NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Tzv987
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Tzv987 » 07 nov 2025, 18:35

Stvarno ova liga gubi svaki smisao. Zašto bi vam uzimali još bodova???

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 07 nov 2025, 19:01

Pozz biscani a da li se zna razlog tacan zbog cega bi vam oduzelo bodove ?.Ovo u Tomislavu sve je ocekivano vasa greska 3-0 e sad dodatno oduzet bodove cak ne vjerujem jer ste kaznjeni to po zakonu po propisima,iskljuciva krivica vasa tu nema price.
Oduzimaju se bodovi jedino ako recimo napustis utakmicu ili je ne odigras ali treba to sacekat ne zna se tu nista jos.
Jedino da nije sasvim nesto trece u pitanju ne znam a to napustanje lige to nikad ,mislim normalno ne razmislja uprava vasa kao vi ,primjer ti je samo rukomet zenski kad su Zrinjski,Izvidjac i jos klub suspendovani na nekoliko godina tako bi i vas suspendovalo dodatno kaznilo .
Nek vam je sretno i da vam ne oduzmu bodove !!

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 07 nov 2025, 19:06

Tzv987 je napisao/la:
07 nov 2025, 18:35
Ma neće nema šanse. Novčano će kazniti još klub to 100% ali bodove neće uzimati

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 nov 2025, 19:08

nemaju osnov ni za novcanu kaznu jbt, pa najrealnije je registrovanje 3:0 i to je to

ovo mogu dobri advokati lagano rijesiti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 07 nov 2025, 19:17

Tzv987 je napisao/la:
07 nov 2025, 18:35
Mislili jesu, ponadali se jesu. Ali evo im qu...
Nema osnova za to ma koliko su se trudili da iscackaju nesto
Bice novcana kazna, da Bog da im prisjela.

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 07 nov 2025, 19:25

harden je napisao/la:
07 nov 2025, 19:08
nemaju osnov ni za novcanu kaznu jbt, pa najrealnije je registrovanje 3:0 i to je to

To sam napisao odmah,a nakon razgovora sa bivšim sudijom i delegatom.Notar,advokat i odmah u ponedjeljak pismo i za ovaj jedan bod i za svaku sledeću zaHebanciju sa klubom.Ne popuštati i tražiti i taj bod što su oduzeli.U 21 nije dobro obješnjeno u 1.Ligi FBiH.A što nije detaljno objašnjeno na sudu ide u korist oštećenih tj Nk Jedinstva.

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 07 nov 2025, 19:27

Ma hebes to
U Banovice se ide po 3 boda. Bice zestoko. Treba se iskrhati po njima , vratiti im samo dio ,zbog onoga sto su nasi prezivjeli u maju.
Drugi, zavrsni dio sljeduje im u Bihacu, na proljece.

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 07 nov 2025, 19:28

ammimr je napisao/la:
07 nov 2025, 19:25
harden je napisao/la:

To sam napisao odmah,a nakon razgovora sa bivšim sudijom i delegatom.Notar,advokat i odmah u ponedjeljak pismo i za ovaj jedan bod i za svaku sledeću zaHebanciju sa klubom.Ne popuštati i tražiti i taj bod što su oduzeli.U 21 pravilo nije dobro objašnjeno u 1.Ligi FBiH.A što nije detaljno objašnjeno na sudu ide u korist oštećenih tj Nk Jedinstva.

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 07 nov 2025, 19:30

ammimr je napisao/la:
harden je napisao/la:

To sam napisao odmah,a nakon razgovora sa bivšim sudijom i delegatom.Notar,advokat i odmah u ponedjeljak pismo i za ovaj jedan bod i za svaku sledeću zaHebanciju sa klubom.Ne popuštati i tražiti i taj bod što su oduzeli.U 21 nije dobro obješnjeno u 1.Ligi FBiH.A što nije detaljno objašnjeno na sudu ide u korist oštećenih tj Nk Jedinstva.
Tako je. Bravo
Puna podrska...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 nov 2025, 19:32

ammimr je napisao/la:
harden je napisao/la:

Sve to kosta a kod nas se svaka marka gleda
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 07 nov 2025, 19:41

Lopovi sarajevski....

Šibicama bi voljeli da ne postojimo

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 nov 2025, 19:59

Volio bih samo znati razlog zasto se ovo radi protiv nas, zbog cega toliko

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 07 nov 2025, 21:11

Prvo onaj bod nam je nepravedno uzet iz razloga sto to pravilo nije ispravno definisano.Eno u RS-u je sve lijepo objasnjeno da u slucaju u-21 igrac dobije crveni ne mora uci drugi.To tako treba biti definisano i u federaciji ali to su debili iz saveza namjerno ostavili nedefinisano radi malverzacija.Ja vjerujem da bi svaki advokat to lagano rijesio.Ali sve u svemu yebes taj bod.
U slucaju jos nekih oduzimanja bodova ili eventualno novcane kazne zbog necega sto smo ispali krivi zbog debila u savezu treba apsolutno istupit iz lige.Pa bolje nam je trazit od Hrvata da igramo u njihovoj ligi nego igrat u ovoj mafijaskoj ligi.Ova drzava je izgubila svaki smisao yebote u svakom cosku kriminal i lopovi

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 07 nov 2025, 21:18

NebeskaSila96 je napisao/la:
07 nov 2025, 21:11
Prvo onaj bod nam je nepravedno uzet iz razloga sto to pravilo nije ispravno definisano.Eno u RS-u je sve lijepo objasnjeno da u slucaju u-21 igrac dobije crveni ne mora uci drugi.To tako treba biti definisano i u federaciji ali to su debili iz saveza namjerno ostavili nedefinisano radi malverzacija.Ja vjerujem da bi svaki advokat to lagano rijesio.Ali sve u svemu yebes taj bod.
U slucaju jos nekih oduzimanja bodova ili eventualno novcane kazne zbog necega sto smo ispali krivi zbog debila u savezu treba apsolutno istupit iz lige.Pa bolje nam je trazit od Hrvata da igramo u njihovoj ligi nego igrat u ovoj mafijaskoj ligi.Ova drzava je izgubila svaki smisao yebote u svakom cosku kriminal i lopovi
Ma nema teoretske šanse da nam uzmu ni boda vise. Novčano da ali takmicarski ne vise.

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 07 nov 2025, 21:43

Solucija je okupiti strucne ljude i pustiti ih da rade…A ne ove sa bilborda telece glave koji su zadnji doticaj sa nogometom imali na tjelesnom odgoju…Dok se te stvari ne dovedu u red…Uvijek ce oko kluba biti neprofesionalnosti i seljakluka

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 07 nov 2025, 22:38

lobiranje je napisao/la:
07 nov 2025, 21:43
Solucija je okupiti strucne ljude i pustiti ih da rade…A ne ove sa bilborda telece glave koji su zadnji doticaj sa nogometom imali na tjelesnom odgoju…Dok se te stvari ne dovedu u red…Uvijek ce oko kluba biti neprofesionalnosti i seljakluka

Koje strucne ljude? Koje struke strucni ljudi? Ja koliko znam i vidim sto se nogometa tice strucni ljudi su u klubu, u omladinskom pogonu.

Za koga lobiras oko moje?

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 07 nov 2025, 23:12

tropic je napisao/la:
07 nov 2025, 22:38
lobiranje je napisao/la:

Koje strucne ljude? Koje struke strucni ljudi? Ja koliko znam i vidim sto se nogometa tice strucni ljudi su u klubu, u omladinskom pogonu.

Oko moje lobiram da dodje neko ekonomski pismen…Koji ima pozamasno biznis iskustvo i mogao bi pomoci klubu preko poznanstava i izgradjenih odnosa…Ako mislis da je dovoljno da su strucni ljudi samo u omladinskom pogonu….Tvoj problem oko moje

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 08 nov 2025, 00:36

lobiranje je napisao/la:
07 nov 2025, 23:12
tropic je napisao/la:
lobiranje je napisao/la:

Oko moje lobiram da dodje neko ekonomski pismen…Koji ima pozamasno biznis iskustvo i mogao bi pomoci klubu preko poznanstava i izgradjenih odnosa…Ako mislis da je dovoljno da su strucni ljudi samo u omladinskom pogonu….Tvoj problem oko moje
Niko neće ukrkati svoje pare u nešto što nije njegovo, jednostavno zakon je takav da se klub ne može privaizirati.
Evo bil neko od vas svoje pare uložio u klub, a da se neko tamo drugi igra menadžera. Jednostavno zakon je odavno problem razvoju nogometa...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 08 nov 2025, 00:41

Ma nema nista od oduzimanja dodatnih bodova, moze biti jedino neka financijska kazna i to je to, sve u svemu na**bem im se mrtve majke svima u savezu, gamad, umrle im jbm svima redom
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 08 nov 2025, 00:57

Iceplayer je napisao/la:
08 nov 2025, 00:36
lobiranje je napisao/la:
07 nov 2025, 23:12
tropic je napisao/la:

Niko neće ukrkati svoje pare u nešto što nije njegovo, jednostavno zakon je takav da se klub ne može privaizirati.
Evo bil neko od vas svoje pare uložio u klub, a da se neko tamo drugi igra menadžera. Jednostavno zakon je odavno problem razvoju nogometa...
Slazem se oko zakona…To bi se trebao pobrinuti za izmjenu zakona o sportu…
Sasa je navodno dao pristojan iznos za klub iz svog dzepa sad da li je to istina…Ne znam… Sto se tice ostalog mislio sam na strucnost a ne ulaganje sopstvenog novca…Nije potrebno da neko ulozi svoj novac da bi se pokazalo da pomaze klubu…Vec da krpi nedostatke trenutne uprave jer se vidi da uprava ne moze sve stici i da iskoristiti poznanstva kako bi se klubu moglo pomoci…Uvjeren sam da se moze takav naci na kantonu…Imamo solidniz privatnika…Koji su kvalitetno razvili svoje poslove…Mozda sad neki imaju drugaciji pogled na stanje kluba nakon sto je uprava dosla i pokazala napredak i da se itekako moze raditi u korist kluba

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BihacSN i 7 gostiju.