Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Sindikat12
- Kontakt:
Re: Kerim Alajbegović
Mega talente svi vrhunski klubovi prate, to nije nikakva novost. Kerim je na nivou Pjanica 2007, i normalno je da ce se najbolji klubovi raspitivati o njemu. Na njemu je da odradi ovu sezonu vrhunski i onda na ljeto da gleda sredinu gdje ce najbolje napredovati. Ako bi zavrsio u nekom velikanu, sigurno bi prvu sezonu otisao negdje na posudbu.
Mislim da nismo svjesni kakvog talenta imamo.
Mislim da nismo svjesni kakvog talenta imamo.
Samo da pametno bira klubove i tempira kad ce napraviti stepenicu vise, rekao bih da je to od krucijalne vaznosti. Pjanic je to uradio jako pametno, sve do onog transfera u Barcelonu koji ga je kostao, kasnije, karijere. Mada u tom momentu ni to nije djelovalo kao pretjerano glup potez, ali splet okolnosti je bio takav kakav je bio i to ga je kostalo.
Ovakvi hajpovi prepisivača vijesti mogu biti kontaproduktivni za Kerima.
Nadam se da neće nasjesti i ostati na zemlji.
Nadam se da neće nasjesti i ostati na zemlji.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Pa toga ce uvijek biti, pogotovo kako bude vise napredovao u buducnosti. Najbolje onda da ni ne koristi mobitel i drustvene mreze.
Mada mi ne djeluje kao momak koji vise gleda ime kluba od mogucnosti da redovno igra. To je dokazao i sa transferom u Salzburg iz Bayera. Dosta igraca bi camilo u u19 ekipi i cekali da ih pozovu na klupu, samo eto da se vidi da je u ekipi iz lige petice.
Mada mi ne djeluje kao momak koji vise gleda ime kluba od mogucnosti da redovno igra. To je dokazao i sa transferom u Salzburg iz Bayera. Dosta igraca bi camilo u u19 ekipi i cekali da ih pozovu na klupu, samo eto da se vidi da je u ekipi iz lige petice.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
DamirT je napisao/la: ↑01 nov 2025, 14:27Pa toga ce uvijek biti, pogotovo kako bude vise napredovao u buducnosti. Najbolje onda da ni ne koristi mobitel i drustvene mreze.
Sigurno on nece jos iz Salzburga, a i kad ode to ce biti Leverkusen
Moze on sad otici u jace klubove, ali sreca pametni ljudi se brinu za njegovu karijeruu
Ne treba zuriti vidimo Wirtza ne moze gola zabiti u Engleskoj, a strasan je igrac
Szoboszlai je najbolji primjer kako Kerim treba da ide
Jos je Kerim dosao u prvi tim Salzburga mladji, dok je Domink vrtio se po Liefering do 18te, a sa 21 otisao u Leipzig i sa 23 u Liverpool
Savrsen primjer za Alajbegovica
Samo bez zurbe
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ja sam siguran da ga ne prati samo Real nego svaki klub koji drži do sebe.
I to nije ništa novo ni spektakularno. Pa Dal Varešanović i Armin Hodžić su iz BiH prešli direktno u Liverpool, a nisu bili u istoj stratosferi talenta kao Alajbegović.
Prati se apsolutno sve. Druga stvar je što "Prati ga Real Madrid" apsolutno nije jednako "Dovodi ga Real Madrid".
I to nije ništa novo ni spektakularno. Pa Dal Varešanović i Armin Hodžić su iz BiH prešli direktno u Liverpool, a nisu bili u istoj stratosferi talenta kao Alajbegović.
Prati se apsolutno sve. Druga stvar je što "Prati ga Real Madrid" apsolutno nije jednako "Dovodi ga Real Madrid".
Može ga pratit ko hoće kad je sve u rukama Leverkusena.
Nije Bayer amaterska ekipa da takvog dragulja pusti bez zaštite. Polako, neka samo redovno igra, sve će doći na svoje.
Sljedeći update ide na 10+ vrijednost.
Nije Bayer amaterska ekipa da takvog dragulja pusti bez zaštite. Polako, neka samo redovno igra, sve će doći na svoje.
Sljedeći update ide na 10+ vrijednost.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pa nije ništa u Leverkusenovim rukama, nego u Kerimovim. On se ne mora vratiti u Leverkusen ako ne želi.
Zbog bolesti van rostera danas.
-
Edincapitano
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Prema njemackim medijima Bayer Leverkusen je vec donio odluku da ce otkupiti Alajbegovica, racunaju na njega za sljedecu sezonu.Bayer 04 forciert Rückkauf von Alajbegovic – Erster Baustein für nächsten Titelangriff
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Imao upalu grla.Edincapitano je napisao/la: ↑02 nov 2025, 13:39Kakva bolest? Nije bas toliko puno ostalo do rumuna..
Nadam se da je neka prehlada samo
Bilo je za očekivati.Goalgetter je napisao/la: ↑05 nov 2025, 08:42Prema njemackim medijima Bayer Leverkusen je vec donio odluku da ce otkupiti Alajbegovica, racunaju na njega za sljedecu sezonu.Bayer 04 forciert Rückkauf von Alajbegovic – Erster Baustein für nächsten Titelangriff
Druga je stvar hoće li oni preprodaju uraditi ili će mu dati minute da igra.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dodano:
The 18-year-old winger is also being monitored by Chelsea, Manchester United, Porto, Milan, Leipzig and Ajax.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Porto 
nije ni leverkusen naivan, bolje ga ostavit sezonu, pa mozda uzet 50-60 miliona, zavisno od sezone (moraju mu dati povjerenje i slobodu u igri) nego uzeti 20-ak ako bi ga odmah preprodali. valjalo bi da alajbgovic zabije nesto i u LE, po mogucnost da neki slobodnjak uleti. da ne pominjem onaj slag na tortu, da zabije nesto na svjetskom 2026 
Koliko vidim u leverkuzenu su mu sve konkurencija neki mladi momci. Tako da ne znam koliko će ga zaista gurati ako ode u leverkuzen, jer i od tih drugih se očekuje mnogo kao i od njega. Mi se naravno nadamo da je on najbolji, ali opet ko zna kakve su zamisli trenera koji će biti tu iduće sezone.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Veceras nije u rosteru.
Kontao bih da je na klupi ali otkud da ga nema u rosteru? 
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Evo Beli upravo na lajvu kod Makija reče da je na antibioticima momak, ali da se od sutra vraća treninzima i trebao bi igrati za vikend protiv Sturma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.