pod bijelim brijegom kaže da mu otac navija za Velež, kao i čitava Hercegovina. Pa, šta ti onda izigravaš, tikvane?![]()
![]()
Da je grad ostao na Željezničaru i posvetio se se samo njemu isključivo i infrastrukturom i financiranjem danas bi bili garantiram uz bok Zvezdi i Dinamu.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nije istinaManijakdokraja9 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 00:15Na grbavici takodjer + jedini natkriveni gostujuci sektor u drzavi.

Krov, da se bolje cuju gostujuci navijaci. Najveci neprijatelji sami sebe.
Za izučavanjeHrammm1921 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 12:43
Mostarska kuya vazda najveca bila.. onakvi neredi u tunelu, ni a ni b prosla tekma .. Udaraju naseg igraca , na kraju on crveni dobio![]()

Tuce11 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:58Za izučavanjeHrammm1921 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 12:43
Mostarska kuya vazda najveca bila.. onakvi neredi u tunelu, ni a ni b prosla tekma .. Udaraju naseg igraca , na kraju on crveni dobio![]()
![]()
Ne bi, Sarajevo je športski rijetko netalentirana županija.Zaboljesutra je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:05Da je grad ostao na Željezničaru i posvetio se se samo njemu isključivo i infrastrukturom i financiranjem danas bi bili garantiram uz bok Zvezdi i Dinamu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 14:46Herson je napisao/la: ↑06 nov 2025, 12:23Zrinski je najbesmisleniji projekat u svijetu fudbala. Velež da sutra zaledi svoje djelovanje, zrinski bi se za nekoliko dana ugasio, jer ne bi više imali svrhe i potrebe za daljim postojanjem. Zamisli, kad navijač zrinskog na stadionu Pod bijelim brijegom kaže da mu otac navija za Velež, kao i čitava Hercegovina. Pa, šta ti onda izigravaš, tikvane?![]()
![]()
Evo ja recimo mislim da ako x izvucemo bice puna kapa. Al vise naginjem porazu. Sarajevo ce se napaliti, te pun stadion. Nama fali nekoliko igraca bitnih. Nemoj prerano vileniti, polakoTrofejiSuTu je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:37…sve od prvog do zadnjeg koljena!TrofejiSuTu je napisao/la: ↑03 nov 2025, 11:56Ocekujem na Kosevu izmedju sljedecih buzdovana da nam jos jednom odrze cas dijeljenja (ne)pravde,Sabrija,Halkic,paa mozda cak i Gigara,nema ga dugo nigdje na travnjaku.
Vidi ovog Milorada Pupovca za sirotinju.Nemanja99 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 16:04Ne bi, Sarajevo je športski rijetko netalentirana županija.Zaboljesutra je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:05Da je grad ostao na Željezničaru i posvetio se se samo njemu isključivo i infrastrukturom i financiranjem danas bi bili garantiram uz bok Zvezdi i Dinamu.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
RaymondRed
- Kontakt:
Vidjeli smo u SFRJ. Kad smo vec kod toga, za koga ti je dedo tada navijao?Nemanja99 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 16:04Ne bi, Sarajevo je športski rijetko netalentirana županija.Zaboljesutra je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:05Da je grad ostao na Željezničaru i posvetio se se samo njemu isključivo i infrastrukturom i financiranjem danas bi bili garantiram uz bok Zvezdi i Dinamu.
Što niste "zdenke" pravili uz ovu novu tribinu ?
Povećali biste dodatno kapacitet, a i lijepo bi izgledalo.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Možda bi sve to što pišeš bilo uredu i "opravdano" da se samo gledaju dešavanja na terenu tj. da je samo do igrača. Ovdje i ti i ja i svi znamo da će se za rezultat (najviše) pitati sudija Halkić.Resolute je napisao/la: ↑06 nov 2025, 16:09Evo ja recimo mislim da ako x izvucemo bice puna kapa. Al vise naginjem porazu. Sarajevo ce se napaliti, te pun stadion. Nama fali nekoliko igraca bitnih. Nemoj prerano vileniti, polakoTrofejiSuTu je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:37…sve od prvog do zadnjeg koljena!TrofejiSuTu je napisao/la: ↑03 nov 2025, 11:56Ocekujem na Kosevu izmedju sljedecih buzdovana da nam jos jednom odrze cas dijeljenja (ne)pravde,Sabrija,Halkic,paa mozda cak i Gigara,nema ga dugo nigdje na travnjaku.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Totalno pogresno. Da svak pocisti i sredi situaciju u svom klubu ovaj savez ne bi imao toliku moc.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 13:38Mi se svi ovdje raspravljamo, a niko cist nije, svako svog prljavog vesa ima, neko vise neko manje. Jedini pravi problem je vrh saveza zajedno sa sudijama i to treba bit jedina tema do daljnjeg. Sve ovo aa zula ovo ono, giga, edo vehabovic, kabiri, mirvic autobus pi*ke materine okaci macku o rep. Besmislena prica totalno.
Tacna dijagnoza naseg stanja jeste: Nama uvijek netko drugi kriv. Od drugih trazimo perfekciju a kod sebe ne primjecujemo elementarne nedostatke.
Kako promijeniti taj mentalitet? Jedino zestokim radom i disciplinom.
Ako se dobro sjecam, bice zdenka prema RA tribini, ali za to ide poseban projekat.
Ova VIP tribina nece biti spojena jer nije iste visine kao ostale tri tribine, a na kraju ce vjerovatno tu prebaciti goste, pa taman da budu odvojeni.
Zaboljesutra je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:05Meni je osobno više besmisleno postojanje FK Sarajevo ako cemo iskreno pogotovo jer FK Željezničar nikada nije imao neki ni komunistički i nacionalni predznak,nije mi jasno od kuda se pojavila potreba za Torpedom i FK Sarajevom prije svega jer je Željezničar klub raje iz Sarajeva.Hajde Mostar mogu razumjeti svi režimi su imali svoje klubove neki šahovnicu neki petokraku radi strateškog mjesta i linije izmedju istoka i zapada ali sarajlije nikako ne mogu razumjeti zašto baš pored Željezničara navijati za FK Sarajevo?tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 14:46Herson je napisao/la: ↑06 nov 2025, 12:23Zrinski je najbesmisleniji projekat u svijetu fudbala. Velež da sutra zaledi svoje djelovanje, zrinski bi se za nekoliko dana ugasio, jer ne bi više imali svrhe i potrebe za daljim postojanjem. Zamisli, kad navijač zrinskog na stadionu Pod bijelim brijegom kaže da mu otac navija za Velež, kao i čitava Hercegovina. Pa, šta ti onda izigravaš, tikvane?![]()
![]()
Nemoj tako, da nema FK Sarajevo nebi olako znao s kojim sarajlijama možeš normalnije vodit diskusije o nogometu
Samo Široki!
Meni je besmisleno tvoje postojanje što ta ćaća ne izdrka u wc šolju idioteZaboljesutra je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:05Meni je osobno više besmisleno postojanje FK Sarajevo ako cemo iskreno pogotovo jer FK Željezničar nikada nije imao neki ni komunistički i nacionalni predznak,nije mi jasno od kuda se pojavila potreba za Torpedom i FK Sarajevom prije svega jer je Željezničar klub raje iz Sarajeva.Hajde Mostar mogu razumjeti svi režimi su imali svoje klubove neki šahovnicu neki petokraku radi strateškog mjesta i linije izmedju istoka i zapada ali sarajlije nikako ne mogu razumjeti zašto baš pored Željezničara navijati za FK Sarajevo?tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 14:46Herson je napisao/la: ↑06 nov 2025, 12:23Zrinski je najbesmisleniji projekat u svijetu fudbala. Velež da sutra zaledi svoje djelovanje, zrinski bi se za nekoliko dana ugasio, jer ne bi više imali svrhe i potrebe za daljim postojanjem. Zamisli, kad navijač zrinskog na stadionu Pod bijelim brijegom kaže da mu otac navija za Velež, kao i čitava Hercegovina. Pa, šta ti onda izigravaš, tikvane?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 61 gost.