Treba nekad biti i objektivan, a ne da zivi u nekoj masti, pa ga onda spuca samar realnosti.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Definitivno je u trendu nekom postalo da muskarci sami sebe minimiziraju i u startu se postave u podredjeni polozaj. Nema tu hajra onda. Ne kazem da treba biti “maco” sirovina, ali ne treba ici ni u drugu krajnost.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Idealiziranje žene nikada nikome nije donijelo ništa dobro. U startu si osudjen na to da hodas za njom ko cukica neki.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 12:30Treba nekad biti i objektivan, a ne da zivi u nekoj masti, pa ga onda spuca samar realnosti.
- JayCatwright
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 12:39Idealiziranje žene nikada nikome nije donijelo ništa dobro. U startu si osudjen na to da hodas za njom ko cukica neki.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 12:30Treba nekad biti i objektivan, a ne da zivi u nekoj masti, pa ga onda spuca samar realnosti.
Surreal je napisao/la: ↑07 nov 2025, 19:53Krenula nova godina na faksu i sa njom došli ponovci
Između ostalog jedna mala, koja je doslovno po svemu, liga iznad mene. Djevojka baš izgleda odlično, dobro se i skupo nosi. Imali smo par puta neku komunikaciju, koja bi završavala nekim foricama, uglavnom mislim da sam ostavio sasvim okej utisak. Počeo se ja javljati kao oko nekih materijala i ispita, i ono već pišemo nekih sedam dana. Vidim ja kao neke znakove, ali i ranije mi se događalo da umislim tako neke znakove, ono djevojka samo disala, ja ufurao da flerta sa mnomNajgore što nisam siguran da li ima nekoga, jer nije baš društvena sa ostalima.
Ne znam da li da je zovnem na kafu, kontam da se ne isprosipam, i kako uopće da malo opipam teren, a da ne ispadnem levat.
@Jay, ovoj se ne kupuje serdžada nije pokrivena![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
@surreal de nam ti pojasni sto mislis da je liga iznad tebe? Previse mi muski glorifikujemo zene da su uvijek iznad nas. Naravno ne svi, ali dosta njih.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Kakva je ovo gužva u Sarajevu ? Subota i kiša , veća gužva nego radnim danima ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Jer ne rade trzni centri nedjeljom pa svi navale subotom.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma znam to , ali ne pamtim ovakvu gužvu subotom . Kao da je nova godina večeras , pa svi negdje idu ...
Mozda je zbog sarajevo-borac obustava saobracaja u nekim zonama. Ali meni je svaka subota horor postala.VensanKasel je napisao/la: ↑08 nov 2025, 15:24Ma znam to , ali ne pamtim ovakvu gužvu subotom . Kao da je nova godina večeras , pa svi negdje idu ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Moguće .Finn je napisao/la: ↑08 nov 2025, 15:26Mozda je zbog sarajevo-borac obustava saobracaja u nekim zonama. Ali meni je svaka subota horor postala.VensanKasel je napisao/la: ↑08 nov 2025, 15:24Ma znam to , ali ne pamtim ovakvu gužvu subotom . Kao da je nova godina večeras , pa svi negdje idu ...
Oko 12:00h prolazio kroz Lukavicu , zastoj do Terexa prema Lukavici haj kontam baš to subota , ide Đurić i ostalo ...
Do B-Faze normala i onda potop prema gradu
Do Hrasnog mi trebalo 20 minuta ...
Jes danas katastrofa, nije inače ovako otkako su uveli neradnu nedjelju, atipično je. Isto ko što mi je sinoć atipično pust grad bio za petak navečer.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pretpostavljam da ima veze sa penzijama, platama, kisom, hladnocom, neradnom nedjeljom i nek je negdje malo veca lokva na cesti cijeli grad trpi
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Odem u TZ u city centar kruzio pola sata po parkingu i vratio se kuci.Da naprave jos 100 parking mjesta bilo bi malo koliko je auta bilo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Opasna fuksa.
Najljepsi ćaci na balkanu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Da Vinci i AS burgers. Neces se zajebati zbog kvalitete samo je malo poskupo i psihicki šok da nesto sto si samo prije 4-5 godina plaćao 10 KM danas skoro 3x skuplje.
Sjecas se prije vremena odes u ZS 1.5 KM piva pola litre, napijes se ko stoka za 4.5 KM. Onda u Gatto krigla pola litre 3 KM.
Za cenera ne znas kako ti se mama zove.
Jos u pekaru odes burek 1.5 KM, danas u Evropi ovdje u lameli samo jedan onaj red bureka 1.5 KM. Tri redka 4.5 KM.
Golubu bacis pola ostanete gladni i ti i on.
Ne moze se zivjeti ispod 4000 KM plate.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.