FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mene već ćir pojede kad skontam da ovaj kurajber sudi djece mi ne mogu da spavam kako treba. Bude li pravio cirkus očekujem rigorozan istok da reaguje kako to i dolikuje ovom kvislingu mrtve mu ****.
+1ErosViverosViv je napisao/la: ↑06 nov 2025, 22:08ma koga interesuje to, rade ljudi koliko im je dopusteno. Treba ja da brinem za halku dok 75 uposlenih na klupskoj sisi trlja vaginu.
Samo bez stresa, dobili ili izgubili stanje je isto.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Citava sedmica toplo i suncano, subota kisa i maksimalnih 7 stepeni. Jedina dobra stvar je sto smo dosta historijskih utakmica igrali po kisi i dobijali 
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
Sarajevo_BiH
- Kontakt:
A mozda je muflon jednostavno u talu sa vicom pa smo i mi vicine kujice!!luckystrike je napisao/la: ↑06 nov 2025, 21:47Prođe cijeli dan od delegiranja sudija, reakcije iz Kluba ne bi.luckystrike je napisao/la: ↑06 nov 2025, 14:53Sudije na terenu su katastrofa.
Klub treba tražiti izuzeće glavnog odmah danas. Sjetimo se utakmice protiv Veleža u Mostaru.
Navijači isto tako moraju izvršiti pritisak na sve načine za početak putem društvenih mreža.
Majke vam j3bem od vrha naniže. Niko nema pamćenje duže od jedne plate. A možda ih samo boli među nogama za isti.
![]()
mi nismo u talu za razliku od tvojih plavih kurava, mrs sa teme smradu pocetnickiSarajevo_BiH je napisao/la: ↑07 nov 2025, 10:17A mozda je muflon jednostavno u talu sa vicom pa smo i mi vicine kujice!!luckystrike je napisao/la: ↑06 nov 2025, 21:47Prođe cijeli dan od delegiranja sudija, reakcije iz Kluba ne bi.luckystrike je napisao/la: ↑06 nov 2025, 14:53Sudije na terenu su katastrofa.
Klub treba tražiti izuzeće glavnog odmah danas. Sjetimo se utakmice protiv Veleža u Mostaru.
Navijači isto tako moraju izvršiti pritisak na sve načine za početak putem društvenih mreža.
Majke vam j3bem od vrha naniže. Niko nema pamćenje duže od jedne plate. A možda ih samo boli među nogama za isti.
![]()
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- napoleon72
- Kontakt:
Moramo brate dobit kad smo 80% utakmica u historiji kluba opcenito igrali po kisi. Dobro jednom onaj komentator rece, dovoljno je vidjet da Sarajevo igra i znas kakvo je vrijeme taj dan. Po kisi smo i pobjedjivali i gubili, i titule osvajali i brukali se. Uvijek kisa, jedina konstanta kad je ovaj klub u pitanju zadnjih 20 godina. I Bog nam salje poruku da se maknemo s mrtvog Koseva.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kisa najkasnije do 14h sutra,barem tako stoji na ovoj norveskoj.
Nase da dodjemo u sto vecem broju i od zagrijavanja napravimo pritisak vicinim kerovima i prodanim balijama.Klub cu zamoliti da ne izigrava nikakvu gospodu sa produznim tunelima jer ni nas nigdje ne stite a sutra nas pravi cirkus ocekuje.
Igraci ako imaju barem 1% karaktera i samopostovanja iz x razloga sutra ce dati 200% od sebe
Nase da dodjemo u sto vecem broju i od zagrijavanja napravimo pritisak vicinim kerovima i prodanim balijama.Klub cu zamoliti da ne izigrava nikakvu gospodu sa produznim tunelima jer ni nas nigdje ne stite a sutra nas pravi cirkus ocekuje.
Igraci ako imaju barem 1% karaktera i samopostovanja iz x razloga sutra ce dati 200% od sebe
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
HordasDolacMalta
- Kontakt:
061 436 515
Evo broj Ćelavca iz Sanskog Mosta
Pa pozdravite ga malo
Pa pozdravite ga malo
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Eno ga sav se trese od psovki i 50 metara udaljenog istoka. Penal za borac.
Baš bih volio da svira penal svake minute, čisto da vidim koja nam je granica i šta je to pitaru crvena linija.
Baš bih volio da svira penal svake minute, čisto da vidim koja nam je granica i šta je to pitaru crvena linija.
-
Sarajevo_BiH
- Kontakt:
****, slijep si pored ociju.plisek je napisao/la: ↑07 nov 2025, 10:25mi nismo u talu za razliku od tvojih plavih kurava, mrs sa teme smradu pocetnickiSarajevo_BiH je napisao/la: ↑07 nov 2025, 10:17A mozda je muflon jednostavno u talu sa vicom pa smo i mi vicine kujice!!luckystrike je napisao/la: ↑06 nov 2025, 21:47
Prođe cijeli dan od delegiranja sudija, reakcije iz Kluba ne bi.
![]()
U ovoj situaciji kad je ovaj krmak na čelu Saveza sudija se ne ganja, ne prijeti, gađa, tuče ili sta već na stadionu sa istoka nego se to radi prije tekme na nekom drugom mjestu. Ovako jedva čekaju da se to desi pa da popijemo kaznu par tekmi bez navijača i da igramo pred praznim tribinama.
Ja bi mu aplaudirao na svaku njegovu sudijsku lakrdiju i samo skandirao Hareee Hareeee Hareeee
Ja bi mu aplaudirao na svaku njegovu sudijsku lakrdiju i samo skandirao Hareee Hareeee Hareeee
A inace bude po 15-20 hiljada na tribinama pa ono ko ostetili bi nasado-hz je napisao/la: ↑07 nov 2025, 12:00U ovoj situaciji kad je ovaj krmak na čelu Saveza sudija se ne ganja, ne prijeti, gađa, tuče ili sta već na stadionu sa istoka nego se to radi prije tekme na nekom drugom mjestu. Ovako jedva čekaju da se to desi pa da popijemo kaznu par tekmi bez navijača i da igramo pred praznim tribinama.
Upravo tako ubili su sve u ljudima,postalo raji svejedno na ovo sve sto rade navikli smoPendulum je napisao/la: ↑07 nov 2025, 09:40+1ErosViverosViv je napisao/la: ↑06 nov 2025, 22:08ma koga interesuje to, rade ljudi koliko im je dopusteno. Treba ja da brinem za halku dok 75 uposlenih na klupskoj sisi trlja vaginu.
Samo bez stresa, dobili ili izgubili stanje je isto.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Klub ni rijec a samo bog zna sta nam se sprema u subotu.
Sto vise da nas dodje i dati podrsk momcima.
Sto vise da nas dodje i dati podrsk momcima.
Sudija ce biti fin
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
"Tu aposlutno nema problema, konkuriraju svi. Prvi tjedan da nemamo problema sa povredama na spisku. Svi su više manje spremni za meč, a sada o minutaži to nećemo razgovarati."
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
bez prijetnji, nista sto vas moze u muriju otjeratHordasDolacMalta je napisao/la: ↑07 nov 2025, 11:18061 436 515
Pa pozdravite ga malo
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Koliko god da nas ima brate ja im ne bih dopustio to zadovoljstvo da se iživljavaju nad nama i kažnjavaju nas.samoSA je napisao/la: ↑07 nov 2025, 13:43A inace bude po 15-20 hiljada na tribinama pa ono ko ostetili bi nasado-hz je napisao/la: ↑07 nov 2025, 12:00U ovoj situaciji kad je ovaj krmak na čelu Saveza sudija se ne ganja, ne prijeti, gađa, tuče ili sta već na stadionu sa istoka nego se to radi prije tekme na nekom drugom mjestu. Ovako jedva čekaju da se to desi pa da popijemo kaznu par tekmi bez navijača i da igramo pred praznim tribinama.
Jer Vico uživa u tome da nam piše kazne sto novčane sto zabrane navijača.
- relativizam
- Kontakt:
Granica je OrašjeErosViverosViv je napisao/la: ↑07 nov 2025, 11:33Eno ga sav se trese od psovki i 50 metara udaljenog istoka. Penal za borac.
Sve drugo može biti i sve će biti isto, ljudima je postalo svejedno.
Rekose ti Ajla otišla iz kluba a ono nije, kupovali smo neke ulaznice kao prva na nasem stadionu pa kurko, ode Zekic niko ni slova zašto, ostetili nas sudci20 puta niko nista, ima godina kako se izbaci slika novog zapada kao natkriven pa nista, israelci ti vozaju autobus po gradu pa nista, zašto su trbic i Ibrakovic otisli niko ništa,zašto je otišao onaj stranac niko ne zna, jel istina da se duguju centrotransu ,kad će gojkovic poceti trenirati koja je trenutna faza oporavka, nigdje nista nećeš dobiti, samo ako neki drug ili insajder napiše gdje na forumu tako i dobijes informacije,sudi ti halkic kojeg si javno osuđivao i niko nista...
Zato kupi dres gacice i pribor za rostilja ,kospe u ruke i gledaj utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 95 gostiju.