Novi selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Novi selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine?
Odlican izbor, al objavi ss.ba na faceu tu vijest, kad tamo od 3 komentara sva tri pisu ko je ovaj pokemon... maaajko moja...
Ako bude Gjergja je solidan izbor, obzirom koliko naši plaćaju i koji sve "stručnjaci" su dolazili u razmatranje da budu selektor
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Meni licno bolji izbor od teskog Zdovca. Pitanje je koliko bi trajao kakav nam je savez. Da ne govorim o Mulaomerovicu ili Memiju Becirovicu. Niđe veze.
Sto se Domercanta tice, mozda bi sa Firicem i Abazom bio dobra prica. Al nekom drugom prilikom.
Sto se Domercanta tice, mozda bi sa Firicem i Abazom bio dobra prica. Al nekom drugom prilikom.
Pa nije baš lako održati dominaciju, prije njega su 5 godina bili bez trofeja. u BNXT ligi je imao nekih problema, to je malo prestižnije takmičenje iako kvalitetom nivoa malo iznad ABA2.Ghuraba je napisao/la: ↑07 nov 2025, 14:44Nije los izbor, s obzirom ko se sve dovodio u kontekst reprezentacije. Covjek je izgradio respektabilnu trenersku karijeru u Belgiji. Jeste da tamo nije imao neki veliki pritisak jer je radio u klubu koji rutinski dominira ligom, ali nije to ni toliko lose. Valjda ce ovo sto prije ozvaniciti i valjda ce izaci siri spisak - cisto da vidimo koga su to strucnjaci iz saveza pozvali.
Ma u Belgiji zadnjih 10+ godina postoji samo Oostende. Ostali su bas osjetno ispod - vjerovatno i po budzetu. Ne umanjujem njegove zasluge u svemu tome, ali je malo nelogicno da nije isao nigdje preko 10 godina. Tesko da ga nijedan klub iz jace lige nije primijetio, s obzirom na sve te uspjehe koje je imao u Belgiji. Moguce da je i on bio dobro placen od belgijskog saveza, koji ga je vidio kao dugorocno rjesenje na selektorskoj poziciji i onda nije ni pomisljao ici dalje. To se za njih ispostavilo uspjesnim, jer ih je, ako se ne varam, odveo na 2 Eurobasketa.kovacic je napisao/la: ↑07 nov 2025, 15:10Pa nije baš lako održati dominaciju, prije njega su 5 godina bili bez trofeja. u BNXT ligi je imao nekih problema, to je malo prestižnije takmičenje iako kvalitetom nivoa malo iznad ABA2.Ghuraba je napisao/la: ↑07 nov 2025, 14:44Nije los izbor, s obzirom ko se sve dovodio u kontekst reprezentacije. Covjek je izgradio respektabilnu trenersku karijeru u Belgiji. Jeste da tamo nije imao neki veliki pritisak jer je radio u klubu koji rutinski dominira ligom, ali nije to ni toliko lose. Valjda ce ovo sto prije ozvaniciti i valjda ce izaci siri spisak - cisto da vidimo koga su to strucnjaci iz saveza pozvali.
Sve u svemu, od svih ovih koji su se spominjali, za mene je samo Markovic bolja opcija od njega. Nakon sto je bilo jasno da od Nene nece biti nista, ovo mi je sasvim solidan izbor. Nadam se da ovaj portal nije bacio jos jednu bombu, jer su samo prije par dana napisali da je Hajro najblizi...
Kad neko napisa na ssba u komentaru nije ni do koljena Mutapcicu
Odlican izbor, iznenadjen sam iskreno.
Odlican izbor, iznenadjen sam iskreno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bolje da se Deju Parezanina uzeli.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bio je onomad prvi kandidat za klupu Hrvatske pa je Sesar preko štele uletio na mjesto izbornika umjesto njega, na našu sreću.
Da je bio on na njihovoj klupi ne bi mi vidjeli EP.
Dobrodošao
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Znaci biralo se izmedju Mrsica (koji je odusto) i Gjergje. Sa srecom,kaka su imena bila u opticaju nedjeluje nimalo lose.
Brko iz druge galaksije!
- relativizam
- Kontakt:
Odličan izbor za odigrati rekreativno predstojece kvalifikacije.
Od ovog je sigurno samo domerkant bio jeftiniji
De nam daj svoje neke izbore, ako moze.relativizam je napisao/la: ↑07 nov 2025, 16:32Odličan izbor za odigrati rekreativno predstojece kvalifikacije.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma pusti budale, kosarka je gospodski sport, a danas svaka cuka ima pristup internetu i slobodi komentara.DamirT je napisao/la: ↑07 nov 2025, 16:49De nam daj svoje neke izbore, ako moze.relativizam je napisao/la: ↑07 nov 2025, 16:32Odličan izbor za odigrati rekreativno predstojece kvalifikacije.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Na kraju smo dobili sasvim ok selektora . Sad treba vidjeti u kakvom sastavu ćemo na Tursku i Srbiju.
On obicno ima neke fiks ideje, pa me bas zanima njegov izbor. Ne bi me cudilo da napise Trbic.sLucajni je napisao/la: ↑07 nov 2025, 16:57Ma pusti budale, kosarka je gospodski sport, a danas svaka cuka ima pristup internetu i slobodi komentara.DamirT je napisao/la: ↑07 nov 2025, 16:49De nam daj svoje neke izbore, ako moze.relativizam je napisao/la: ↑07 nov 2025, 16:32Odličan izbor za odigrati rekreativno predstojece kvalifikacije.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nelos izbor; vecina navijaca Hrvatske ga godinama priziva na njih preuzme. Nadam se da je upoznat sa nasim rosterim ....ako nije, da ce uradit domacu zadacu, i pomalo uvodit nove igrace.
Informisanost i reakciju navijaca oko izbora selektora mogu usporediti sa izborom Peteva za fudbalsku reprezentaciju.
Oni koji su ga u pocetku ponizavali,su na kraju najglasniji bili sto se nije produzio ugovor, pa i na svaki naredni izbor su njega predlagali.
Cak sta vise, mislim da su imali i sumnju u Adisov izbor a suprotnu reakciju na kraju
Oni koji su ga u pocetku ponizavali,su na kraju najglasniji bili sto se nije produzio ugovor, pa i na svaki naredni izbor su njega predlagali.
Cak sta vise, mislim da su imali i sumnju u Adisov izbor a suprotnu reakciju na kraju
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
-
19vendetta87
- Kontakt:
Repliciras liku koji je rekao da Arslanagic nije nista losiji od Robersona i da je Alec Peters trebao ici na EB, ako vec Garza nije mogao.DamirT je napisao/la: ↑07 nov 2025, 16:49De nam daj svoje neke izbore, ako moze.relativizam je napisao/la: ↑07 nov 2025, 16:32Odličan izbor za odigrati rekreativno predstojece kvalifikacije.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.