Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kaljanac je rekao da se VAR trebao uključiti pretpostavljam zbog kompenzacije onoga u Širokom, a ne što je napravljena greška
Tako je. Nije rekao da je pogrešna odluka i da je neregularan gol.Samba71 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:461. Kaljanac nije moj. On je dijete FKS čije je omladinske kategorije prošao ( i protiv toga nemam ništa),Balorda je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:26Pa to ti je tvoj Kaljanac rekao, nisam ja.Samba71 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:12
Čuj Haskić išao nazad i smatra se novim posjedom lopte (novim napadom). Pa mentolu niste gubili posjed lopte.
Ovo je gore od one priče o kompletnom snimku iz tunela.
Al moram ti priznati da ti ta papanska priča baš priliči.
Nego kad će kompletan snimak iz tunela?![]()
2. Rekao je da je mnogo poruka dobio, između ostalog i tu što ti pominješ, ali je rekao da se VAR trebao uključiti i da je Peljto trebao pogledati situaciju.
Valjić je rekao da je sve čisto.
Pametnom će biti dovoljno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Fazon je ako se jednom desi da se gleda VAR minut unazad onda kriterij treba da ostane takav a ne u nekoj tekmi se gleda u nekoj ne gleda. I meni je bezveze gledati toliko dugo ali ako su mogli jedan gol ponistiti u ligi onda svaki put mora biti tako. Na stranu to sto smo mi mlaki bili i neprecizni, sudjenje kriminalno i neujednaceno je rak rana. Nisu to male razlike u kriteriju nego totalno suprotni.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:13Ispravna odluka Peljte i VAR sobe kod drugog gola Veleža isto kao što je greška bila onaj poništen gol Željezničara u Širokom. Samo što su tada navijači Željezničara za istu odluku pisali jedno, a nakon našeg gola drugo. Totalno pomahnitala masa koja vrišti na svaku odluku koja nije u njihovu korist
-
opalaopala
- Kontakt:
Cuj zeljovci da vise vjeruju kaljancu nego peljti. A peljto njihov igrac, navlaci kad moze zivotom. I razlika izmedju znanja i sposobnosti isto kao da junior uci trenera fudbalom.
Prije tekme ubjeduju da peljto neće suditi kad je delegiran muk
Prije tekme ubjeduju da peljto neće suditi kad je delegiran muk
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Seljescar, borat i zmijski nikada evropu nebi izborili bez saveza i sudija.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ne navlaci.opalaopala je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:07Cuj zeljovci da vise vjeruju kaljancu nego peljti. A peljto njihov igrac, navlaci kad moze zivotom. I razlika izmedju znanja i sposobnosti isto kao da junior uci trenera fudbalom
Peljto i Sarajevu i Željezničaru sudi na način da će ih prije oštetiti da ne bi bilo da navlaci. U tom pokušaju da ispadne korektan ispadne vise puta nekorektan prema oba kluba. A kad igramo derbije onda sve sudi da mu ko sta ne zamjeri.
Peljto ne treba suditi niti jednom od ova dva kluba.
- Threeplanetrees
Ne treba kriterij da ostane na pogrešnim odlukama sudija. U tome i jeste problem što većina traži kompenzaciju kada si oštećen. Vidi šta se Posušju dešava isključuje im nepravedno protiv Sarajeva igrača, a prije toga na Grbavici sudija za još očigledniji crveni ne isključuje zadnjeg igrača Željezničara. Šta bi oni trebaliOrvel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:59Fazon je ako se jednom desi da se gleda VAR minut unazad onda kriterij treba da ostane takav a ne u nekoj tekmi se gleda u nekoj ne gleda. I meni je bezveze gledati toliko dugo ali ako su mogli jedan gol ponistiti u ligi onda svaki put mora biti tako. Na stranu to sto smo mi mlaki bili i neprecizni, sudjenje kriminalno i neujednaceno je rak rana. Nisu to male razlike u kriteriju nego totalno suprotni.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:13Ispravna odluka Peljte i VAR sobe kod drugog gola Veleža isto kao što je greška bila onaj poništen gol Željezničara u Širokom. Samo što su tada navijači Željezničara za istu odluku pisali jedno, a nakon našeg gola drugo. Totalno pomahnitala masa koja vrišti na svaku odluku koja nije u njihovu korist
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 07 nov 2025, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
- jurisicduska
- Kontakt:
Hoćemo završit cemo treći osvojit kup i superkup. Vi ?.
Ako cete vi zavsiti kao treci i osvojiti kup, superkup itd, onda cemo mi osvojiti prvenstvo sa 10 bodova prednostijurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:15Hoćemo završit cemo treći osvojit kup i superkup. Vi ?.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 07 nov 2025, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Mirvic je gotov. Ovo mu je zadnja sezona u najvecem BH klubu
Pa onda ne znam sta se vi zalili mjesecima na igranje rukom Bilbije kad su vas dobili zbog gola postignutog poslije igranja te ruke.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:13Ne treba kriterij da ostane na pogrešnim odlukama sudija. U tome i jeste problem što većina traži kompenzaciju kada si oštećen. Vidi šta se Posušju dešava isključuje im nepravedno protiv Sarajeva igrača, a prije toga na Grbavici sudija za još očigledniji crveni ne isključuje zadnjeg igrača Željezničara. Šta bi oni trebaliOrvel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:59Fazon je ako se jednom desi da se gleda VAR minut unazad onda kriterij treba da ostane takav a ne u nekoj tekmi se gleda u nekoj ne gleda. I meni je bezveze gledati toliko dugo ali ako su mogli jedan gol ponistiti u ligi onda svaki put mora biti tako. Na stranu to sto smo mi mlaki bili i neprecizni, sudjenje kriminalno i neujednaceno je rak rana. Nisu to male razlike u kriteriju nego totalno suprotni.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:13Ispravna odluka Peljte i VAR sobe kod drugog gola Veleža isto kao što je greška bila onaj poništen gol Željezničara u Širokom. Samo što su tada navijači Željezničara za istu odluku pisali jedno, a nakon našeg gola drugo. Totalno pomahnitala masa koja vrišti na svaku odluku koja nije u njihovu korist
Pravilo je jasno. Svaki pogodak postignut nakon igranja rukom prilikom istog posjeda lopte je neregularan. Pisi huso materi, nije ni pola prvenstva. Bice ovakvih situacija ko god malo glabu proviri iznad povrsine.
Do sad realno najvise moj klub ostecen direktnim odlukama htio to neko priznati ili ne.
Šta kaže Kaljanac jel bio penal na Saviću?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- jurisicduska
- Kontakt:
To ne može. I da ste kvalitetni a niste.let3 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:17Ako cete vi zavsiti kao treci i osvojiti kup, superkup itd, onda cemo mi osvojiti prvenstvo sa 10 bodova prednostijurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:15Hoćemo završit cemo treći osvojit kup i superkup. Vi ?.![]()
Znas i sam da će prvenstvo neko drugi osvojit.
Kup je naše takmicenje ko Real u Ligi prvaka mi smo tu neprikosnoveni.
A Zrinjskog smo nadigrali nedavno tako da gajim optimizam.
A evo vraćaju se polako Ljajic, Elezi će slijedece sedmice, Gojkovic se vraća na zimu će Mamić dovest par fudbalera. Nije nako optimizam.
- jurisicduska
- Kontakt:
Nije to pravilo.Orvel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:27Pa onda ne znam sta se vi zalili mjesecima na igranje rukom Bilbije kad su vas dobili zbog gola postignutog poslije igranja te ruke.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:13Ne treba kriterij da ostane na pogrešnim odlukama sudija. U tome i jeste problem što većina traži kompenzaciju kada si oštećen. Vidi šta se Posušju dešava isključuje im nepravedno protiv Sarajeva igrača, a prije toga na Grbavici sudija za još očigledniji crveni ne isključuje zadnjeg igrača Željezničara. Šta bi oni trebaliOrvel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:59
Fazon je ako se jednom desi da se gleda VAR minut unazad onda kriterij treba da ostane takav a ne u nekoj tekmi se gleda u nekoj ne gleda. I meni je bezveze gledati toliko dugo ali ako su mogli jedan gol ponistiti u ligi onda svaki put mora biti tako. Na stranu to sto smo mi mlaki bili i neprecizni, sudjenje kriminalno i neujednaceno je rak rana. Nisu to male razlike u kriteriju nego totalno suprotni.
Pravilo je jasno. Svaki pogodak postignut nakon igranja rukom prilikom istog posjeda lopte je neregularan. Pisi huso materi, nije ni pola prvenstva. Bice ovakvih situacija ko god malo glabu proviri iznad povrsine.
Do sad realno najvise moj klub ostecen direktnim odlukama htio to neko priznati ili ne.
Vi ste 2 puta oštećeni i 2 puta pogurani. Nivelacija.
Sarajevo je ubjedljivo najvise oštećeno i jednom pogurano.
Iza Sarajeva Rudar iz Prijedora pa Posusje
Posušje i na Grbavici i protiv nas i protiv Borca oštetili. Ti samo vas gledaš. A Rudar zaklali 4 puta. Sarajevo 6 odluka direktno koje su utjecale na rezultat od penala , crvenih kartona do nesviranja ničeg.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 07 nov 2025, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
A gdje smo dva puta pogurani? Pretpostavljam da je jedan od tih onaj crveni na Grbavici za Sedorfa protiv Posusja. A sta je drugi poguranac?jurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:35Nije to pravilo.Orvel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:27Pa onda ne znam sta se vi zalili mjesecima na igranje rukom Bilbije kad su vas dobili zbog gola postignutog poslije igranja te ruke.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:13
Ne treba kriterij da ostane na pogrešnim odlukama sudija. U tome i jeste problem što većina traži kompenzaciju kada si oštećen. Vidi šta se Posušju dešava isključuje im nepravedno protiv Sarajeva igrača, a prije toga na Grbavici sudija za još očigledniji crveni ne isključuje zadnjeg igrača Željezničara. Šta bi oni trebali
Vi ste 2 puta oštećeni i 2 puta pogurani. Nivelacija.
Sarajevo je ubjedljivo najvise oštećeno i jednom pogurano.
Iza Sarajeva Rudar iz Prijedora pa Posusje
Evo ti gdje smo osteceni: crveni kartoni protiv pijace.
Siroki brijeg i ruku na srce 2 ponistena gola koja su u najmanju ruku diskutabilno ponistena.
Ponisten gol Jaganjca protiv Radnika
I sada ovaj drugi gol pijace koji nije ponisten.
Da ne pricamo sad o sjeckanju igre sa Slogom i dijeljenju zutih kartona jer nam je sljedeca bila sa Borcem sto je isto tako neregularno ali eto fokusirao sam se samo na utakmicr koje su direktno uticale na rezultat. 30 dana se disciplinska komisija nije oglasavala za one crvene iz tunela.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Hajdeee i 13 gostiju.