Arjan Malić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Arjan Malić
Defanzivno odlican za sad, ma da mu prema naprijed slabosti bas dolaze do izrazaja. Dobra stvar sto nije penal uso.
Možda malog instalirati na Mana (ako može lijevo pokriti) ? 
Ovo sto je do sada odigrao, Dedić nije od one utakmice s Islandom.
Istina, nema ga naprijed, ali nema nikog iz Sturma naprijed, uglavnom se brane. Arijan vrhunsku utakmicu igra, uz golmana koji he skinuo penal, sigurno najbolji igrac u prvom poluvremenu. I na sofi ima najbolju ocjenu uzgred budi rečeno.
Istina, nema ga naprijed, ali nema nikog iz Sturma naprijed, uglavnom se brane. Arijan vrhunsku utakmicu igra, uz golmana koji he skinuo penal, sigurno najbolji igrac u prvom poluvremenu. I na sofi ima najbolju ocjenu uzgred budi rečeno.
Slazem se, evo upravo je imao i par dobrih lopti prema naprijed. Nadam se da ce me demantovati nekom asistencijom hahahahah231983 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 19:27Ovo sto je do sada odigrao, Dedić nije od one utakmice s Islandom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Imao je jednu ogromnu grešku na početku gdje je baš naivno uklizao milimetre od linije 16m i samo je sreća bila pa nije penal bio.
Nakon toga igra skoro pa perfektno.
p.s uši bole od ovog našeg idiota komentatora na ASP2
Nakon toga igra skoro pa perfektno.
p.s uši bole od ovog našeg idiota komentatora na ASP2
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Fizicki apsolutno parira premijerligaskim igracima, mora biti starter u Zenici.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Top igra i veceras i zadnju protiv Rapida , ne znam kako al poslije povrede je samo podigao formu , dosta brze i fizicki spremnije izgleda nego prije povrede .
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Drago mi je zbog malca da pruža dobru partiju
Kakav je Karić?
Dosta vise je na lopti od Malica. Dobar u duelu i u zraku i na zemlji. Sigurna dodavanja, s obzirom da se vise krece lopta po njegovoj strani.Coolpanda24 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 20:04Drago mi je zbog malca da pruža dobru partijuKakav je Karić?
Meni se cini da je Notingham puno vise napadao po Malicevoj strani i da je Malic bio puno vise pod pritiskom od Karica. Karic odradio do sad korektno, mada djeluje sad da je ostao bez goriva.M1k3y je napisao/la: ↑06 nov 2025, 20:10Dosta vise je na lopti od Malica. Dobar u duelu i u zraku i na zemlji. Sigurna dodavanja, s obzirom da se vise krece lopta po njegovoj strani.Coolpanda24 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 20:04Drago mi je zbog malca da pruža dobru partijuKakav je Karić?
Reko sam vam ja da je mali odlican a nisam ni gledo utakmicu i evo naslutih mu dobru formu
Sta bi tek bilo da sam gledo utakmicu
Sta bi tek bilo da sam gledo utakmicu
Zvijer.
Auh kakva tekmetina malog.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Igrac utakmice protiv Notinghama
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Momak je upgradeovana verzija Sanela Jahića. 
-
General505
- Kontakt:
Kakva petlja, kakva agresivnost, kakva snagaa, citanje igree... Kakva tehnika...
To je ono od neku noc kada sam pisao da mi je ljepse i sigurnoji sam vidjet njega na klupi nego neke naše igrače na terenu posebno bočne i zaista tako se pokazuje.
Nije mala stvar biti igrac utakmice u evropi na najvisem nivou vec dvaputa nije to tek takoo, to je kvalitet.
To je ono od neku noc kada sam pisao da mi je ljepse i sigurnoji sam vidjet njega na klupi nego neke naše igrače na terenu posebno bočne i zaista tako se pokazuje.
Nije mala stvar biti igrac utakmice u evropi na najvisem nivou vec dvaputa nije to tek takoo, to je kvalitet.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Kazem vam ja, kad sam ga vidio kako je odigrao one dvije tekme u repki, znao sam da ce biti buducnost repke.
Tako mi je zrelo izgledao, i vrlo čvrsto.
Tako mi je zrelo izgledao, i vrlo čvrsto.
Iduću utakmicu čuva Alajbegovića. 
-
FerdinandF
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Confiance, General505, Miske01, Rimes87, travuljasSs, zikerrz21 i 49 gostiju.