Nije to svima jedina briga, i dalje imas mnogo naroda koji kuburi sa raznim bolestima u porodici itd. A i mnogo je nekog "tihog" stresa kojeg ljudi prije nisu imali zbog cistog manjka informacija. Danas cim otvoris bilo koji medij bombarduju te negativnim informacijama. Ima ljudi koje sve dotice, moja mama se rasplace kad na fb procita da je negdje neko mlad poginuo u saobracajnoj nesreci. Prije to nisi imao, citas jedne novine i gledas 3 kanala gdje ti se servira.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 nov 2025, 12:29Sreca prije nije bilo stresa, pa kad ti nesto unisti ljetinu, jedino o cemu si kontao je hoce li ti jedno ili vise djece umrijeti od gladi. To je bio zivot, a ne ovo danas kad ti je jedina briga hoces li kupiti telefon od 500 ili od 1 000 KM...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- napoleon72
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
185 štićenika u domu penzionera, 73 zaposlenih i samo 3 od tih 73 bilo tu u vrijeme požara 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja sam svog babu jedva okrenuo da gleda Animal planet i slicne programe, umjesto dnevnika i price o Dodiku po cijeli dan.napoleon72 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 14:19Nije to svima jedina briga, i dalje imas mnogo naroda koji kuburi sa raznim bolestima u porodici itd. A i mnogo je nekog "tihog" stresa kojeg ljudi prije nisu imali zbog cistog manjka informacija. Danas cim otvoris bilo koji medij bombarduju te negativnim informacijama. Ima ljudi koje sve dotice, moja mama se rasplace kad na fb procita da je negdje neko mlad poginuo u saobracajnoj nesreci. Prije to nisi imao, citas jedne novine i gledas 3 kanala gdje ti se servira.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 nov 2025, 12:29Sreca prije nije bilo stresa, pa kad ti nesto unisti ljetinu, jedino o cemu si kontao je hoce li ti jedno ili vise djece umrijeti od gladi. To je bio zivot, a ne ovo danas kad ti je jedina briga hoces li kupiti telefon od 500 ili od 1 000 KM...
Samo se bezveze sekira i skace mu pritisak.
Tako je kod dosta ljudi. Pocne se pricati o ratu, ljudima odmah ode zdravlje, a mediji samo bombarduju informacijama
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ishrana i stres.VensanKasel je napisao/la: ↑06 nov 2025, 11:44Ishrana , slabo se piše o tome . Kod mene kolega vrti 3 jela na poslu , margarita , hamburger i doner .
Gledam i ostale , doner , pica , pita naravno zaljeva se kolom ...
Neaktivnost , blejanje u telefon , 5 sati sjedenja u šlaufnjačama , energetska smeća se piju .
Sve to lagano dođe na naplatu .
Ljudi doslovno svaki dan jedu junk food.
10+kg sam dobio na proslom poslu u 3+ godine, svaki dan narucivali fast food, pa slatko, pa sok, fuj. Sreca promjenio posao.
Da ne citiram ostale kolege, bilo je stresa i prije ali nije bilo klixa, bljeska, faktora, slobodne bosne, avaza, sve vijest crna hronika, najgore, i s tim bombarduju narod. Lexilium, apaurin i xanax postao dodatak ishrane. I prije su ljudi umirali ali nije se pisalo o tome cim neko preseli na ahiret, sad odmah. Bas se sjecam, 13-14 godina momak, prije 2-3 godine, isao na mars neki, dosao kuci, i preselio.
Prosle godine kolega, 27 godina, bio na jaciji, kuci, majka ga pronasla, preselio, to je katastrofa .
Desava se, ako je neko vjerski nastrojen, zna da ne postoji iznenada u vjeri.
Radis sta je do tebe i pokusavas bit bolji covjek i to je to.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- gringoBasJa
- Kontakt:
Umjesto da pozdravis starog druga nakon 5-6 godina odsutva sa chata ti tako klizeci... Ne valja ti to...
Zapustili ste forum, sveliste ga na par desetaka postova dnevno dok je to u onaj vakat bilo hiljade... Previse ste se tapsali po ramenu, fitrirali i presli ste u monotoniju i jednoumlje, dosadu, Ai šmek...
Nismo mi AI mi smo kompleksniji i nepredvidijiviji...
Evo sad pitao google koliko ima od Siska do jajca i vidi sta mi izbaci:

A ja odgvorno tvrdim da ima samo dva pedlja...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Valjda obrnuto , ne želimo utakmicu a ok nam je što je poginulo 11 ljudi ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Odnosi se na proteste.VensanKasel je napisao/la: ↑06 nov 2025, 17:07Valjda obrnuto , ne želimo utakmicu a ok nam je što je poginulo 11 ljudi ...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- akisarajevo92
- Kontakt:
gledam street view za BiH, bukvalno mi dosli pred avliju, mogu zumirati kroz prozor komsijama
Don't believe the hype.
Znam osjećaj, ja sam dok je bilo lijepo vrijeme išao po 15 km biciklom na posao (praksu) u jednom smjeru. Primijetio sam da sam tokom tih dana bio najraspoloženiji i najproduktivniji.Marsal je napisao/la: ↑06 nov 2025, 13:46Tako je. Nedo Bog pješke. Ja sam osam mjeseci išao na posao 2.5 km u jednom smjeru i isto pješke nazad. Nisam nijednu pohvalu čuo nego samo da sam lud, da sam škrt žao mi goriva i šta sve ne. A ono ljepota prošetati, smiri čovjeka plus sam izgubio par kila pa kad sam pripazio na ishranu još više.VensanKasel je napisao/la: ↑06 nov 2025, 11:44Ishrana , slabo se piše o tome . Kod mene kolega vrti 3 jela na poslu , margarita , hamburger i doner .
Gledam i ostale , doner , pica , pita naravno zaljeva se kolom ...
Neaktivnost , blejanje u telefon , 5 sati sjedenja u šlaufnjačama , energetska smeća se piju .
Sve to lagano dođe na naplatu .
Strašno koliki smo gotovani postali.
Ovi skuteri sad na struju, romobili, do prodavnice 100 metara auto se pali, ne shvatam
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Ovo je najgluplje pitanje u historiji svih tv kvizova trenutno na Milijunašu, za naučnika i američkog predsjednika.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
gringoBasJa je napisao/la: ↑06 nov 2025, 16:08
Umjesto da pozdravis starog druga nakon 5-6 godina odsutva sa chata ti tako klizeci...
Pozdrav.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 30 gostiju.