KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Bravo Pasalicu, bravo.Bosna 
-
TripleThreat
- Kontakt:
Dobra pobjeda.
Moglo se ovo još lakše dobiti, ali periodi loše odbrane i igrači od kojih ne dobiješ ništa (Kovačević), i skoro ništa (Zubac) i desi se to što se desi. West nastavio niz solidnih utakmica ove sezone. Chase izgledao obećavajuće i onda gašenje totalno.
Moglo se ovo još lakše dobiti, ali periodi loše odbrane i igrači od kojih ne dobiješ ništa (Kovačević), i skoro ništa (Zubac) i desi se to što se desi. West nastavio niz solidnih utakmica ove sezone. Chase izgledao obećavajuće i onda gašenje totalno.
"Your favorite player's favorite player" - MB
- svrakino1921
- Kontakt:
MUHA KRALJU
GOLEMO
GOLEMO
Bravo West majstore, velika pobjeda.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma čist faul Žganeca , sa obje ruke povukao Kovačevića . Katastrofalna sudijska greška .
Nafakaš ? Haj dobro ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jesi ti pod gasom veceras, pa ovakve prebacaje imas?VensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:24Evo kaže i tebi Muha da i on tebi yebe sve , yebi ga nije do mene , čovjek čita forum![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jako bitna pobjeda
Nazalost vecina ovih dvabaligasa ne moze, znali smo svi da ne mogu
Nazalost vecina ovih dvabaligasa ne moze, znali smo svi da ne mogu
Pobjeda je pobjeda pa kako god 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma jok , samo pokušavam da budem kao i ostali forumaši19vendetta87 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:28Jesi ti pod gasom veceras, pa ovakve prebacaje imas?VensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:24Evo kaže i tebi Muha da i on tebi yebe sve , yebi ga nije do mene , čovjek čita forum![]()
![]()
Negativno , negativnost i još više negativnosti .
Ne ide mi , je l' de ?
-
ventilateur
- Kontakt:
Ako od Sarajeva i Bosne ne dobijem secer ne znam od cega cu. Treca cetvrtina za izbrisat da smo je igrali. Na kraju elham svaka cast Westu ako je usro protiv Olimpije ovde se izvadio 
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
- VensanKasel
- Kontakt:
Šta će biti , odigramo dobro odlično poluvrijeme bude čak 3 komentara . Valja pohvaliti , yebi ga ne ide .
Kada su nas okrenuli 23 komentara , takmičenje u vrijeđanju .
Pa dokle više , grob vas negativni yebao , DOKLE ???
Ali kakvo prskanje Westa po forumašima
Isti oni koji su mu yebali sve protiv Cedevite ( opravdano ) , sad ništa ne pišu jer ne valja pohvaliti , treba samo pljuvati .
Idemo Bosnooooooo
Premalo izradjenih akcija imaju. Nisam vidio nijednu za Estonca, koji je nominalno najbolji suter ekipe. West je vise dvojka nego klasicni playmaker i zbog toga nerijetko trpi organizacija napada.
Roberson i Lazic su se mogli dovesti, da ne moramo gledati Kovacevica i Zubca, a i da se West spusti na pristojnu minutazu. I plus naravno zamjena za Salica...
Kud ne dobise Cedevitu u onoj utakmici...
Roberson i Lazic su se mogli dovesti, da ne moramo gledati Kovacevica i Zubca, a i da se West spusti na pristojnu minutazu. I plus naravno zamjena za Salica...
Kud ne dobise Cedevitu u onoj utakmici...
Ma mislim nafakaš ono kad “potegne” trojku iz gutave situacije, inače moj najdraži igrač jer je lud ko strujaVensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:28Ma čist faul Žganeca , sa obje ruke povukao Kovačevića . Katastrofalna sudijska greška .
Nafakaš ? Haj dobro ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Da budem iskren , da se sve to desi i da pobjedimo 10 utakmica prvi poraz bi tjerali pola ekipe , ništa ne bi valjalo .Ghuraba je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:34Premalo izradjenih akcija imaju. Nisam vidio nijednu za Estonca, koji je nominalno najbolji suter ekipe. West je vise dvojka nego klasicni playmaker i zbog toga nerijetko trpi organizacija napada.
Kud ne dobise Cedevitu u onoj utakmici...![]()
Da su dobili Cedevitu isto bi se pisalo
Jesmo li ikad dobili Zadra u gostima ?
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Mora se dovesti ozbiljan playmaker i pored njega jedan (prvenstveno) fizički i defanzivo dobar centar, koji bi donio stabilnost u defanzivnom skoku, a i koji bi generalno poboljšao fizikalnost ekipe.
Od gotovog napravljena veresija. Hvala Bogu pa smo se vratili na kraju 3/4 i bili u egalu cijelu 4/4 iako smo trebali utakmicu privesti kraju polagano. Kad pogledamo da nije igrao Atić i da je Chase odigrao lošiju utakmicu mislim da je rezultat i realan.
Slijedi utakmica u kojoj se nećemo nadati pobjedi kao u prošle 4 utakmice. Protiv Murcie gledati utakmicu bez pritiska i pokušati dočekati Spartak pred više navijača što je inače bilo u Zetri i potući se sa Spartakom jer ova ekipa pokazuje da ima kvalitet.
Postavlja se pitanje da li smo protiv Mege i protiv Lublina u gostima mogli pokupiti još 2 pobjede da je bio neko kvalitetniji od Ace.
Slijedi utakmica u kojoj se nećemo nadati pobjedi kao u prošle 4 utakmice. Protiv Murcie gledati utakmicu bez pritiska i pokušati dočekati Spartak pred više navijača što je inače bilo u Zetri i potući se sa Spartakom jer ova ekipa pokazuje da ima kvalitet.
Postavlja se pitanje da li smo protiv Mege i protiv Lublina u gostima mogli pokupiti još 2 pobjede da je bio neko kvalitetniji od Ace.
Bez Atića i zamjene za Perrsonsa, sa Gutićem u rosteru West je danas morao da igra 36:26 minuta i u zadnjoj minuti je imao snage i koncentracije da dobije utakmicu.
Stream bez komentatora. Sta bi ovo na kraju? Gledam i ne vjerujem kakav faul sebi dozvolise za slobodna bacanja 2 sekunde do kraja. I onda lopta sa strane ...
Inace, bas mi je drago zbog pobjede. Ni mnogo jaca Bosna Zadru nije pobjeđivala. Kao ni drugi klubovi.
Neko je napisao kako se moze naci i bolji od Robersona. Mlađeg igraca sigurno, al Bosna ocajno treba sutera za 3 kao sto je Roberson. West na momente izgleda vrhunski, al on kao da namjerno sutira kada ne treba. I pogodi, pa to izgleda super.
Mislio sam da ce izgubiti kada je Halilovic promasio slobodna bacanja. I svaka njemu cast. Fina karijera koja na profi nivou i dalje traje za kosarkasa koji slobodna bacanja sutira ruznije i gore od O'Neala. Lik bez razmisljanja odalami sa slobodnog na nacin, svakako cu promasiti i zasto bih uzeo sekundu vremena da barem pokusam pogoditi bacanje.
Ne znam zasto pljujete Pasalica. A meni je bas drago da je ovako mlad iz vedra neba dobio ovako finu priliku. Valjda ima slifa za ovaj posao. A najvise zbog reprezentacije. Samo sto mora pripaziti na temperament. Danas se crvenio, kontam spucace ga. A mjesec dana je u ulozi trenera.
I sta se sa Aticem desava?
Inace, bas mi je drago zbog pobjede. Ni mnogo jaca Bosna Zadru nije pobjeđivala. Kao ni drugi klubovi.
Neko je napisao kako se moze naci i bolji od Robersona. Mlađeg igraca sigurno, al Bosna ocajno treba sutera za 3 kao sto je Roberson. West na momente izgleda vrhunski, al on kao da namjerno sutira kada ne treba. I pogodi, pa to izgleda super.
Mislio sam da ce izgubiti kada je Halilovic promasio slobodna bacanja. I svaka njemu cast. Fina karijera koja na profi nivou i dalje traje za kosarkasa koji slobodna bacanja sutira ruznije i gore od O'Neala. Lik bez razmisljanja odalami sa slobodnog na nacin, svakako cu promasiti i zasto bih uzeo sekundu vremena da barem pokusam pogoditi bacanje.
Ne znam zasto pljujete Pasalica. A meni je bas drago da je ovako mlad iz vedra neba dobio ovako finu priliku. Valjda ima slifa za ovaj posao. A najvise zbog reprezentacije. Samo sto mora pripaziti na temperament. Danas se crvenio, kontam spucace ga. A mjesec dana je u ulozi trenera.
I sta se sa Aticem desava?
- svrakino1921
- Kontakt:
MUHAAA
Sad Murciu u utorak po ušima pa protiv Spartak Subotica 5 000 gledalaca u Zetri za pobjedu i gornji dio tablice
Sad Murciu u utorak po ušima pa protiv Spartak Subotica 5 000 gledalaca u Zetri za pobjedu i gornji dio tablice
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad bi doveli još playa i centra kako bi to bolje izgledalo. Večeras Young odličan ali zato Audige užasan, nikako spojiti da njih dvojica odigraju top meč u isto vrijeme.
I, naravno, trener sa više iskustva treba a Pašalić treba da skuplja iskustvo to jest da vodi neki manji klub pa da onda Bosnu preuzme jer nije da nema šlifa za ovaj posao. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.