Isto tako je i pogađao u pravim trenucima. Meni je Kameni bio daleko najgori naš igrač. Nakon dobre sezone i dobrih kvala ocekivalo se puno vise na prvenstvu, on nikakav.invincible1921 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 21:12Poljaci su ga svjesno pustali i isplatilo im se...nije da je krivac za poraz ali njegova 4 promasaja u "sam u dvorani" situaciji su vjerovatno presudila utakmicuStevieG8 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 20:59Promašio je nekoliko baš otvorenih šuteva nakon one prve pogođene trojke i više se nije ni usudio da proba kad je bio slobodan. Jbg pritisak je uradio svoje na kraju kad se utakmica lomila već je bilo kasno. Ne znam da li im je Adis ukazao na timeoutu da ne oklijevaju pa kakav god ishod da bude jer nakon povrede Robersona nismo baš ni imali druge opcije. Rudarilo se za svaku takvu poziciju i šteta što se nije barem probalo umjesto pokušaja driblinga ili jurnjave ka košu u 2-3 igrača Poljske. I ja sam nekako očekivao od njega da danas baš zablista ali ne dade se. Upitno je i da li će on igrati više ako nastavi s ovom basket karijeromDrape je napisao/la: ↑07 sep 2025, 20:49On i Atić budu junaci protiv Gruzije, dobijaju pohvale sa svih strana i očekuje se da će biti puni vjere u sebe protiv Poljske. Oni su se ponašali kao da se Gruzija nije ni dogodila. Nesigurni na otvorenom šutu, Lazić razmišlja da li potegnuti pa onda šutira, Atić iz dobre pozicije kad smo ih rijetko i imali dodaje loptu dalje.![]()
Aleksandar Lazić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Aleksandar Lazić
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nemamo mi neki izbor da se mozemo odreci ovakvog igraca.DamirT je napisao/la: ↑07 sep 2025, 21:03Ako nista, neka bude glavni zacetnik nase basket reprezentacije. Realno, glupo je da ga se zove, a momak ni ne igra "pravu" kosarku.
Nema se sta prigovoriti igracima i ss. Nakon Muse i Castanede rijetko ko je ocekivao prolaz grupe. Jedino sta se moze prigovoriti je manjak samopouzdanja danas u kljucnom dijelu meca.
On itekako nama moze biti koristan, druga stvar je sto mi ocekujemo da se svaku utakmicu vrti oko 15 poena.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Slazem se, samo ako vec hoce da igra 5x5 kosarku, neka nadje klub, pa taman da je to Bosna, Sloboda, Igokea, nebitno. Lijepo je ovo sto igra 3x3, ali nije bas isti sport, sto smo vidjeli za njega i na prvenstvu u nekoliko navrata.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 22:43Nemamo mi neki izbor da se mozemo odreci ovakvog igraca.DamirT je napisao/la: ↑07 sep 2025, 21:03Ako nista, neka bude glavni zacetnik nase basket reprezentacije. Realno, glupo je da ga se zove, a momak ni ne igra "pravu" kosarku.
Nema se sta prigovoriti igracima i ss. Nakon Muse i Castanede rijetko ko je ocekivao prolaz grupe. Jedino sta se moze prigovoriti je manjak samopouzdanja danas u kljucnom dijelu meca.
On itekako nama moze biti koristan, druga stvar je sto mi ocekujemo da se svaku utakmicu vrti oko 15 poena.
A nije da nema kvalitet za makar nekog solidnog Aba ligasa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Presao u neki libanski klub. Vodit ce ga Alen Abaz.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dobra stvar je da je batalio 3x3 i da se vratio kosarci. Pretpostavio sam to cim je mjesec dana bio odsutan s basket turnira, ali odlazak u Libanon je
... Ne kontam kako ga Misko nigdje blize nije mogao uvaliti. Nadati se da ce sto prije doci u evropsku kosarku.
Ocigledno momka zanimaju samo pare. Nema nikakve logike da on ne moze igrati barem u ABA2 iako ja mislim da moze i malo iznad tog nivoa.Ghuraba je napisao/la: ↑04 nov 2025, 16:15Dobra stvar je da je batalio 3x3 i da se vratio kosarci. Pretpostavio sam to cim je mjesec dana bio odsutan s basket turnira, ali odlazak u Libanon je... Ne kontam kako ga Misko nigdje blize nije mogao uvaliti. Nadati se da ce sto prije doci u evropsku kosarku.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma ima on kvalitet za aba ligu, ali su tu mahom sklopljeni rosteri i nema puno prostora za dovodjenje nekog ko solidno kosta. Eventualno je Zadar mogao doci u obzir ako otpuste Martineza (pretpostavljam da hocu), mada je i on vjerovatno osjetno jeftiniji od Lazica. Bosna je po meni morala reagovati, jer se ocito planiraju razici s nekim igracima. Ako je jedan od njih Jossaar ili vjerovatnije Young, onda je Laza mogao uskociti na to mjesto. Aba2 nije ni primamljiva ni finansijski isplativa, a u jacim evropskim ligama bi se tesko odlucili da dovedu igraca koji godinu i po dana ne igra ovaj sport. Ne bih se iznenadio da je kod Abaza potpisao samo na 2-3 mjeseca i da ce onda Misko mahati njegovom statistikom iz Libanona i na racun toga pokusati naci klub u Evropi.StevieG8 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 16:31Ocigledno momka zanimaju samo pare. Nema nikakve logike da on ne moze igrati barem u ABA2 iako ja mislim da moze i malo iznad tog nivoa.Ghuraba je napisao/la: ↑04 nov 2025, 16:15Dobra stvar je da je batalio 3x3 i da se vratio kosarci. Pretpostavio sam to cim je mjesec dana bio odsutan s basket turnira, ali odlazak u Libanon je... Ne kontam kako ga Misko nigdje blize nije mogao uvaliti. Nadati se da ce sto prije doci u evropsku kosarku.
Pare jesu sigurno dobre u Libanu, ali nije on Ismet Sejfić ili neki limitiran igrač pa da tamo traži pare kada može igrati u svakoj europskoj ligi, negdje naravno u donjem dijelu tabele. Pričali su da je riješio dugove koje je imao prema određenim ljudima, tako da mi nije jasno zašto izbjegava Europu.StevieG8 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 16:31Ocigledno momka zanimaju samo pare. Nema nikakve logike da on ne moze igrati barem u ABA2 iako ja mislim da moze i malo iznad tog nivoa.Ghuraba je napisao/la: ↑04 nov 2025, 16:15Dobra stvar je da je batalio 3x3 i da se vratio kosarci. Pretpostavio sam to cim je mjesec dana bio odsutan s basket turnira, ali odlazak u Libanon je... Ne kontam kako ga Misko nigdje blize nije mogao uvaliti. Nadati se da ce sto prije doci u evropsku kosarku.
LAZA brat
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.