Arjan Malić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hurem
Kontakt:

Re: Arjan Malić

Post Postao/la hurem » 07 nov 2025, 10:06

Momak ima karakter bas kao i Muharemovic recimo, i zato ga ovaj SS voli. Ali eto nekima je bilo bitno omalovažavati momka i gurati Jusufa po svaku cijenu ispred njega. Pokazalo se neopravdano.
A da ne spominjem one koji su iz sedmice u sedmicu se gurali da napisu kako je na klupi. Sada kada igra, maca je pojela jezik.

Podsjećam da je tek napunio 20 godina.
I kao sto neko napisa, nije se primjetilo da su na drugoj strani igrači Premiershipa.
Ako Bog da povrede da ga zaobiđu i bit će on igrač za lige 5 s ovakvim stavom. Samo da se isprofilise za jednu poziciju, a ne ni tamo ni vamo.

Jegres
Kontakt:

Post Postao/la Jegres » 07 nov 2025, 10:24

Mali je top!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 nov 2025, 11:47

Nemojte sad pretjerivati sa uzdizanjem, do "jucer" je i Malic grijao klupu, sad je poceo redovno igrati i to je odlicna stvar, ali daleko je to jos uvijek od nekog ozbiljnog nivoa. Na dobrom je putu, samo neka radi i igra.
I Gazibegovic je prije 3-4 godine igrao odlicno u Austriji i EL, svake sezone se vidio progres ne samo u igri, nego i statisticki, narocito prije 2 sezone, a onda onaj odlazak u Keln u Cvajti sto je bio ocito totalni fijasko. Ne znam sta mu se desilo da je toliko nazadovao, a to se odrazilo i na reprezentativni nivo, ni pedlja nije unaprijedio neke segmente igre, a imao je dobar slobodnjak sjecam se i sut izvan 16m.

Zato polako i sa Malicem, vec narednu slabiju partiju cete ga pljuvati i tjerati iz repke. Mi nekako sredine ni u cemu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 07 nov 2025, 12:31

hurem je napisao/la:
07 nov 2025, 10:06
Momak ima karakter bas kao i Muharemovic recimo, i zato ga ovaj SS voli. Ali eto nekima je bilo bitno omalovažavati momka i gurati Jusufa po svaku cijenu ispred njega. Pokazalo se neopravdano.
A da ne spominjem one koji su iz sedmice u sedmicu se gurali da napisu kako je na klupi. Sada kada igra, maca je pojela jezik.

Podsjećam da je tek napunio 20 godina.
I kao sto neko napisa, nije se primjetilo da su na drugoj strani igrači Premiershipa.
Ako Bog da povrede da ga zaobiđu i bit će on igrač za lige 5 s ovakvim stavom. Samo da se isprofilise za jednu poziciju, a ne ni tamo ni vamo.
Cuj, "sada kad igra", pa on je u ovoj sezoni poceo dvije utakmice od pocetka, i prije povrede nije igrao ( 2 utakmice po 3 i 9 minuta). Kad bude standardan kao naprimjer Karic, onda mozes napisati sad kad igra.
Gurati jusufa po svaku cijenu ispred njega? Pa jusuf je 3 puta prekucao sve to sto malica jos ceka, i austrijsku ligu, i sturm graz, i evropski fudbal. Ako se neko gura, onda je to malic koji se jos nigdje nije dokazao, a ne jusuf koji ima vise od 20 evropski utakmica u nogama, koji je bio top igrac za taj sturm za koji se malic bori da bi izborio mjesto. Nemojte pogresno shvatiti, zelim malicu top karijeru da zavrsi u realu, ali te neke price su smijesne!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 nov 2025, 14:45

Zao mi je, ali nisi skontao ni 5% poentu mog posta.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 07 nov 2025, 17:55

Ja sam ti napisao cinjenice, a ti kontaj sta hoces :thumbup:

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 08 nov 2025, 10:58

U timu kola Lige Europe na poziciji desnog beka. Svima je dobar desni bek, samo nama stručnjacima s foruma SS nije dobar. Ali dobro, realno mi ijesmo najinteligentniji na svijetu, bez premca smo. Zato i jesmo tu gdje jesmo.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 08 nov 2025, 12:10

231983 je napisao/la:
08 nov 2025, 10:58
U timu kola Lige Europe na poziciji desnog beka. Svima je dobar desni bek, samo nama stručnjacima s foruma SS nije dobar. Ali dobro, realno mi ijesmo najinteligentniji na svijetu, bez premca smo. Zato i jesmo tu gdje jesmo.
Drug, svaka njemu čast za tu partiju, međutim znaš kako kažu “jedna lasta ne čini proljeće”. Sutra će odigrati loše i kreće pljuvačina. Dobro je kolega @beduin gore rekao, Juka je prekucao taj Sturm, bio im glavni igrač pa vidimo svi kako je završio. Malić nije standardan u tom istom Sturmu uopšte, tako da je prerano pričati je li nam dobar ili nije. Momak je karakter i srčan, to svi cijenimo, kvalitet i potencijal ima, ali za nešto više treba on još pure pojesti.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 nov 2025, 12:45

Jusuf nije prekucao Sturm. Npr za Dedica u onoj njegovoj najboljoj sezoni se može reci da je tada prekucao Salzburg i austrijsku ligu. Jusuf je bukvalno bio standardan desni bek, kvalitetom dovoljan za bas taj nivo fudbala. Nikakvog prekucavanja nije tu bilo.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 08 nov 2025, 12:48

jasmin10 je napisao/la:
08 nov 2025, 12:45
Jusuf nije prekucao Sturm. Npr za Dedica u onoj njegovoj najboljoj sezoni se može reci da je tada prekucao Salzburg i austrijsku ligu. Jusuf je bukvalno bio standardan desni bek, kvalitetom dovoljan za bas taj nivo fudbala. Nikakvog prekucavanja nije tu bilo.
Moguće da sam ja onda pogrešno to vidio. Djelovalo mi je baš da je spreman za korak više, pa makar to bila i cvajta. Za Bundeslige očigledno nije. U svakom slučaju, bio je standardan, a Malić nije, to je poenta koju sam htio prenijeti.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 nov 2025, 12:51

Coolpanda24 je napisao/la:
08 nov 2025, 12:48
jasmin10 je napisao/la:
08 nov 2025, 12:45
Moguće da sam ja onda pogrešno to vidio. Djelovalo mi je baš da je spreman za korak više, pa makar to bila i cvajta. Za Bundeslige očigledno nije. U svakom slučaju, bio je standardan, a Malić nije, to je poenta koju sam htio prenijeti.
Standardan je bio. To svakako. Mada onako kad gledaš Jusufa vidis da tu fali nešto. Moze on odraditi posao solidno ali ništa vise od toga.
Za nadati se da je Malic ovom zaista odličnom partijom kupio sebi mjesto u prvih 11. Valjat će on nama u reprezentaciji kao prva izmjena na beku, ili još veće koristi možemo imati ako se bude forsirao na stoperu u klubu.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 08 nov 2025, 12:54

231983 je napisao/la:
Pa mislim da mu niko ne osporava da je dobar defanzivno, a ova utakmica gdje je Nottingham bio dominantan i napadao većinu vremena je na ruku da se pokaže u dobrom svjetlu. Problem je kad treba pomoći u napadu.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 08 nov 2025, 13:36

Coolpanda24 je napisao/la:
08 nov 2025, 12:10
231983 je napisao/la:
Drug, svaka njemu čast za tu partiju, međutim znaš kako kažu “jedna lasta ne čini proljeće”. Sutra će odigrati loše i kreće pljuvačina. Dobro je kolega @beduin gore rekao, Juka je prekucao taj Sturm, bio im glavni igrač pa vidimo svi kako je završio. Malić nije standardan u tom istom Sturmu uopšte, tako da je prerano pričati je li nam dobar ili nije. Momak je karakter i srčan, to svi cijenimo, kvalitet i potencijal ima, ali za nešto više treba on još pure pojesti.
Pazi kolega, 20 godina je njemu, on se bori za "svoje mjesto pod suncem" i za sada to dobro radi.
Tog desnog beka u Sturmu pokrivaju Oerman, Mitchell i Johnston, svi redom stariji, iskusniji i ako hoćemo, skuplji igrači. Malić se povrijedio u nezgodnom trenutku, na pocetku sezone, ali cim se vratio, dobio je svoje mjesto na desnom beku i odlicno koristi minutazu. Pa nisu ni u Sturmu budale da guraju njega ispred, nominalno, boljih igrača, da u njemu ne vide nesto.
Istina jeste da kaska ofanzivno, ali kazem, mlad je,nadoci ce i to. Njemu, u principu, fali taktickog znanja, u smislu da zna kada treba potegnuti naprijed. Bas se preksinoc to vidjelo u 2-3 slucaja da fali gore, ali mozda je to bila i zamisao trenera, ko zna.
Sve u svemu, hocu reci da previse mi forumasi ovdje pametujemo za nekoga ko je dogurao do neke šaban lige II zapadni jugoistog 😁

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, edvaE2, Google Adsense [Bot], jestamaji i 36 gostiju.